78

JJIvanov warnings

преди 2 години

на 4 09.2021 тествахме групи колоездачи .Всички имаха обемно терористични видими увреждания от снимане и пресканиране с черно и черно чумно активни камери и скенери . Следяха ги с черно обемно поле ./вероятно през лични документи с дигитално холограмни съоръжения в тях. Експерти да проучат какви точно дигитално холограмни съоръжения с е влагат в лични документи и кой ги ползва за проследяване,центриране и подслушване вкл обемно увреждащо!!!

77

антиваксър

преди 2 години

И какво показва това? Че здравната ни система е хаос. За какъв % от населението имате актуалното му здравно състояние? Това, че не се следят и профилактират хората обяснява защо е толкова висока смъртността не само с ковид, но и от всички други болести.

76

Дали Или

преди 2 години

Хайде стига с вашето перфектно "младежко" здраве. Жените ви млади, а раждат след 3-то инвитро, пият, пушат и после ох , без придружаващи заболявания. Колко от починалите са били пушачи?Защото всички мои познати, които починаха от Ковид до един бяха пушачи - 6 души общо.

75

ЗАДНик

преди 2 години

89 годишна жена,която е здрава като камък!?Дори онзи вампир кралицата на Англия не е толкова здрава.Нещо ни пускате по пързалката ми се струва.

74

Анонимен

преди 2 години

Ами застаряващо неселение, нормална картинка. Само се възползват да получават ковит бонуси.

73

Lan

преди 2 години

80 Израел официална смъртност:30. август - 54 починали31 август - няма данни1. септември - 43 починали2. септември - 36 починали3. септември - 7 починалиВ събота и неделя го дават по-ларж и от нашите - няма статистика.

72

Анонимен

преди 2 години

В Израел са ваксинирани 60%, средно на ден умират 5-7 човека, а населението е с 30% повече. Тул са ваксинирани 20%, умират средно 30 на ден. Е, ваксините не работели имот тях расте 3 Та гърда и рог, нали? Ама птичият мозък си друнка един конспиративен наратив и всеки ден ни демонстрира колко му е малък капацитетът. Треперят от страх ваксината да не ги бъгне и се състезават кой по-голяма глупост ще напише. А фактите са ясно - 97% от умрелите са без ваксина. Утре може да сте вие, мизантропи

71

Анонимен

преди 2 години

Без придружаващи заболявания са най-стандартните случаи за лечение при всяко настъпило заболяване и най-лесно за лечение понеже се изявява самото заболяване и се насочва вниманието върху него при курса на лечение без да е съчетано с другите заболявания за връзки и сложност при лечението предизвикващи разни усложнения по тип и методи на лечения свързани с по-дълги курсове на лечение,изписване на комбинирани подходящи лекарства,опасност от хронични ситуации на поява,че да не могат да ги излекуват.

70

Анонимен

преди 2 години

Бе Стойчо Кацаров го каза в прав текст бе! Поръчали са още милиони дози ваксини и никой ги не ще! И сега се чудят какво да ги правят. Затова е цялата дандания...

69

още по-лошо

преди 2 години

И по починали във катастрофи сме на първо място и по избягали здрави млади хора от страната сме на първо място и по избягали медици сме на първо място и по корупция сме на 1-во място ! Е, и ???

68

още по-лошо

преди 2 години

Всеки знае ,че във Б-я опасните болести се откриват или когато вече е последен стадии или когато е късно ! Преди бяхме на 1-во място по сърдчно -съдова смъртност ,ракови заболявания ,диабети и каквото се сетите сега логично пак сме на 1-во място ! Само за министъра и бившите здравни министри това е неочаквано--защото се правят на дръж ми шапката,,,,

67

още по-лошо

преди 2 години

Във нашите болници вече и здравите умират да не говорим за истински болните попаднали там !

66

Анонимен

преди 2 години

Придружаващите са,че ядат от била,лидл и кауфланд...

65

Реалист

преди 2 години

Още 32-***, които не са вярвали, че вирус има или че опасен, може би са смятали, че вируса удря само по сухите съчки, явно не са се ваксинирали и резултата е, че влязоха в статистиката на починалите от Ковид-19.

64

Анонимен

преди 2 години

Доста възрастни си заминават. За останалите ще дигнат пенсиите сигурно.Бонус за ваксинираните.

63

Анонимен

преди 2 години

Вярваш или не, това вирусът въобще не го интересува. Ваксинирай се заради себе си и близките си, не заради тиквата или Кацаров, или Кунчев.

62

Анонимен

преди 2 години

Сичко верваме, сич-ко! Ъхъ.... Нема майтап.

61

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните не ги тестват, затова не умират от ковид.

60

Анонимен

преди 2 години

Камион да те блъсне, пишат те Ковид.

59

фтф

преди 2 години

Това включва и загиналите в катастрофи, убитите от огнестрелно оръжие, закланите с мачете? Анализирам си заглавието....