138

ЯВНО Е ЖАБА

преди 2 години

нема такъв дебилизъм... той си помислил, че му предлага 500 бона, ама тя не му ги предложила и оня се тропнал да се оплаче в телевизора човекът...Мдаааа ..... абе ШЕЙТАНИ бре!!!!Нещо недочул, нещо му се привидяло като лиШче, като адвокат твърди подкуп не му е даван, но усещането му явно е подкуп.... Или както в приказката: Едно нещо като НЕ е зелено, НЕ скача като жаба... ЯВНО Е ЖАБА!!!!

137

Дончева

преди 2 години

Ще се видим в съда.

136

Анонимен

преди 2 години

Този плевенски л.а.й.н.а.р ходи с тениски са 700 лв. и ризи за 2,000 лв.. Не обича парите? Беше готвен за министър на спорта. Приятел на Славчо и сестра му.

135

Свиня

преди 2 години

Силно се съмнявам това да е така, но дори и да е така не виждам кое е невярно в думите казани от Дончева по повод ИТН *** и адвокатчето..

134

Анонимен

преди 2 години

Значи няма доказателства, че е предлагала половин милион и всичко останало

133

ТакаНеСеПрави

преди 2 години

Този е голям Глу$пак,с главно"Г",защото другарката Дончева е толкова нагла,безочлива,алчна и устата,че като едното нищо може да го осъди,защото освен голите приказки,Глупакът не разполага с нищо друго,не че казаното от него не е самата истина.Просто такива са ни законите и съдиите.Можеше да и спретне едно Сересе и да и го яко натресе,та бял ден да не види,а сега вероятно ще се случи обратното.

132

ТакаНеСеПрави

преди 2 години

Този е голям ***,с главно"К",защото другарката Дончева е толкова нагла,безочлива,алчна и устата,че като едното нищо може да го осъди,защото освен голите приказки,Глупакът не разполага с нищо друго,не че казаното от него не е самата истина.Просто такива са би законите и съдиите.Можеше да и спретне едно Сересе и да и го яко натресе,та бял ден да не види,а сега вероятно ще се случи обратното.

131

Анонимен

преди 2 години

А той колко й е предложил?Казвайте ги тия неща наведнъж

130

Анонимен

преди 2 години

Кака (Дончева) щяла да му купи колело, ама друг път. Защо чак сега протестираш, Радко? Или мислеше,че Славчо ще ги даде повече пари, или ти ги е дал вече?

129

Анонимен

преди 2 години

Белият автобус е на първа. Бръм- бръм- ммм

128

Анонимен

преди 2 години

РадоГлупака мисли хората за лековерни.

127

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина успеете, гербавите ***, да внушите на народа, че има нужда отново от Тиквата, то тогава няма да имам никакво съжаление за един толкова невероятно пpocт народ! А на вас...какво да кажа? Евала, раздавате се на макс!

126

Анонимен

преди 2 години

Радо шишарката не сезирал органите веднага, щото мислел ,че тарифата ще сЪ вдигнИ

125

Анонимен

преди 2 години

А хората вярваха,че в чекмеджето има пари. Ето къде били парите- в ИТН. Щом на 500 бона казват ,,хартийки,,

124

ЯВНО Е ЖАБА

преди 2 години

Мдаааа ..... абе ШЕЙТАНИ бре!!!!Нещо недочул, нещо му се привидяло като лиШче, като адвокат твърди подкуп не му е даван, но усещането му и явно е подкуп....Или както в приказката: Едно нещо като не е зелено, не СКАЧА като жаба... ЯВНО Е ЖАБА!!!!

123

Малко за политика

преди 2 години

ИТН наистина трябва да се разцепи, за да се отделят разумните хора от шоумените. Ако Татяна Дончева се е опитала да го направи, е вършела нещо полезно. Ако се беше получило, сега щяхме да имаме правителство на промяната и нямаше пак да ходим на избори. Това все пак ще трябва да стане, но по трудният начин - тогава когато в НС се получи мнозинство без ГЕРБ, ИТН и ДПС. След колко избори ще се получи, е трудно да се каже.

122

Анонимен

преди 2 години

До АнонименSTE VSEMEM OT VASCHTE NALI TAKA PREDLOZI PASAZA

121

Анонимен

преди 2 години

До гласът на разумаZa Sic imash predvid?

120

с поглед напред

преди 2 години

България е на прага да прелисти последните 30 години от своята история. На следващия лист Слави в едно съссвоите сценаристи ще се превърнат в улични смешници, Мултигруп ще си останат висторията. Радев ще влезе в учебниците като най-проваления политик.

119

гласът на разума

преди 2 години

Вместо да се чудя дали да гласувам за ВИС или Мултигруп, по-добре да гласувам за ГЕРБ.