159

НОМЕР2

преди 2 години

Два Бokлykа затвора!

158

НОМЕР2

преди 2 години

Два *** за затвора!

157

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Българският Народъ е Кански,а не републикански. Некак си Републичен дом *** не се вмества в сърцето на никой Родолюбец. Тъй-че nомакът цuranun Ромен Борисов и евреинът Бойхо Бехар Радев не стават за нищо друго,освен за сушено месо. Долу републиката! Да живее Монархията! Само да видим изненадите андалусо-маnraлскu в Сакскобурггота.Щото Калина от ден на ден все повече мяза на кметица на Филиповци. Монархия ще има,но ще имаме Ново Българско Канско Семейство п волята на Българите.

156

Анонимен

преди 2 години

Напротив, може да избере и вече избра! Втори мандат за Радев.

155

Анонимен

преди 2 години

Радев=БСП/БКП=ДС=Кремъл. Въпроси?

154

Анонимен

преди 2 години

Мутри вън! 12 години стигат.

153

Анонимен

преди 2 години

Една от опорките на мутрите е да казват, че другите са мутри. Е, добре знаем, че 12 години ни управляваха мутрите и кои да мутрите.

152

Анонимен

преди 2 години

Основната цел на ватниками е да накарате нормалните, почтени хора да се чувстват зле. Говорите постоянно с езика на омразата. Толкова ли пък няма нещо добро и креативно във вас? Жалко за жалкият ви животец.

151

Анонимен

преди 2 години

такъв-онакъв Радев събра симпатиите на необвързаните с гроп и спечели невиждана популярност. Точно това вбесява изключително много нарциса боко, който като няма кво друго да направи почна с лични нападки. На практика, действията на Радев, като президент са безупречни и изключително много вбесяват лакеите на гроб, които се надпреварват да го плюят надеждата да се докопат до нещо

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 205 "Напротив, народа е срещу мутрите и отдавна е избрал. За мутрите са само самите мутри." Мутрите са при Радев. Виж кой е "Майстора" и с какво е известен. Виж кой е Гоцев, и с какво е известен. Виж кой е Черепа и с какво е известен. Мутри ВЪН!

149

безпартиен

преди 2 години

Още когато го избраха за президент на пресконференцията на БСП Илиана Йотова стана и каза-"И най малкото движение против тази партия(БСП) няма да ви бъде простено.Радев не отговори нищо.Прави са тези които казват,че е послушник на БСП!

148

Анонимен

преди 2 години

Напротив, народа е срещу мутрите и отдавна е избрал. За мутрите са само самите мутри.

147

Анонимен

преди 2 години

Балансът на правителството се вижда по цените .

146

Анонимен

преди 2 години

Ха ха Борисов като строи Тракия дели хората, като на входа и на изхода на магистралата има табели :"само за привърженици на ГЕРБ"! Трудно ли ви е да разберете, колко абсурдни (шизофренични) са вашите опорки?

145

Анонимен

преди 2 години

Ми щом всички са мафиози дайте и президента да стане мафиоз и да имаме първият президент мафиоз. Нали президента трябва да е модел за подражание на българските граждани. Да е еталон на човечност, диалогичност, търпение, помирение, а не да вдига юмрук и призова към размирици!

144

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВсички българи, именно. Гласуващите за ГЕРБ не са такива, така че няма проблем.

143

Анонимен

преди 2 години

Колко жалки и безпомощни сте, когато повтаряте мантрата за "разединителя на нацията". Гербаджиите говорят от позицията на някакъв морален стожер при условие, че всичките са прогнили мафиоти, некадърници и/или послушни калинки. Съжалявам, са такива персони или организации не търся обединение и се чувствам добре, че съм "разединен" от тях. Все едно гербаджиите никога не са делили хората на наши и ваши. Още по-смешно е когато захапете мантрата за "комунистите", че той Боко няма нищо общо с БКП. Хах

142

Анонимен

преди 2 години

Нинова е с равен пост с Борисов, но президента няма моралното право да взима страна на определена политическа партия. Когато встъпва в длъжност, той се КЪЛНЕ, да е президент на ВСИЧКИ българи, да спазва законите и конструкцията на България! Той тази конструкция я има за кръчмарски тефтер.

141

Анонимен

преди 2 години

Този избор е абсурден! Двамата заемат различни длъжности. Радев би трябвало да е надпартиен, да гледа като помирител на партиите и да е проводника на диалога между тях. Той какъв е, че влиза в спор с Борисов, президент на БСП? Заец клепоухий оттече в селската канализация.

140

Винету

преди 2 години

Белият кон е оседлан.