65

пенсионер...

преди 2 години

Вече разбрах , кой мисли за нас....И ИСКА ДА НИ ПОМОГНЕ ПРЕЗ ЗИМАТА!САМО ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

64

Оф немога с тия

преди 2 години

Смях в залата! ИНТ разкатаха всички! Партньори, мартньори, Президенти, мрезиденти хахахаха. Коалици, молаици, статукво, матукво хахахахах. Ко направихте, от де се пръкнахте. Като се сетя Рашков как ги буташе на изборите, ДПС им преливаше гласове, само и само да станат ПЪРВИ. Като станаха, стой та гледай, ОФФ немога с тия, ще се побъркам от смях! Давайте пичове, чак ми е интересно до къде ще я докараме с вас, до къде ли ще стигнем?

63

Highway to hell

преди 2 години

Как дяволът чете евангелието...

62

иво

преди 2 години

РАЗПУСКАЙ ! ИМПИЙЧМЪНТ !!!

61

Me

преди 2 години

Рапускайте парламента, че току виж я закрили спец съда, я приели бюджет. Нас, гербавите такива работи не ни трябват.

60

МУТРИТЕ НА РАДЕВ..

преди 2 години

ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, СТАЙКОВИ, ВАСИЛЕВИ, ПРОКОПИЕВИ, АЛ. МАРИНОВ,......

59

ДОНЧЕВА РАЗКРИ.. :

преди 2 години

ХАДЖИГЕНОВ - ДЕЙСТВАЩ АГЕНТ НА ДАНС...... М. МАНОЛОВА - ПОМАГА НА ГАЛЕВИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ, КОГАТО ПРОКУРАТУРАТА ГИ РАЗСЛЕДВА........... РУМЕН РАДЕВ - ПРЕДАЛ БЪЛГАРИТЕ...................... ЧУЙТЕ ДОБРЕ, БЪЛГАРИ ОТ ВСИЧКИ КРАИЩА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НИВИ, РЕСТОРАНТИ, ХОТЕЛИ, ХИЖИ И ПАРКИНГИ...... ЗА ТЯХ ГЛАСУВАХТЕ ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ.... МИСЛЕТЕ ЗА БЛИЗКИТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ....

58

кастинг

преди 2 години

Чакайте Радев търси нов прокурор Фигурант за приАтел.

57

Гаранция

преди 2 години

че мнозинството в парламента, както и Радев въобще не разбира защо Биков им ги говори тея работи. Те ако разбираха, че е важно гражданите да имат доверие в държавата и институциите нямаше да правят компроматни войни между тях и да казват какво ще изчегъртат и разградят, но не и какво ще изградят и да правят Венецуелско изборно законодателство.

56

Takaaaa

преди 2 години

Ето, разбра се КОЙ не иска актуализация на бюджета..... Мекерета, такива!

55

Анонимен

преди 2 години

Божеее,тоя се загрижил за авторитета на институциите.Най-крадливата партия облече агнешка кожа се прави на ни лук яла,ни лук мирисала.Толкова далавери за милиарди ви разкриха и пак се правите на чисти и неопетнени.Еле па ти.Фурнаджийска лопата.Аз съм с таз,която е на власт.

54

Анонимен

преди 2 години

ГеПи да говорят за подкупгейт, е малко много ми идва, баце купуваше наляво и надясно патреОте, аптекари, левичари..хайде малко да се засрамят геПиджиите

53

Анонимен

преди 2 години

Поредното доказателство че ГЕРБ и ИТН играят в един отбор. Ама наивните чaлгapи си мислят че са хванали Господ за шлифера като Слави им запя с магическите думички "изчегъртване". Сценаристите на Слави получават хонорарите си от шкафчето в Банкя! Добрата новина е, че на следващите избори няма вече да са първи, а с ГЕРБ ще си разделят най-много второто и третото място!

52

!

преди 2 години

Заплахи за убийства , подкупи , сега ще има и за подслушване. Какво му беше на ББ!?

51

Дс

преди 2 години

Абе куъде ги намира буци тея калинки

50

Влади

преди 2 години

И нека народният вот да отмие протестърските партии, като ...но от тоалетна чиния. Това Слави, Мрави,Тошко, Наско, Мая, Таня, Ива, Мика просто да изтекат в канала като лош спомен.

49

Анонимен

преди 2 години

бързо розпесконе на свинската партийка герб

48

Анонимен

преди 2 години

Тома: Време е да загърбим тяснопартийния си интерес и да защитим интереса на обществото. Кога българските политици са загърбвали тяснопартийния си интерес и са се занимавали с този на хората? Такова нещо в съвременната българска политика няма! Съществува само партиен и икономически интерес на политиците. Гнусна демагогия от един актьор на име Тома.

47

Народна мъдрост

преди 2 години

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло"...хахах, о.к.каха се всичките....показаха си какво представляват...Нека да поработи още малко парламентчето, ще излязат още "ГЕЙТОВЕ"...хахах и "гейчовци"...хахах

46

Анонимен

преди 2 години

Криминално проявен, припознат като отговорен за имейла до Ивето, пуснат под гаранция, от служебното правителство, а на Рашков не е направил нито един коментар! Долно поведение на Служебниците! Никакъв коментар от Рашков, дето се пенише по всяка тв в началото против статуквото и за сваления самолет, най-малко за този Подкупгейт! Ми.з.ерници! Лъжа, ци! Крадци!