94

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

93

?!?

преди 2 години

На президента 6 мандата му върнаха. Яловва жена е Радев! Ражда само злоба.

92

Помнещ

преди 2 години

Преди няколко дни,бившият президент Петър Стоянов,каза една истина,на която съм убеден,че много малка част от българите,обърнаха сериозно внимание! Че Олигархията в България,държи доста политически кръгове в политиката!-:( Факт който го доказват,партиите на " статуквото" уви!Гласувайки заедно следващи личните си интереси! Нещо което Радев казваше всеки ден! Петър Стоянов просто го повтори! Е...? Какво да кажем повече? Май е прав Слави,че трябва да изхвърлим старите прогнили партии а?

91

Анонимен

преди 2 години

Има Такъв Компот отива в кошчето

90

Анонимен

преди 2 години

А не не! Точно радеф е мутра, защото е тясно обвързан с други мутри като божков-черепа и цветан василев. Именно черепа го нарече "фигурант" в един телефонен разговор.

89

Анонимен

преди 2 години

Това е резултатът от вдигнатия юмрук на мутрата радеф!

88

Анонимен

преди 2 години

Оставка радев ,мутро

87

Анонимен

преди 2 години

Уви-вай, уви-вай, дрОгарю!

86

възмУтен

преди 2 години

мен па ме яд че нема да летим у космосо и нема да имаме министер на ромите !

85

Анонимен

преди 2 години

Най ми е жал за тези които наистина скачаха..... язък за бомбичките, язък че си помислиха, че Майчето, Хаджигенов, Бабикян и т.н..., ще им донесат некаква промяна.....хахахахаха :)) Да не говорим за Ристо и генерал Атанасов от ДС, да не говорим за чалгаря "месия" Славчу....хахахаха :)))

84

Анонимен

преди 2 години

Белорус купува газ от Русия на фиксирана цена от 5000 рубли с дългосрочен договор.

83

Анонимен

преди 2 години

Газта може да скочи до 1000$, а цените на тока и парнито ще скочат двойно и тройно.

82

Анонимен

преди 2 години

Конгресът на САЩ одобри пакет бюджетни предложния за 3.5 трилиона, включващ данъчни облекчения на производителите които използват зелена енергия, облекчен достъп и държавни финансиране на висшето образование, увеличаване на разходите за здравеопазване, образование и мерки за защита на околната среда. Купувайте долари.

81

Анонимен

преди 2 години

Путин обяви, че вдига цените на тока и газта с 40 процента!

80

Анонимен

преди 2 години

Губернаторът на Нови Орлеанс обяви, че в следващия месец електроснабеяването няма да може да бъде възстановено.

79

Анонимен

преди 2 години

До Истукан Радев става за президент, тоест не се искат важни решения :))) Опита се да направи нещо, ама само греди досега.....хахахаха. Виждаш на видеото, че със събратимата му Нинчето вече са се предали, просто Кирчо е тотал щета, да не говорим за болния Чалгар.....хахахаха :))) Върнаха Боко в играта, искат не искат.....хахахахаха :)))

78

akudд

преди 2 години

със задействането на протестите, ФЕРД и БОРИСОВ си правят лоша услуга !!!!

77

Хан Аспарух

преди 2 години

Г-н Радев. Ти ВЕЧЕ НЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ! Ти и до днес не се държеше като такъв. Хаде вземи си Десито, съветниците и харвардските "мозъци" и отивайте на СЕЛО!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 2 години

До Истуканединственни ИТН в момента имат полза от ситуацията, иначе социологическите прогнози може да говорят друго, но те като цяло не обхващат електората на Слави, просто там са по-скоро аполитични хора, чиято основна цел е да се разбишкат старите партии, няма да се учуда ако Дългия хване и над 30 % при следващите избори, това са реалностите, за Радев незнам, по принцип е фаворит, ама той П.Стоянов навремето беше фаворит, ама нещо се счупи в последния момент

75

след изборите

преди 2 години

за парите добре,даже браво.сега се съберете и се разберете как ше се управлява държавата.всички видяха и разбраха че тия нарекли се партии на промяната не стават за нищо.навикаха се,тормозиха хората,яйца хвърляха,полицаи искаха да палят,заявяваха постове не искаме,а какво се оказа,излъгаха народа и се намърдаха се в парламента,единия овчар даже министър стана.славчу,тошку,мая обшата,бабикян,хаджигенов/а,дончева и подобни нямат място в парламента.а фигуранта няма място в президентството .