47

Анонимен

преди 2 години

Не ме впечатлявате. Виж ако бяхте написали че двуседмичен ембрион е починал от моднато грипче те тогава щях да се ваксинирам.... Ама друг път.

46

ха ха

преди 2 години

Безсрамни ***! Бебто е с недоразвити сърце и бял дроб!

45

Intel Inside

преди 2 години

В друг сайт писаха, че майката е на 14 год. от ясно какъв произход. Това трябва да стопира всякакво съжаление по темата. Къде е агенцията за закрила на детето да прибере майката в приемно семейство?

44

Радевия хаос

преди 2 години

Майката на починалото бебе е малолетно момиченце и никой не взима отношение.

43

Циркаджии

преди 2 години

Скоро очаквайте да предложат ваксинация на зародишите в утробата.

42

Анонимен

преди 2 години

Сигурно фалшивия ПСР тест е показал ковид, същия който "открива" ковид и в сок от папая.

41

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме, че от Ковид не се умира, а само от придружаващи заболявания, вкарани в системата, или които чакат да се вкарат в системата. Браво, Днес, гордо се нареждате до медиите, които създават хаос.

40

мъка е

преди 2 години

Жалко е - дори и родителите да са били антиваксъри - те вероятно са имали какви ли не притеснения за всичко но въпреки това - те са КОСВЕНИТЕ ЖЕРТВИ на многото "антиваксъри", дето са безсмъртни и чакат да го изкарат.

39

Запрете се вече!

преди 2 години

Как разбраха, ме е ковиТ, за вдин преател питам?

38

Анонимен

преди 2 години

До 43, не ти схванах идеята с "кога се зарази, кога разви симптомите"? От една страна този въпрос важи и ако не е заразено от персонала. От друга страна, има фактори, които натоварват имунитета му допълнително, като двете ваксини, които се бият още първия ден. Та какво искаше да кажеш всъщност?

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Пише новородено.Не може да се е заразило от персонала.Кога се зарази,кога разви симптоми и се влоши...Поне две седмици ще минат.

36

Анонимен

преди 2 години

Дали пък не са му бръкнали по-дълбоко в носа с клечката на теста и да са си казали "Опа! Ами нищо, пиши го починало от ковид!"...?

35

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда като по учебник... "почина младо семейство с 2 малки деца след катастрофа"; "който иска да кара кола, явно не му пука за човешкя живот"; "заради още каращите коли сме на първо място по смъртност по пътищата в ЕС"; "смъртността е ръка за ръка с карането на кола, а идва летният сезон - прогнозите на математиците са за десетки случаи на ден!"; "бъдете отговорни - не карайте кола!"

34

Анонимен

преди 2 години

Възможно е да е заразено от ваксинирания мед. персонал. Вече се доказа, че ваксинираните разнасят вируса. Ако има някоя заразена акушерка например, може да предаде вируса на бебетата, а като сложиш и задължителните ваксини още първия ден става смъртоносна комбинация.

33

Анонимен

преди 2 години

То тука е бъкано с ненор.малници къде са експерти по всичкология и въобще ги няма в главата

32

до 19

преди 2 години

То и с грипа беше така. Тогава защо нямаше такава истерия и "грижа"????

31

Лекар

преди 2 години

Крайно време е да спрете да омаловажавате тоя вирус. И освен това за справка, ако майката е била ваксинирана, бебето щеше има антитела от майката-/пасивен имунитет / и те го биха го пазили първите 6 месеца, и нямаше да се разболее, съответно нямаше да умре. Големи глупости сте изписали!

30

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да си търсите причини и оправдания да не се ваксинирате дано те ви помагат когато се наложи ,защото болните са препълнени и липсват специалисти.

29

Анонимен

преди 2 години

Моя близка е специализантка в Швейцария и след Ковид естествено набутаха всички младоци в Ковид отделения. Дори от първия вариант боледуваха деца, а делтата която ги продрисква може дори от нещо елементарно като дехидратация да умори пеленаче. Не разчитайте някой да ви пази децата, не се бутайте в супермаркети и молове, прескочете кръчмата с приятели, света няма да спре да се върти. Едно на милион да е шанса, като е вашето приятно ли ще бъде?

28

Анонимен

преди 2 години

да сте видели Радев да се поклони за жертвите от тази коварна болест? Няма и да видите. Той е в основата за толкова починали.