28

може би

преди 2 години

До La Franceв Африка е най-велика?

27

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

26

До наблюдател

преди 2 години

Ами прави са хората все пак Африка е на юг от екватора следователно цяла Африка е Южна.

25

Анонимен

преди 2 години

До ямболски *** Ми на белите хора не им се търчи. Мързеливи сме. Виждаш, че за да имаш успехи на футболния терен ти трябват черни. С р

24

Тъжно

преди 2 години

Според вас близките дали са знаели,че човека ще живее още 40 години и през цялото това време ще е в кома?Всеки се е надявал на промяна в състоянието,уви тази промяна е настъпила след 40г.Има случаи на събудили се хора след години.Шансът вероятно е много малък, но бихте ли го отнели на ваш близък?Човешкия мозък е много слабо изучен и едни 40 години иновации в медицината могат да се окажат решаващи (никой не е врачка),замислете се преди 40г колко нелечими заболявания днес се лекуват.

23

Ямболски цървул

преди 2 години

Скоро на 100% френските национали ще са в такъв цвят! Трябва да сменят синият екип с бял,защото тялото ще прелива в цвета на екипите.Ще се виждат само едни очи,а това е шокиращо за малките деца,които гледат футбол!

22

наблюдател

преди 2 години

"Роден в Дакар през 1948, той бе един от първите мъже, родени в Южна Африка, които играха за Франция."Ало журналята, къде е Сенегал, къде е Южна Африка, излагане се като кифладжии ( няма да питам дали знаете исторически от къде идва лафа за кифладжиите)

21

пецата

преди 2 години

и там са любители да източват здравната каса, целия ес се управлява от мафиявсе едно за 20 години не е било ясно че човека няма да се събуди и можеше да се приложи евтаназия например да го закарат в швейцария ако законите на страната не позволяватстрашна история 40 г ако разума му е бил събуден но тялото не е позволявало физически да се активира представете си в какъв ад е съществувал разума му , ужас страшно е да се помисли

20

До Последно

преди 2 години

Прав си,че Дакар(Сенегал) не е в Южна Африка. Обаче не е и в Източна. В Западна Африка е . Не че има нещо общо с 40-годишната кома на човека .

19

Анонимен

преди 2 години

Що за жестокост е това, това направо не мога да го повярвам. Защо е оставиш човека да си отиде в мир? 40 години затворник на тялото си.

18

Анонимен

преди 2 години

За едни кома, за бедните - донорска ситуация, за трети - пари и влияние

17

Анонимен

преди 2 години

Бил съм там, в Западна Африка е индиянци

16

неандерталец

преди 2 години

Ако става дума за мен, не спамя с нищо. Все пак, щом са решили да ни поднесат тази новина, следва да се очаква, че читателите ще си съставят мнение. А и не разбирам за какви тояги се споменава.

15

До 11

преди 2 години

За твое сведение, защото чета ,че много спамиш в тази тема, има хора, излязли от кома и след над 25 години. И ако си напрегнеш минимално минималният разсъдък и условната минимална емпатия, може би ще разбереш какво им е било на близките на човека.

14

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен кошмар :(Жена му е героиня, не искам да си представя, какво е изживяла през всички тези години, но не го е изоставила!

13

Demonaz

преди 2 години

За всеки ли афрофранцузин ще ни занимавате???

12

неандерталец

преди 2 години

Сега чувам за този случай и отворих няколко статии в интерне. Пише, че човекът е бил на командно дишане. Прочетох и че, разликата между кома и мозъчна смърт е наличието на способност за самостоятелно дишане. Наистина, не съм лекар, но от написаното изглежда, че не е бил точно в кома.

11

Анонимен

преди 2 години

Ужас!

10

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия грешки бе.Безгрешни няма.

9

До неандерталец

преди 2 години

Много точен прякор си си избрал. А заучените клишета показват колко рядко разсъждаваш сам извън заучените , готови фрази, които не са подходящи винаги,когато ги употребяваш.