27

Челеби

преди 8 месеца

Как установяват кой е ваксиниран и кой не е ?!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Като се окаже че " ваксинирани" в един и същ център странно се разболяват или нямат антитела, ясно е че ваксина не е сложена. И сертификата е фалшиф. На *** които приказват за чипове ще кажа-не , по-просто е. Ваксиниран не се разболява тежко и има антитела. .

25

Наблюдател

преди 8 месеца

Виждате ли добре как всяка дъргжава си уважава езика и не пише на английски само тук *** пишат на английски дори униформите на полицаите пише на английски АНТИ КОНФЛИКТ ПРОТЕСТ ДА НЕ ПРОТЕСТИРАТ АНГЛИЧАНИ ?ТОВА НЕ Е БИЛО И ПОД ТУРСКО РОБСТВО 500години съхраниха дедите ни БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК А СЕГА препратели !!!И оня от игри на волята ще ми вика екшън вместо старт или действайте !!!На медите да не ви гледат английскоговорещи случайно или взимате пари от българските данъкоплатци Само канал 1

24

Анонимен

преди 8 месеца

Не си в час . По летищата не и гледат сертификат и т.н. На коя си ваксиниран ? на тази.Пиу... ок , няма пиу...марш. На какво реагира скенера ? Разбирачите да кажат

23

Анонимен

преди 8 месеца

Нали щеше да е доброволно ваксинирането или нещо не ви се вързаха достатъчно, та почнахте с тормоз на народа - първо медици, учители, после всички наред... Ей не се натъпкахте от комисионни и печалби от ваксини, дано горите в ада ***!

22

славянин

преди 8 месеца

Единственият начин да разберат, че отровата вместо в тялото ти е изляна в мивката е да те прекарат през скенер и той да не реагира, друг начин няма!

21

Кръгът на ционизма

преди 8 месеца

Световни войни - концлагери само за бедните - интернет мрежа - ваксини - концлагери само за бедните - световни войни.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Такъв случай имаше и в Германия, където една докторка беше поставяла физиологичен разтвор вместо ваксини! Тя е издавала съвсем истински сертификати, тогава как са разбрали че ваксините са отивали в мивката? Или световните кукловоди са се осъмнили защо толкова много от чиповете им от тая партида не действат??? Никой не отговаря на неудобните въпроси

19

Анонимен

преди 8 месеца

Накрая ще се оказва, че интензивните отделения се пълнят с официално - не-ваксинирани (основните бройки) и фалшиво-ваксинирани. До тук с конспирациите, че ваксините не действали.

18

3е78

преди 8 месеца

проверявали с някакво апаратче на мястото за. ваксинация. Някой знае ли. какво измерват?

17

@

преди 8 месеца

Има грешка в това, което пишете. Има сериозна разлика между фалшив сертификат и това да получите истински без да сте ваксиниран : ) Едното е като да напечаташ пари от принтера : ) Това е фалшив документ. Другото си е напълно истински документ, но е получен по корупционен начин.

16

Martin

преди 8 месеца

Естествено, че ще си взема фалшив сертификат, ако ми потрябва. Ще тида до Гърция, само за да знам, че съм ги излъгал. Че съм акал в морето им с фалшив сертификат. *** удоволствието ще ми достави...айде скрийте се некъде с тоя фашизъм, добре че България е ОК...засега

15

Анонимен

преди 8 месеца

защо не направо 5 млн , или доживотен затвор без право на замяна ? Е има време, ще стигнем и до там

14

Така е, антиваксъри

преди 8 месеца

Така е. Аз се ваксинирах. Оттогава стм спрял уай фая в нас. Имам безплатен интернет на всички устройства навсякъде. Затова а1 поддържат антиваксърски канали и пропаганда. Ваксините им изядоха хляба. И онлайн телевизия е безплатна. С диемите. Паролите излизат при сканиране на сертификата.

13

Бay

преди 8 месеца

яко :D

12

Не вЕрвам

преди 8 месеца

Тук доктори *бият* ваксини фиктивно срещу 300 лв. Изливат ги в мивката и дават сертификати. Сигурно само аз знам за такива и за хора, сдобили се така със сертификат. Сигурен съм, че никой друг не е и чувал за тази практика.

11

Щерю

преди 8 месеца

Пряко доказателство, че всички ваксинирани светят в GPS мрежата - следени със специален софтуер. Накрая конспиративните теории ще се окажат верни...

10

Анонимен

преди 8 месеца

До как Вероятно става дума за фалшив като документ.Не,че доктора е прибрал едни пари,хвърлил ваксината в мивката и издал сертификат.По схемата пари на доктора става само с ваксините на Джонсън,защото са еднодозови.С другите и по-трудно.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Мицотакис, фашист, нали знаеш че идват избори?

8

Анонимен

преди 8 месеца

До Програмист В Израел едва ли издават фалшиви сертификати...там виж в болниците.И продължавай да си мислиш,че си безсмъртен щом си ваксиниран.