23

Директор на училище

преди 8 месеца

Отново лъжа! Че даже и две!Първо, справката беше, дали учителите разполагат с лична техника и Интернет, ако нямат служебна за работа в ОРЕС. И второ, икономии са направили големите училища, с много ученици, работещи на двусменен режим и голям стандарт за издръжка! Но тези икономии си остават при тях! За по-малките отново нищо! Делегирани бюджет! Несправедливост!

22

Семов

преди 8 месеца

А, колко вреди е нанесло върху ученици и учители???

21

Лален

преди 8 месеца

Представяте ли си колко милиони ще спестим ако закрием НС?!?

20

НикогаВечеСДС-Чума

преди 8 месеца

Откакто СДС$Шайката изкорми държавата,повече от четвърт век всичко е улайна,не само обучението на учениците.

19

Ужаст...

преди 8 месеца

До Ученик: Тези -300лв. са ти последния проблем! - много знания и умения си, които са безцени в сравнение с монитор. Това е поредния пример, защо не трябва да се учи онлайн.

18

Ученик

преди 8 месеца

От онлайн обучението съм на - 300лв. За 2ри монитор за да мога да играя на единия а на другия да виждам урока ако ме питат нещо

17

Незнам...

преди 8 месеца

231млн. или децата са по-важни? Започнахме с тези глупости още преди началото на годината, горките деца, пак ще учат от вкъщи...

16

Анонимен

преди 8 месеца

Каквато му е цената, такова и качеството.

15

SHEFA

преди 8 месеца

А ТРИ ПЪТИ ИЗБОРИ?-КОЛКО МИЛИОНА ОТИДЕХА???????????????

14

Ха-ха

преди 8 месеца

Я питайте родителите колко са спестили ?!?

13

Анонимен

преди 8 месеца

Онлайн обучението спести и много работа на учителите, но пък вземаха хубави заплати за вършене на почти нищо. И резултатите почват да излизат малко по малко наяве. Ще страдаме всички някой ден заради мързела.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Повечето висши учебни заведения предлагат дистанционно, но там са по-големи и съзнанието е друго. Не сравнявай със средно образование и основно.

11

?

преди 8 месеца

Имало онлайн обучение в чужбина от години....Ами то за тва са толкова прости и водени като кукли на конци. Стига с тая чужбина,като толкова ви харесва прав ви път! Може ли един първолак да учи дистанционно...Ами къде е достъпа до други деца, социализацията. Няма някви психопати да въдим

10

До №1

преди 8 месеца

Вероятно остават в училищата. Те са на делегиран бюджет. Икономиите би следвало да останат в училищата и всяко училище да си подобрява базата. Не е редно да се връщат в МОН и да се разпределят отново.

9

Бай Ф

преди 8 месеца

Абе мрънкачи. В белия свят онлайн обучение има от години. Дистанционна работа също. Като не знаете как да пуснете друго освен печката дето е на дръвье, никой не ви е виновен. Аман от разбирачи. Знаете ли пук аз като студент колко спестих от мизерни общаци? А колко спестих от пътуване, тъй като работя в друг град? Айде малко по-адекватно.

8

Нещо не е наред

преди 8 месеца

Според МОН, "преподавателите са напълно обезпечени с електронни устройства, необходими за дистанционно провеждане на занятията". Обаче "никога не са поемали ангажимент и няма бюджет, който да осигури служебни устройства на всички над 70 000 учители. Закупуването на лаптопи за още 45 000 преподаватели, които в момента ползват собствена техника, би струвало около 45 млн. лв." Значи над 2/3 от учителите ползват личен лаптоп и МОН не може да осигури служебен, въпреки "финансовия остатък" от 231 млн

7

Мяу

преди 8 месеца

Госпожата си вари боба и обучава ученициц,върховно образование,през това време някой от учениците са в леглото, други не са в клас.ех някой иска младите да не са образовани . това е в българия.*** народ ,проста държавата.

6

Фен

преди 8 месеца

Дистанционното обучение е , като виртуален секс: Фурната включена ама в нея няма нищо и "лейките "празни.

5

Аз живея в 16-ти...

преди 8 месеца

.....апартамент и не мога да се преброя, понеже не работи сайтчето, но пък съм заплашен от глобА 80 ОЙРО!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Дистанционно обучение - става сутрин от леглото, регистрира се и ляга отново. Действителен случай.