25

Челеби

преди 2 години

Как установяват кой е ваксиниран и кой не е ?!

24

Анонимен

преди 2 години

Като се окаже че " ваксинирани" в един и същ център странно се разболяват или нямат антитела, ясно е че ваксина не е сложена. И сертификата е фалшиф. На *** които приказват за чипове ще кажа-не , по-просто е. Ваксиниран не се разболява тежко и има антитела. .

23

Наблюдател

преди 2 години

Виждате ли добре как всяка дъргжава си уважава езика и не пише на английски само тук *** пишат на английски дори униформите на полицаите пише на английски АНТИ КОНФЛИКТ ПРОТЕСТ ДА НЕ ПРОТЕСТИРАТ АНГЛИЧАНИ ?ТОВА НЕ Е БИЛО И ПОД ТУРСКО РОБСТВО 500години съхраниха дедите ни БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК А СЕГА препратели !!!И оня от игри на волята ще ми вика екшън вместо старт или действайте !!!На медите да не ви гледат английскоговорещи случайно или взимате пари от българските данъкоплатци Само канал 1

22

Анонимен

преди 2 години

Не си в час . По летищата не и гледат сертификат и т.н. На коя си ваксиниран ? на тази.Пиу... ок , няма пиу...марш. На какво реагира скенера ? Разбирачите да кажат

21

Анонимен

преди 2 години

Нали щеше да е доброволно ваксинирането или нещо не ви се вързаха достатъчно, та почнахте с тормоз на народа - първо медици, учители, после всички наред... Ей не се натъпкахте от комисионни и печалби от ваксини, дано горите в ада ***!

20

славянин

преди 2 години

Единственият начин да разберат, че отровата вместо в тялото ти е изляна в мивката е да те прекарат през скенер и той да не реагира, друг начин няма!

19

Кръгът на ционизма

преди 2 години

Световни войни - концлагери само за бедните - интернет мрежа - ваксини - концлагери само за бедните - световни войни.

18

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще се оказва, че интензивните отделения се пълнят с официално - не-ваксинирани (основните бройки) и фалшиво-ваксинирани. До тук с конспирациите, че ваксините не действали.

17

3е78

преди 2 години

проверявали с някакво апаратче на мястото за. ваксинация. Някой знае ли. какво измерват?

16

@

преди 2 години

Има грешка в това, което пишете. Има сериозна разлика между фалшив сертификат и това да получите истински без да сте ваксиниран : ) Едното е като да напечаташ пари от принтера : ) Това е фалшив документ. Другото си е напълно истински документ, но е получен по корупционен начин.

15

Martin

преди 2 години

Естествено, че ще си взема фалшив сертификат, ако ми потрябва. Ще тида до Гърция, само за да знам, че съм ги излъгал. Че съм акал в морето им с фалшив сертификат. *** удоволствието ще ми достави...айде скрийте се некъде с тоя фашизъм, добре че България е ОК...засега

14

Анонимен

преди 2 години

защо не направо 5 млн , или доживотен затвор без право на замяна ? Е има време, ще стигнем и до там

13

Така е, антиваксъри

преди 2 години

Така е. Аз се ваксинирах. Оттогава стм спрял уай фая в нас. Имам безплатен интернет на всички устройства навсякъде. Затова а1 поддържат антиваксърски канали и пропаганда. Ваксините им изядоха хляба. И онлайн телевизия е безплатна. С диемите. Паролите излизат при сканиране на сертификата.

12

Бay

преди 2 години

яко :D

11

Не вЕрвам

преди 2 години

Тук доктори *бият* ваксини фиктивно срещу 300 лв. Изливат ги в мивката и дават сертификати. Сигурно само аз знам за такива и за хора, сдобили се така със сертификат. Сигурен съм, че никой друг не е и чувал за тази практика.

10

Щерю

преди 2 години

Пряко доказателство, че всички ваксинирани светят в GPS мрежата - следени със специален софтуер. Накрая конспиративните теории ще се окажат верни...

9

Анонимен

преди 2 години

До как Вероятно става дума за фалшив като документ.Не,че доктора е прибрал едни пари,хвърлил ваксината в мивката и издал сертификат.По схемата пари на доктора става само с ваксините на Джонсън,защото са еднодозови.С другите и по-трудно.

8

Анонимен

преди 2 години

До Програмист В Израел едва ли издават фалшиви сертификати...там виж в болниците.И продължавай да си мислиш,че си безсмъртен щом си ваксиниран.

7

...

преди 2 години

Ако ще и 10000 да е глобата все тая.Ако искат и 99% да ваксинират все тая.Ако някой си мисли, че ще живее по начина, по който живеехме до преди 2 години се е объркал.Все още си спомням думите на Майтапчийски: нека спазваме мерките още месец за да запазим себе си и държавата ни - 05.2020.Е от тогава бая месеци минаха, така чаканите ваксини дойдоха, някои страни вече гонят 70% имунизирани, но не виждам някоя от тях да се е върнала към нормалното, няма и да стане.Честито на вярващите!

6

как

преди 2 години

Как ще разберат, че е фалшив, ако е регистриран като стандартен в системата, а великата им "ваксина" - в мивката?