19

Директор на училище

преди 2 години

Отново лъжа! Че даже и две!Първо, справката беше, дали учителите разполагат с лична техника и Интернет, ако нямат служебна за работа в ОРЕС. И второ, икономии са направили големите училища, с много ученици, работещи на двусменен режим и голям стандарт за издръжка! Но тези икономии си остават при тях! За по-малките отново нищо! Делегирани бюджет! Несправедливост!

18

Семов

преди 2 години

А, колко вреди е нанесло върху ученици и учители???

17

НикогаВечеСДС-Чума

преди 2 години

Откакто СДС$Шайката изкорми държавата,повече от четвърт век всичко е улайна,не само обучението на учениците.

16

Ужаст...

преди 2 години

До Ученик: Тези -300лв. са ти последния проблем! - много знания и умения си, които са безцени в сравнение с монитор. Това е поредния пример, защо не трябва да се учи онлайн.

15

Ученик

преди 2 години

От онлайн обучението съм на - 300лв. За 2ри монитор за да мога да играя на единия а на другия да виждам урока ако ме питат нещо

14

Незнам...

преди 2 години

231млн. или децата са по-важни? Започнахме с тези глупости още преди началото на годината, горките деца, пак ще учат от вкъщи...

13

Анонимен

преди 2 години

Каквато му е цената, такова и качеството.

12

SHEFA

преди 2 години

А ТРИ ПЪТИ ИЗБОРИ?-КОЛКО МИЛИОНА ОТИДЕХА???????????????

11

Ха-ха

преди 2 години

Я питайте родителите колко са спестили ?!?

10

Анонимен

преди 2 години

Онлайн обучението спести и много работа на учителите, но пък вземаха хубави заплати за вършене на почти нищо. И резултатите почват да излизат малко по малко наяве. Ще страдаме всички някой ден заради мързела.

9

?

преди 2 години

Имало онлайн обучение в чужбина от години....Ами то за тва са толкова прости и водени като кукли на конци. Стига с тая чужбина,като толкова ви харесва прав ви път! Може ли един първолак да учи дистанционно...Ами къде е достъпа до други деца, социализацията. Няма някви психопати да въдим

8

До №1

преди 2 години

Вероятно остават в училищата. Те са на делегиран бюджет. Икономиите би следвало да останат в училищата и всяко училище да си подобрява базата. Не е редно да се връщат в МОН и да се разпределят отново.

7

Бай Ф

преди 2 години

Абе мрънкачи. В белия свят онлайн обучение има от години. Дистанционна работа също. Като не знаете как да пуснете друго освен печката дето е на дръвье, никой не ви е виновен. Аман от разбирачи. Знаете ли пук аз като студент колко спестих от мизерни общаци? А колко спестих от пътуване, тъй като работя в друг град? Айде малко по-адекватно.

6

Нещо не е наред

преди 2 години

Според МОН, "преподавателите са напълно обезпечени с електронни устройства, необходими за дистанционно провеждане на занятията". Обаче "никога не са поемали ангажимент и няма бюджет, който да осигури служебни устройства на всички над 70 000 учители. Закупуването на лаптопи за още 45 000 преподаватели, които в момента ползват собствена техника, би струвало около 45 млн. лв." Значи над 2/3 от учителите ползват личен лаптоп и МОН не може да осигури служебен, въпреки "финансовия остатък" от 231 млн

5

Мяу

преди 2 години

Госпожата си вари боба и обучава ученициц,върховно образование,през това време някой от учениците са в леглото, други не са в клас.ех някой иска младите да не са образовани . това е в българия.*** народ ,проста държавата.

4

Аз живея в 16-ти...

преди 2 години

.....апартамент и не мога да се преброя, понеже не работи сайтчето, но пък съм заплашен от глобА 80 ОЙРО!

3

2луп

преди 2 години

И опростачи доста ученици

2

ето там

преди 2 години

До Анонимен 1 Има едно известно чекмедже в държавата...................

1

Анонимен

преди 2 години

а къде са отишли тея пари?