31

Анонимен

преди 2 години

На спотовия пазар на газта Украйна предложи допълнителни 63.7 милиона ежедневни кубаметра газ с транзитна такса през нейните тръбопроводи, но странно защо на аукциона никой не се яви.

30

Анонимен

преди 2 години

На 27 август Газпром спря да продава на спотовите пазари газ за 2022г. Предлаганата газ вече е само за 2023. Газпром ще изпълни договорите за заявените количества, но няма да увеличава доставките.

29

До 34

преди 2 години

Ясно е като бял ден кои имат интерес от свалянето на самолета и това са *** и САЩ, и те са го и свалили.

28

Бонго Бонго

преди 2 години

Вижте снимката дами и господа.И помислете за нашият Миг. Не трябва ли така да направим и да видим, дали парчетата метал не са НАВЪТРЕ ИЛИ НАВЪН, ЗА ДА УСТАНОВЯТ ЕКСПЕРТИТЕ, ВЗРИЗА ОТВЪН ИЛИ ОТВЪТРЕ Е БИЛ?НЕ приемам лъжата за смачкване. Бил съм в час по физика. Метала е на парчета, а не СМАЧКАН. ЕТО КАТО НА СНИМКАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВИ, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ. Ч. КУТИЯ Е ДРУГА РАБОТА.

27

Баво на Щенхуис

преди 2 години

"22 септември 2022 г. възможна дата за присъдата в процеса..." по това време я камилата, я камиларя...

26

Анонимен

преди 2 години

Роднините на загиналите . Кой има интерес от свалянето на самолета ? Задайте си този въпрос и отговорът е на лице а не да ви зомбитата агенти на ЦРУ. Русия е търпелива но всяко нещо има граници и когато са преминат може да стане много страшно

25

анонимен

преди 2 години

Спомнете си Курск и тогава да си говориме.

24

Истината

преди 2 години

Спецоперация MH17 - 4 серии по телевизия НТВ. Факти, интервюта, научни доказателства, снимки, документи. Чудесно направен документален филм, който казва всичко за този случай.

23

House M.D.

преди 2 години

Няма конкретни доказателства за това, кой е изстрелял ракетата. Руското производство не доказва нищо. И с какво право един съд ще съди задочно чужди граждани?

22

Анонимен

преди 2 години

Тези са по-големи иоти и от кв19-ките.

21

Анонимен

преди 2 години

Руски убийци, сър, руски убийци. С това ще ги запомни историята.

20

Анонимен

преди 2 години

20: точно Украйнците ги надочиха да минат там. Обаче мълчат. После пуснаха една камара фълшифицирани разговори и прочие защото знаеха че са виновни. Запада си затвори очите, защото са зад Украйна която е стещу Русия. И така. Нищо не могат да докажат защото не са Руснаците.

19

Анонимен

преди 2 години

19: колко? И какво общо имат майките тук. Доказано няма нищо. Невинен до доказване на противното.

18

Анонимен

преди 2 години

Аз пък знам че джедаите свалиха самальота. Вътрешно го усещам и искам да свидетелствам пред съда. Хахах. Точно така ми звучат и тия. Сори майна - къде е летял тоя самолет над военни действия? Търсил мечки в гората и намерил.

17

анонимен

преди 2 години

Путин издави морячетата от уж флагмана на Руския флот Курск само и само да не допусне долу в подводницата Норвежци и Американци,които искаха да помогнат,обаче щяха да видят колко е зле Руската бойна техника.Семействата на издавените по заповед моряци още проклинат Путин

16

Анонимен

преди 2 години

Всяко твърдение трябва да се докаже. Дайте доказателства и всеки съд по света ще осъди виновните. Без доказателства думите са празни. Аз мога да кажа че сте ми откраднали 100 000 лв. ама нямам доказателство как ще ви обвиня без него.

15

анонимен

преди 2 години

По същия начин Руските комунисти издавиха морячетата от Курск.Можеше да им се помогне,но те ги издавиха по заповед на Путин,ако не се лъжа само и само да не им видят нааааканите ***.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Ако твои роднини бяха в самолета дали щеше да мислиш така....

13

Анонимен

преди 2 години

Анти руската пропаганда лъха още от далеч. Как знаят след като цяла западна комисия не можа да го докаже. Прилича ми на искаме да вярваме каквото ни е угодно. Тези всичките 200+ семейства ли са дали показания? Ако липсва дори едно значи теърденията са неверни, и са само 199. И много други доказателства има че не са руснаците. Ох незабравяйте и фълшивите уж разговори по радио, който Украйна представи и доказаха че са монтирани от различни broadcasts.

12

аз

преди 2 години

Ами Ван дер Стийн има ли доказателства? Засега никой не произнесе твърдо кой е виновен. Иначе да плюеш и да храчиш лесно