119

Анонимен

преди 2 години

Така както е написано в заглавието, Бг народа няма избор: "или жената или балдъзата", а тъщата все една...

118

Анонимен

преди 2 години

да издигни майката на нацията и Гадев да се накефи, то *** га ре да бяха издигнали срещу нея щеше да спечели изборите

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 Мхм. Успокоявай се така. Много помага. Особено за да игнорираш реалността за малко. Опа, забравих, такива като теб имате И алкохол за това. Жалко за напъването.

116

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, *** отишъл на запад да е приалужник за 1500 евро от село Горно *** и си мисли че е най-умния и най-можещия като вожда от Банкя и вече може да дава наклон на всеки как да живее. Има една хубава Българска поговорка пази боже сляпо да прогледаДай му при на простия и ми гледай шоуто, същия е и ромчето от Банкя.

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 Аз вече съм "отишъл". Ти какво, помисли си, че искам одобрението ти ли? :))))

114

Анонимен

преди 2 години

До 168 Някой те спира ли? Ми махай се. Ходи води стойностен живот.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 Къде ги "дари"? Построи БЪЛГАРСКА инфраструктура.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164/165 Само масовото напускане на България ще "реши" проблема: когато сатрапите останат сами помежду си, започват да се самоизяждат. Впрочем, живота на Запад е много по-спокоен и стойностен. Човек всъщност може да го ръководи според възможностите си, а не според възможностите на някоя руска ***. :)))

111

мммммммммммммм да

преди 2 години

Българският народ тепърва ще търпи последиците от служебните лигавщини. Всеки ден ще му вдигат цените и Тоше ще го будалка, че повече нема да е така.

110

Анонимен

преди 2 години

Борисов даде цели 3 милиарда от нашите данъци за да строи Руски поток с Руски фирми на територията на България. Тролчетата тук имат смелоста да го наричат балансьор и про-европейски. Борисов отиде да се моли на Ердоган да му задели някой друг глас и вие на този човек му имате доверие ???Извинявам се много но само тези простички две неща които направи ясно показва че той е Руско-Турска *** и нищо европейско няма в него и неговата партия ГЕРБ

109

Анонимен

преди 2 години

По-лошо от това което направи Радев не мога да си представя. Такъв кошмар имаше само по времето на БКП.

108

Анонимен

преди 2 години

Аз отдавна съм избрал. Откак разбрах, че за да бъде прдложен на този пъст Нинова е искала одобрението на Решетников - човекът на Путин. Не желая моят президент да е руска картица. Стига вече! 45 години стигат! да бъдем *** на Кремъл. Борисов е балансьор между Брюксел и Русия и това ми харесва. Да не говорим за омразата, която сее Радев.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 От "гетото" си ти. Затова и акъла ти е толкова. Между другото, профанизмите ти няма да променят реалността: чакат те червените сатрапи и ще трябва да си ПОСЛУШЕН. Ще ти махаме от другата страна на телената ограда. Обещавам.

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 " Я кажи какво ни чака че ми стана интересно ??" Чака ви бавно и систематично задушаване на свободите ви, атака върху Конституционния ред в страната, бавен и мъчителен икономически упадък, създаване на партийна върхушка вярна на руснаците, фалшифициране на информацията в страната, закрепостяването ви, ограничаване на възможностите ви да пътувате където и да било, ГЛАД, и, не на последно място, морална проказа каквато имаше през Комунизма. :)

105

До Факт

преди 2 години

Радев е издигнат от БСП, но не е от партията, а Бойко си е с партийна книжка.

104

Анонимен

преди 2 години

Хайде прав ти път *** от гетото и да не се връщаш ок ?

103

Анонимен

преди 2 години

До 155, Я кажи какво ни чака че ми стана интересно ???Вашите празни кратуни могат само подобни тъпотии да родят. Ако ти е толкова плитко мозъчето имаш още много да учиш и четеш .

102

Ха Ха

преди 2 години

Каратеме да се усмихвам!

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154 Ти лично нямаш никакви "топки". Лаенето по форумите е просто избиване на комплекси, а скоро ще разбереш, че са те използвали като кърпичка за еднократна употреба. Спести си "пожеланията", от маргинали не се интересувам. А от България в следващите деетилетия определено няма да се интересувам за посещения: точно както не се интересувам от посещения в Северна Корея, Венецуела, Русия. Беларус, Иран и така нататък.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153 С фантазиите само толкова можеш. Когато дойде реалността пак ще си приказваме. Тоест, ще гледаме какво става във зверилника. Не мисля, че ще имате тази възможност (да приказвате много много). Запознай се с името Мартин Нимьолер и с какво е известен. Това ТЕ чака. :)))