39

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да свършила и годината и тия в Атина ше ги избесят.Ся кат заприижда талибанина и чашата ше прелее.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Изтеглете едно приложение за блутут някакъв файндър примерно bluetooth pair или find mu bluetooth device!!!След което го пуснете да търси!Ще намерите нормалните устройства часовници телефони таблети смарт гривни слушалки безжични И 12 буквено цифрени МАК адреси.След това записвате един и го проверявате в мрежата кой е производителя какво е устройството коя година е пуснато в продажба да но ви дава инфо че не съществува такова устройство или производител!

37

Анонимен

преди 4 месеца

до 16 прав си има графен оксид но вероятно се разсейва до 4 дни след ваксинацията след което скенерите по летищата го засичат.От чуждите форуми чета такива съобщения!освен това знаеш ли за Покемоните;) с МАК адресите;)

36

Анонимен

преди 4 месеца

до анонимен 20Оооо нееее гилотина ще има за всички създатели и слуги на пландемията!

35

Анонимен

преди 4 месеца

до анонимен 24Пич тая твоя позната е сгрешила толкова ли не е можел да си намери друга работа и на какво основание са е принудили.Разчитат на незнанието и стрха на хората!Аз също чакам и при нас да стане така нека се опитат чакач ги!такова дело ще им заведа.мислят че ще съм някаква страхлива мижитурка.Да ама не.ще чакам да видим дали ще ме уволнят!Най вероятно да за несправяне с работата хаха да го сещаш се под вода да го Л**ПАТ казвам им чао ама с дело!

34

Анонимен

преди 4 месеца

ДО РеалистБрато и аз смятам си купувам ама скоро няма да може се ползва.От много места долитат съобщения за хванати по летищата уж ваксинирани ама не!Е как ги засичат тогава!!! Защото има Super paramagnetic iron oxide i grafen в ваксините.Има момтирани скенери вече!надявам се при нас това да се позабави ама по крупните фирми болници летища гари ще ги сложат

33

до 25 от славянин

преди 4 месеца

Тестът за антителата се нарича ''имунологичен тест'', не ''антигенен'', антигенният е за съвсем друго! А и по официални данни около 5 % от набодените не създават антитела!

32

Анонимен

преди 4 месеца

До реалист: няма как. Ще гоДухат.

31

реалист

преди 4 месеца

Аз си купих сертификат и сега си щъкам навсякъде. Инвестицията си заслужава. Как ще докажете, че бе е истински?

30

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 месеца

До Програмист: Това добре, обаче много хора не изграждат достатъчно антитела или те не излизат при теста за антитела, въпреки че са карали болестта (доказано с PCR). От друга страна има много хора с антитела, които са изкарали болестта, но са минали повече от 6 мес. и сертификатът им е изтекъл. Ако някой им даде сертификат без да им слага ваксина, никой не може да го пипне и с пръст. Медицината и математиката нямат много общо - 2 + 2 често не е 4. Така че - програмистите да си гледат програмите

29

Stoyanov

преди 4 месеца

Изобщо не ми трябва фалшив сертификат, за да ходя във фалшиви държави!

28

До програмист

преди 4 месеца

Кой дава гаранция , че всички ваксинирани ще имат антитела досега не съм чул някой да дава 100% гаранция, че това е така.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Да, да болница. Дядо ми на 78 го изкара вкъщи за 10тина дена. Имам над 200 познати, как един не влезна в болница, всичките и на работа си ходихме, стига драми. Ако нямаше медийна бомба, никой нямаше да се панира да търчи по лекари за най-малкото симптомче. Медиите направиха всичко

26

Анонимен

преди 4 месеца

Някои хора и с ваксина нямат антитела. С жена ми болни аз антитела бол, тя 8. 2месеца след ваксина беше с 25 антитела, аз без ваксина съм с 140. Докторът каза, че има доста такива случаи, но ако се срещне повторно с вируса организма почва да изгражда.

25

Програмист

преди 4 месеца

Ако доктора е издал сертификат и не ти е сложил ваксина всичко лъсва при обикновен антигенен тест. Полицията и прокуратурата вече знае и следят всички влезли в болница - ако се окаже че е без антитела погват доктора и тестват всичките му пациенти. Ако сред тях открият подобни - жална ви майка и на вас и на доктора. Такива "лекари" трябва да им се отнеме разрешителното да практикуват.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не разбрах тези сертификати са си фалшиви или легални, издадени от доктори. Близка работи във фирма, принудиха ги са се ваксинират иначе всяка седмица си плащат тестовете и им спират бонусите, набърже си намериха хора се ваксинираха тази принуда дразни хорара

23

Напразно

преди 4 месеца

В България са си истински. Изливат ваксината в мивката и ти лепват една лепенка на рамото.

22

До 20

преди 4 месеца

Сигурно ще ми дойде реда. Но вероятно няма и да разбера. За разлика от тия 4000 души в момента в болниците, които берат душа. Аз им пожелавам да оздравеят!. А към такива като теб изпитвам само съжаление.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Мда, фашизмът ражда съпротивата. Фалшификаторите след време ще получат привилегии като активни борци и вили в Бояна.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Концлагер би трябвало и гилотина за вироглавите, които не искат доброволно да се васкинират.