27

Анонимен

преди 2 години

Ковида е такова хубаво покривало за лекарска небрежност. Аутопсия няма да му направят. Горките родители.

26

Анонимен

преди 2 години

Това не променя факта, че 99,9% от починалите са възрастни хора с придружаващи заболявания.

25

Нероден Петко

преди 2 години

И аз умрях от КОВИД!

24

Проф. Гинка Ваксинка

преди 2 години

Причината за смъртта е Ковид, защото ако го нямаше Ковида, нямаше да ги има и ваксините.

23

Анонимен

преди 2 години

До 1917Щом публикуват статии с такива гръмки заглавия първо трябва да проверят всички факти около случилото се.Така прави сериозната журналистика.

22

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Тези фантасти ще напишат нова медицина! Цирк!!

21

Анонимен

преди 2 години

До Нямало вирус ... ;-( Ти от къде знаеш дали майка му не е била ваксинирана и точно това е да е причината за смърта му.Новородени умират всяка минута по света.Измисленият пср е дал положителен резултат и веднага от ковид.

20

Явор

преди 2 години

Ако и след такова заглавие не спрат да омаловажават проблема тези, които го правят, значи са безнадеждни. Видяхте ли, че Ковид-19 започна да убива 24-годишни и новородени. Това е трагедия.

19

Анонимен

преди 2 години

До До Нямало Вирус 16 " Ествствено, че за антиваксърите - най-необразованата каста от париите - НЯМА вирус, докато не го гепат и се обосерат." Прав сте, но това си го знаем още от Дарвин и Луи Пастьор - оцеляват най-силните с помощта на най-умните. Да де, ама покрай коМУНЬОВците взеха да горят и зелените съчки покрай мангърките, та нещо ми е чудно дали не мрем само от инфаркти и ковид, или най-вече от мун...ьовщина и мангърщина на ИНАТ.

18

1917

преди 2 години

Аха, а може би в статиите журналистите трябва да публикуват рождения ден на майката, бащата, кръвната група на бебето, неговото ДНК, месторождението и родословното дърво на фамилията, за да стане ясно на неразбиращите.

17

Такава НОВИНА

преди 2 години

Такова помпозно заглавие - сигурно сега очакват опашки от желаещи за ваксинация ОСОБЕНО мъже ДА ИМ БИЯТ ИГЛИТЕ с ВАКСИНА директно в ТЕСТИСИТЕ едната ДОЗА в лявата топка и втората доза в дясната. ДО ТАМ ЩЕ СТИГНЕМ НЕ НА ШЕГА. Официално НАИСТИНА МЪЛЧАТ относно ЗАБРАНА ЗА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЯ. Много подозрително и съмнително, ако бяха толкоз сериозни нещата щеше да има официална забрана.

16

Питанчо

преди 2 години

Сега заради ТАЗИ новина ТРЯБВА ЛИ ДА СИ БИЯ 2-3 игли с ваксина??? Това бебе, което не е известно от какъв етнос е, нито се знае каква е майка му, каква е? Може да е някоя непълнолетна Ромейка я на 13 я на 16 години или от къде от коя махала или от далечно село. ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ ЗНАЕ.

15

Анонимен

преди 2 години

До Клоунски Свят 7 "Кажи ми, какво друго освен СЪСИРЕК може да предизвика инфаркт във ПЛОД ?" Мре се МАСОВО от инат и мангърщина (с една дума - проста...ина).

14

До Нямало Вирус

преди 2 години

Ествствено, че за антиваксърите - най-необразованата каста от париите - НЯМА вирус, докато не го гепат и се обосерат. Ние, чипираните, с две дози не ни дреме и имаме карт бланш да пътуваме където си щем. Антиваксърите в концетрционен лагер, докато дадат фира окончателно от "няма вирус".

13

Анонимен

преди 2 години

Е то и по-малки съчици ще има.

12

българин

преди 2 години

До: номер 9 (Нямало вирус ... ;-( )Ако искаш да знаеш, моето дете го ваксинира именно доцент Мангъров! Сложихме му всичките задължителни ваксини по имунизационния календар. Даже си плащахме за ваксините, защото неговите бяха френски а не турски както един бивш министър се опита да ни пpoбyтa.Не съм му фен, защото по желание го ваксинирахме против грип и се разболя. А той каза да не му даваме нищо макар че вдигна почти 40 градуса температура. Нямало "да му се свари мозъка". Казвам да знаеш!

11

Интересно АКО

преди 2 години

Наистина ли е толкоз ОПАСЕН тоя Грипен Вирус? АКО НАИСТИНА БЕШЕ ОПАСЕН то ЗАЩО НЕ ЗАБРАНЯВАТ И СПИРАТ всички ИНВИТРО центрове и ДА СЛОЖАТ към МЕРКИТЕ и ОГРАНИЧЕНИЕ за ХОРАТА ДА НЕ ПРАВЯТ СЕКС И ДА НЕ ЗАБРЕМЕНЯВАТ. Ама НЯМА ТАКОВА нещо ОБАЧЕ ПЪК СЕГА ПЛАШАТ хората, НО ОФИЦИАЛНО НЯМА ЗАБРАНА и СПИРАНЕ на РАЗМНОЖАВАНЕТО ДОКАТО ТРАЕ тази Вирусна ЕПИДЕМИЯ, което повдига редица Въпроси и СЪМНЕНИЯ И ПОДОЗРЕНИЯ.

10

Анонимен

преди 2 години

Или придружаващ шипов протеин? Абее как нямаше НИТО ЕДНО бебе на цялата планета да почине от ковид миналата година за 12 месеца? И после дойдоха вацините. По-безвредни и по-безопасни от всяко друго нещо на света.

9

Анонимен

преди 2 години

В тоя Единен информационен портал, ако напишат че баба ти е мъжка и това ли ще публикувате, кога се роди, кага се зарази, долко дни е бил инкубационния период, нещо ум да вложите

8

Нямало вирус ... ;-(

преди 2 години

Кажете сега всички антиваксъри и Мангъров начело за "сухите пръчки" и т.н.Ако се бяха ваксинирали околните му - нямаше как да стигне вируса и до него.До 3 години децата по принцип почти през месец имат задължителни ваксини - защо ли? Защото нямат почти никаква имунна защита - но това доцента би трябвало също да го знае.