44

Анонимен

преди 2 години

ДоLucyТебе лъжат,само тебе не разбра ли! Вече си объркаха понятията.Е ли ваксина, не е ли? Никаква работа не върши май, язък за боденето.Кьор фишек и милиони изхвърлени на вятъра.Дано да има след време някой да потърси сметка колко струва препаратизацивта.Четох някъде, че не било вече ваксина,а препарат, който прави прекарването на вируса по-леко.Утре ще е магьосническа муска сигурно.

43

Анонимен

преди 2 години

В БГ е пълно с такива, ама ваксърите си мислят, че всичко де се е боднало е чисто и безопасно. :Д

42

Бay

преди 2 години

До 46 според Израел имунитета на преболедувалите "изтича" по-бавно. Това да го "изкараш" е рисковано ако не си мнооооого млад.

41

Анонимен

преди 2 години

Според обширно международно проучване имунитетът на преболедувалите е средно 250 дни. Защо ако и от ваксините е приблизително толкова, изведнъж ваксините стават лоши. Няма логика.

40

???

преди 2 години

Ами при нас как е?! Всеки знае ,че всички наши студенти, учащи в чужбина, са с фалшиви сертификати-никой не иска експерименти с децата.Мама и тати дават пари, дори се ваксинират, но детето- НЕ.

39

Martin

преди 2 години

Lucy, че има вирус, има го. Познавам хора, които го изкараха тежко. Тиранията, НеоФашизмът и мачкането на свободи също са факт. Добре е човек да гледа и двете страни.

38

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са както останалите, даже по-,добри и имунитет изграждат-справка антителата . Много лесно се открива фалшиф сертификат за ваксина - ако нямаш определен минимум антитела, значи не си ваксиниран. Имунитетът след година поспада но то е така и с имунитета на преболедувалите. Рнк вируси и особено коронавируси не правят доживотен имунитет. Това че , той спада , не означава, че ваксините не са ваксини . Просто такова е естеството на вируса.

37

До 37

преди 2 години

Искам да кажа с коментара си,че ми писна от експерти, математици и дървени философи!

36

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

До БayЕла да те боцна, че ти изтича сертификата много скоро. Ако искаш може и ваксинални капки за перорални приложение.

35

Истината

преди 2 години

Ами не само в Гърция, май навсякъде е така.Човешките мисли и страсти са еднакви при всички хора.Направиха ни на маймуни.Накрая ще се окаже , че истински ваксинирани са има-няма 15-20%.

34

Анонимен

преди 2 години

Фалшив вирус, фалшива пандемия, фалшиви ваксини, фалшиви сертификати. Логично.

33

Lucy

преди 2 години

И кого лъжат с този сертификат? Себе си, най-вече. Изумителен е фактът, че форумите тук просто изобилстват от хора, разпространяващи невярна информация! Непрекъснатото повтаряне, че ваксините не са био оръжия, вирус има,ама е ужасен, настъпва тирания и ограничаването на правата и свободите на хората, което ще доведе до край на пандемията.Изключително страшно е да мине човек покрай ковид реанимация в болница и да чуе нечовешките стенания ивопли на ваксинираните!

32

До 31

преди 2 години

А вие експерт по генетика ли сте? Или имунолог? И какво искате да кажете с коментара си?СЗО, за съжаление, изцяло се провалиха с отговора си спрямо пандемията и те самите доведоха до голяма част от проблемите сега с шизофреничното си поведение. Това, че не Ви харесват данните от отговора ми, не означава, че не можете да ги проверите за потвърждение. Отново, безмислената реторика и дезинформация не помагат.

31

Бay

преди 2 години

До 27 ама високоинтелигентните не са антиваксъри. :D Те са достатъчно умни и постигнали да знаят, че и други са умни и постигнали и като им кажат "ок е" да се вслушат. :D

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Поредният заблуден.С тези препарати/защото това не са ваксини/ НЕ изграждаш имунитет.Този препарат предпазва евентуално от тежко протичане на болестта,каквото и да означава това.Колко предпазва е друг въпрос при положение,че болниците в Израел и Англия са пълни с ваксинирани.А щом са там едва ли го карат леко.Който иска нека се ваксинира.Ако не го бях изкарал сигурно и аз щях да се ваксинирам.

29

Анонимен

преди 2 години

Цял живот пие ,пуши тъпче се като за последно на масата стане 150 кила после ваксината е лоша.

28

Анонимен

преди 2 години

Мда, ***-ваксъра е голем експерт по всичко. Типичен калеко Алеко.

27

До 26

преди 2 години

От СЗО не знаят,ти голям експерт!

26

Айнщайн

преди 2 години

Еми природата не търпи празно. Нищо не се губи. Само си сменя собственика.

25

Анонимен

преди 2 години

На крива ваксина, антиваксърите и пречат!