25

Анонимен

преди 2 години

Новият морал. Какви парцали сме, пак ни минаха. Тъпите чутури, пак не могат да проумеят какво им се случи. Нищо, ше разберат зимата, като почнат сметките.

24

Анонимен

преди 2 години

Закривайте този цирк! Само ГЕРБ, БСП и ДПС са истинските партии в политиката на България. ...

23

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм че в дъното на тия отвратителни корупирани бандити от итн и ибгни стои руский фигурант. 100% гаранция

22

Анонимен

преди 2 години

Научи се да пишеш бе, МилЯрд

21

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ бързат да закрият НС, само и само да не се увеличат пенсиите.А 2 милярда лв излишък, които да се актуализират в бюджета, ГЕРБ искат да ги откраднат със следващия парламент!

20

До 4

преди 2 години

Как така скандалът бил "съчинен"? Дончева отива да спазарява депутати от други политически сили (двучасов разговор!) - неизвестно от чие име, пише числа на листче (може би просто от любов към цифрите), пише имена на депутати (сигурно пак от любов)? И утре тази безскрупулна лелка отново гръмогласно ще обвинява други в липса на морал.

19

Анонимен

преди 2 години

Какъв ИТН и ГЕРБ. Слави не е спрял да плюе Борисов от както спря да плюе по Костов - 15 години. Никой не сваляше рейтинга на Борисов колкото Слави Трифонов, при това в национален ефир. Тука така си ги говорят. Ако ДПС, ИТН и ГЕРБ са най-голямото зло, не ми се мисли Радев, БСП и производните им какви са. И като се замисли човек, каква промяна ще става, кой ще я донесе. Май скоро Германия няма да ставаме. Хахах

18

Анонимен

преди 2 години

Аз само не знам защо герберите се правят на ни лук яли, ни лук мирисали...все едно те не купуваха депутати, дори цели партии (да си спомним куклата Яне Янев и РЗС)!!! Крадеца вика дръжте крадеца...

17

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

По коментарите си личи, че проф. Христов не е прав за 80-те %. Поне 95% са.

16

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

До ЩерюПичага, хапчетата. Стрейт ъуей.

15

Анонимен

преди 2 години

Всичко което каза Биков е вярно. На мене обаче ми се иска да се задържи още този парламент. Да се види още по-хубаво и промяната на Радев, и селските глави вътре какви капацитети са.

14

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ- ОСТАВКА И НА СЪД !!!!

13

Калеко Алеко

преди 2 години

Разбира се тази сбирщина окупирала НС под юмрука на фигуранта е нелегитимна, защото се нанесе в Парлемента след държавния преврат на една Кремълска хунта...както се вижда тези "нови лица" изплували от криминалната хроника на Прехода са доста неблагонадеждни и пренесоха Корупцията по най-високите етажи на властта и то за твърде кратко време...Само не разбирам така нареченият "народ" защо още спи упоен от чалга звуците на Учиндолският месия под похлупака на Военният трибунал на преЦедента ... !!!

12

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

По-добре да се закрие партията на пр*стия и н*грамотен крадец от Банкя. в тази връзка, 2 питания: 1. Защо лицето не е вече в панделата. Ако няма достатъчно факти и данни, поне да се въдвори в психото, лицето ката ден доказва, че се нуждае от санитари и маркуч със студена вода. 2. Лицето защо нарушава ЗДП и ППЗДП, като управлява МПС в строящи се пътни отсечки и в качеството на какъв ги инспектира. Приятен ден.

11

Анонимен

преди 2 години

Всички истински българи да ИЗЧЕГЪРТАМЕ Румен Юмруков ,Мая Божкова Пеевска , Дългия лум.пен Трифонов, Хр.Иванов-***, ***.отите от отровното трио и всички МЕТЕЖНИЦИ и превратаджии......

10

Кеф

преди 2 години

Най големият корупционен скандал в историята на България. Нека се разследва колко хора от ИТН са заменени на каква цена са били договаряни и от кой? Кой е взел парите самия депутат или е отишло нагоре към Трифонов и Васил Божков? Дончева от къде има такива пари? Радев ли ги даде колко е дал ???

9

Щерю

преди 2 години

Всички с/у ГЕРБ. Всички с/у ДПС. Всички с/у ИТН. Но тия "всички" са около 1/3 в Парламента. Много хубаво я втаса сега Радев...

8

мери

преди 2 години

Дупе и *** са герб и слави сега разбрахте ли най накрая кой създаде ИТН патерица на Боко Нещо неясно

7

Анонимен

преди 2 години

Радев корупцията. Тоя се корумпира за 6 месеца повече отколкото Боко за 12 години

6

Койчо

преди 2 години

Сега разбрахте ли тошко и слави за кого играят за да не се приемат законите.