8

Анонимен

преди 2 години

То вярно,че надеждата умира последна,ама тук са прекалили...3/5/10 години-ок.Ама 40години...на какво ще се надяваш.

7

Анонимен

преди 2 години

Малее, много специалисти тука! Които за щастие не са попадали в такава ситуация. Както се казва на чужд гръб и 100 тояги са малко, лаладжиите какво да правят по цял ден. Даването на акъл на семейството и на лекарите какво да правят е малко нахална работа при положение,че не си бил в такава трудна ситуация и не я разбираш. Простотията обаче е самоуверена по принцип.

6

неандерталец

преди 2 години

Трябвало е да го изключат. Кому е било от полза да се гледа един зеленчук? Тежко е, но по-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

5

Do 4, експерта

преди 2 години

ами може би защото това е решение на близките! А иначе доброволно евтаназия има в Швейцария! Но решава еднолично само човек! А лекарите не могат да изкл техниката докато има мозъчна дейност. А тя може да продължи и след това! Но ти си експерт, знаеш ги тези неща! Също като ваксините,ковид и д-р болести за които ние, простосмъртните, учили по 10 години сме в пълно неведение! Затова и държавата ни е така процъфтяваща, заради такива експерти!

4

Ro

преди 2 години

Не сме в ред. Ще приспим животно, за да не се мъчи, но ще се вкопчим в живота на себеподобните си и ще влачим, влачим до немай къде, само и само да изкярим още един ден като зеленчук. Защо бе? Кому е нужно? Няма ли уважение, някаква милост и състрадание, отношение към качеството на живота, а не просто към съществуването? Когато няма надежда - няма надежда, какви са тия глупости 40 години в кома? Или тотално парализиран човек, който се мъчи, ама не, асистираното самоубийство е престъпление?!?!

3

Асан

преди 2 години

Като Шумахер

2

Анонимен

преди 2 години

40 години в кома, зловеща работа

1

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че е починал на 73 г.,да почива в мир!