64

Анонимен

преди 2 години

Еми нормално - винаги, когато притискаш хората да правят нещо, което не искат ще има злоупотреби.

63

Lucy

преди 2 години

Това, че споделих личният си опит и това какво става в едно интензивно ковид отделение не е внушаване на каквото и да е, а информация.А до господина с магическата мусака, не това е свинска пържола! Препарат, който предотвратява тежко протичане на заболяване се нарича ваксина. Проверете си дефинициите, недейте се излага! Магнити, чипове, кой свети като светулка в тъмното това просто са безумни теории! Интелигентни хора сте уж! И моля проверявайте си фактите! Недейте бълва безмислици!

62

Ник

преди 2 години

сатанистите искат и децата под иглата и в чувала. нито болните ще гледат нито децата. искат да ни няма. да не им цапаме кочинката

61

Програмист

преди 2 години

Да, и после някой фалшиво ваксиниран като умре в болницата и антиваксърите ще ревнат че ваксината не работи. Разбрахте ли сега защо "ваксинирани" се разболяват? Не е голяма загадка.

60

Анонимен

преди 2 години

Ами ще има фалшиви,хората няма да се осакатят,че правителствата под диктовка налагат фашизъм.После като почнат странични ефекти и болести няма Урсулата и сатанистите да им гледат децата

59

До62

преди 2 години

Написал си пълни глупости провери какво е граден и тогава пиши не се излагай така.

58

Анонимен

преди 2 години

Болниците се пълнят с ваксинирани. Урожай за доктори, сестри и санитари. Даже няма нужда да лъжат, че са с ковид заради пътеките.

57

Добро утро.

преди 2 години

Че в България повече от половината са фалшиви. Скоро ще спрат да ги признават в чужбина.

56

Анонимен

преди 2 години

Графен е въглен. Черен. Пие се през устата при натряване и диария. Ядеш го с месото си от барбекюто си например. Защо някой ще слага въглен във ваксина! Във ваксините срещу ковид дори консерванти няма. И как ще те "сканират" на летище по въглен?! Смешници!

55

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите имат един и същи профил -"изкарали" са вече "леката хрема", имат страшно много антитела, не познават нито един починал от ковид, но познават много, "починали от ваксина", и познават много, които нямат антитела след ваксина. Специалитет на бг антиваксър. По-примитивните и по-простите имат допълнение - за графен, магнити, чипове и антифриз. Нищо че антиваксърите пълнят болниците и списъците с умрели, те си вярват, горките!

54

Анонимен

преди 2 години

Аз ги ловя с Блутут. А те?

53

До доктор сър пичук

преди 2 години

Ще ядеш ваксината!

52

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

До Бay, След като е рисковано ела да те ваксинирам набързо с едно боцване между седалищните мускули. Ти си вече си изпечен ваксър и отдавна си на левия бряг, не виждам защо бягаш и се срамуваш.

51

До 56

преди 2 години

Правилно,имам такъв познат след 3 месец с две дози няма антитела!

50

Анонимен

преди 2 години

Не е така, някои хора, дори след ваксинация не образуват антитела. Това е абсолютно недоказуемо. Освен да те тестват за наличие на графен, друг начин няма.

49

Анонимен

преди 2 години

Ако направят и в България ще се окаже, че реално са ваксинирани 10%, а не 16. Жалки хитреци сме и за туй лапаме големия х,,$

48

Анонимен

преди 2 години

Сертификатът има код който се чете с четец.Там пише имената дата на раждане, къде, кога и каква ваксина си правил.Ако някой е решил да копира чужд сертификат , веднага лъсва несъответствието.Ако някоя сестра наистина е хвърлила ваксината, а е записала партидния номер на някое име, по сертификат не може са се разбере. Но по изследване на кръв за имунитет се разбира.Както и ако попаднеш в болница за ковид с изследвания се вижда много лесно дали имаш антитела G,M, които показват дали си ваксинира

47

до 43

преди 2 години

Морбили не е ли РНК вирус, бе мозък? Имунитетът не е ли доживотен дори и след ваксина? Ц ц ц ц , на коя пейка пред блока се информирате, не е истина!

46

Анонимен

преди 2 години

Тук за 200 Евро докторята сви... ка ще ти направят камо ли сертификат

45

Анонимен

преди 2 години

Когато се намеси поредния *** с "графени и магнити " дискусията губи ниво и смисъл.