99

Анонимен

преди 2 години

До 149, ами браво мишките от гетото се изнесли. Успех ти белая и да не се връщаш ок ?България я остави на Българите които имат топките да се борят с ОПГ ГЕРБ

98

Анонимен

преди 2 години

Смехурковци от ОПГ ГЕРБ, щели да се изнесат. Ходом марш към цвнтралния ви чака, не го бъркай с комунизъм а ефективна присъда като пристигне новия прокурор .

97

Анонимен

преди 2 години

Пуснете анкета като сте любопитни! Хората са избрали и знаят. Диаметрални са позициите.

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 Ами, всъщност аз отдавна съм се изнесъл, ГЕРБ не ме интересува грам (не е мой проблем, че като вярно куче на комунистите ревеш срещу всеки, който им противоречи, че бил от ГЕРБ), но сега "изнасям" и активите си и останалите си близки роднини от България. В България се задава нещо много неприятно, и нямам намерение да съм част от него. Моите кадърни познати и приятели - също. Пожелавам ви успех в "управлението" (както обикновено, ще гледате отстрани как руснаците ви мачкат).

95

Анонимен

преди 2 години

До 146, хахаха ами хайде изнасяйте се от ОПГ ГЕРБ тъкмо ще живне малко икономиката че и без това много лапайте цели 12 години !!

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. 144 Вместо масово самоубийство нормалните хора масово ще се изнесем от България, и ще оставим умните и красивите да си живеете в комунистическия концлагер, който се заформя. Тогава няма да можеш даже и на умен да се правиш по форумите.

93

Анонимен

преди 2 години

Какъв кумунизъм ви гони бе промити мозъци, вие незнаете да смятате тръгнали да дават наклон на хората

92

Анонимен

преди 2 години

Едно е ясно ГЕРБерастите сте уникален вид, *** сте родени и *** ще си останете като вашия вожд пожарникар. Толкова си можете, няма спасение за вас единственото полезно което може да направите е масово самоубийство с вожда на вселената от Банкя

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 Такива паляци като теб, които не са живели през комунизма, и си мислят, че "ще измислят нещо" когато дойде пак, ги чакат ДОСТА неприятни изненади, ако Кандидат Диктаторчето в Президентството успее. Не ми е жал за вас.

90

Сержант от запаса

преди 2 години

До Анонимен 134 --- Радев е професионален хамелеон, готов да продаде и семейството си за собственото си АЗ. Познававайки квинтесенцията в мисленето на американците, такива като Радев могат да ги подведат и съм бил свидетел на много подобни случаи, но това е дълга тема, минавайки и през Сталина-Кристалина - също "американска възпитаничка" изпратена да работи в САЩ от Държавна сигурност.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134 "Ауууу ред Руска диктатура идвала, *** сте и *** ще си останете. За разлика от ромчето в Банкя, Радев е учил в САЩ" Няма начин да си толкова неинтелигентен, нали? Или има?

88

Анонимен

преди 2 години

Аууу Москва Москваа, я да питам тогава КОЙ построе Руския поток през България за сметка на държавата и плати на Руски фирми да го направят ????Май това беше Бойко Борисов от Банкия не някой друг. Ама и това е неудобно да го кажете нали ?? Още веднъж *** сте от ОПГ ГЕРБ и *** ще си останете

87

Сержант от запаса

преди 2 години

До до 55 ---- Колега, правилно пояснение сте дали. Много от пишещите тук надали са отваряли някога Конституцията, но се опитват да премятат отбора на знаещите с лесно проверима информация. Така навремето комунистите в АОНСУ учиха материализъм, ленинизъм и комунизъм от записки на преподавателите им, а не от оригиналните томове. Щафетниците им, от "модерното християнство", НЕ познават Свещената Библия, а разчитайки на подхвърлени фрази, които често нямат нищо общо с Писанието на предците.

86

Анонимен

преди 2 години

Ауууу ред Руска диктатура идвала, *** сте и *** ще си останете. За разлика от ромчето в Банкя, Радев е учил в САЩ и то не какво да е офицерско военно ичилище. Американците не ядат доматите с колците и са го проучили добре. За разлика от Банкянския има магистърска ищатепен и докторантура.Но щом ви кефи ромчето пожарникар с купена диплома от Банкя, няма лошо гласувай те за него.До тук с тъпите ви опорки за Руски агент !!!

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 . лека нощ.

84

Анонимен

преди 2 години

До Кир.Петков-президент "Ако Кирил Петков се кандидатира за президент, ще помете руската маша Радеф." И как ще стане това, когато на тях един и същи им е шеф и седи някъде в Москва? Затова Киро Язовиро побърза да даде подкрепата си за Фигуранта, даже без някой да го е питал.

83

Анонимен

преди 2 години

Лека нощ

82

Анонимен

преди 2 години

До Кир.Петков-президент Абе ти да не си жената на Киро харварда? То бива реклама и напъване, ама ти се ***.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 "а е избиране на хората с най добрата програма и капацитет" :))) Заучил си някакви фрази, които не знаеш какво значат - точно както всички червени, които не правят връзка между говорене и действия. Къде е "програмата" на "новите и умните", които си избрахте? Такава няма, няма и правителство, което да носи отговорност. Боко, макар и мутра, е 10 класи по-голям демократ от тая своллоч, която в момента осквернява Парламента и разбира се, кандидат-диктаторчето в Президентството.

80

Топло

преди 2 години

Беше лятото но свърши. Идва зимата и друга песен ще запеете. Чакам ви на Орлов Мост за цените на парното ..