58

Анонимен

преди 2 години

30 годишен няма и 40 годишен също. Старите 50+ да се боцкат и да ни оставят младите на мира.

57

Кацаров

преди 2 години

Ваксинирайте се. Спрете цигарте и алкохола. И ще бъдете най-здравия труп в гробищата. Гаранция.

56

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се че нямат заболявания. Те тез пенси в аптеките - ми те на лафче се виждат там, ей тъй, щот няма къде. Затвориха им кръчмите и дискотеките и те милите няма къде и.. в аптеката са. То народа здрав, прав и корав, кви заболявания да има? Нищо че всеки втори е на някакви лекарства, здрав е народът. Мре само от китайска кашлица. 20,30,40,50 и 60 годишните пият лекарства - кой за диабед, кой за кръвно, ама 70-80 и 90 годишните - ама нямат заболявания бе, те са здрави бе. Хахааааааааааааа

55

Уточнение

преди 2 години

4.5 млн починали от 7. 5 млрд прави приблизително тези 0.06% които съм посочил

54

Анонимен

преди 2 години

Смърт от ковид 5 на 100,.ама га цъфнат налъмите.Понастоящем в световен мащаб смъртността е 0.06 % от популацията.Можеш да екктраполираш както намериш за добре това число и пак няма да получиш повече от 1% реална смъртност и то основно съсредоточена във възрастовия диапазон 60+.Плашилките вървят само при страхливите.Явно нашия народ за разлика от "цивилизования" свят не е от страхливите.Страхлива нация-мечта за всяка демокрация

53

Програмист

преди 2 години

Ваксината ще им набият насила, рано или късно. Но акъл и на сила не могат да им набият...

52

Анонимен

преди 2 години

Чешете си езиците и топките ако ви харесва. Ваксинирана Европа си живее, а ние боледуваме и умираме. Ще фалирате държавата, ще изпукате самите, но по гръб няма да паднете. Ще дойде и вашия час...

51

Анонимен

преди 2 години

Смърт от ковид 5 на 100. Смърт от ваксината е 1 на 1млн. Как имаш в твоето обкръжение умрели " много " от ваксини , като в България няма и 2 милиона ваксинирани??? Ясно е, че си плямпало без мозък.

50

До 55

преди 2 години

Ми те деца правят бронхопневмонии и отпреди да се появи короната.Да не би случаите на бронхопневмонии да са се всигнали сред младежите до 30 г, откакто се появи страшната медийна зараза случайно.Аз лично познавам повече хора които си отидоха след ваксиниране, отколкото след прекарване на короната. В моето близко обкръжение нямам нито един който да си е отишъл от нея.

49

До 52

преди 2 години

Кой ти е казал, че леко караш ако си в болница с двустранна пневмония? Младите също влизат в болница и в интензивното също така! Просто смъртността на 30 годишните е по-ниска от на 80 годишните.

48

Алоооо

преди 2 години

Журналистите да почнете да се интересувате колко от заразените и колко от починалите са били ваксинирани и така да може нагледно да се разбере има ли ефект от поставянето на ваксините. Млади са умирали и преди ковида, и това какви заболявания имал някой си е доста относителна връзка със смъртните случаи на заразените с ковид.

47

Факт

преди 2 години

Понеже в България единната електронна система ни куца, справката е от Европа-19% от лекуваните в интензивните ковид пациенти не са имали никакви придружаващи заболявания и нито един рисков фактор. 99,5% от починалите от ковид са били неваксинирани. Айде сега да млъкнете !

46

До 49

преди 2 години

Ти си много добре гледам.Значи, младите навссякъде го прекарват леко, ама у нас е така щото възрастните не са ваксинирани. Да ти имам логиката и разбирането.Короната като всеки друг вирус е естествен регулатор на популацията. Отсява здравите от болните. Демек сухите съчки.Дали си ваксиниран или не няма особено значение, определящ е личния имунитет . На тия дето им е куц, е препоръчително да си набавят патерица, демек ваксина. Ама на здравия човек патерицата само ще му пречи.Анадънму.

45

Хемус

преди 2 години

Тоя списък като го гледам,гласяли сте ги да живеят с орлите ли!?

44

Анонимен

преди 2 години

Много си зле!. Делтата удря младите в останалия свят, защото възрастните са ваксинирани. При нас никой не е ваксиниран. 16% от най-различни възрасти. Младите боледуват, заразяват, и в болница влизат, но починалите съвсем естествено са по-възрастни . Загадката е само в главата ти. И България не е като нищо от останалия свят. Тука е едно примитивно изостанало село, където народът го е страх от ваксини.

43

Анонимен

преди 2 години

Гледам списъка и се чудя. Аз ли грешно разбрах или те грешно ме информираха. Ако някой мисли че греша да ме поправи.... Нали Делтата удряше само младите като гледам списъка в него няма нито един млад всички са над средна възраст. Тези или ни мислят за лу.ди или ние сме полу.дели наистина.

42

зомби

преди 2 години

Ако се бяха ваксинирали можеше да починат по-леко.

41

ot European Medicine

преди 2 години

Agency:от Tozinameran (Ваксината на пфайзер) са регистрирани в базата данни Перманентни сърдечни нарушения-5903, фатални-1717;Перманентни неврологични нарушения-41916, фатални-1255;Перманентни нарушения в репродуктивната система-7559, фатални-3;и много други видове нежелани реакции.Подобно за другите ваксини. Установено е, че в такива системи се регистрират не повече от 2% от случаитеИзвода си направете сами.

40

Анонимен

преди 2 години

стандартните починали хора, но пак в графа ковид

39

Анонимен

преди 2 години

Вече за никого не ми е жал. Имали избор, имали са ваксини. Да са се имунизирали!