62

Анонимен

преди 2 години

Резултатът от шумно рекламираните мобилни центрове за ваксинация вчера в София - 662 души са се полакомили за ваучер от 20 лева..

61

Анонимен

преди 2 години

До Буксува епидемиятаНа някой пак не му е ясно, че 50-60 човека на ден си отиват над тези около 300 на които им е ударил часа. Това се вижда много добре от данните на НСИ по седмици. Още не са излезли данните от последните две седмици, но много добре се вижда от предишните две вълни. Имаше дни с починали над 600 човека на ден.

60

до заинтригувана

преди 2 години

Много са. Капацитетът е 9 000 за цялата страна. Ако се учвеличават с по 150-200 на ден в края на септември ще имаме колапс на системата.

59

Буксува епидемията

преди 2 години

не може се стигне дневната бройка от над 3000 на ден болни нито пък естествената смъртност в България, която е средно 300 починали / умрели на ден по все възможни причини различни от Ковид.

58

бааа го

преди 2 години

''Математикът Томов разкри нов страшен симптом на К-19 и прогнозира есен с много трупове''

57

заинтригувана

преди 2 години

И много ли са 4100 души в болница от държава със СЕДЕМ милиона население?!

56

Анти Вакса

преди 2 години

Нали ви обяснихме, че не ни е страх от ваксините, а от фашизма/комунизма който се задава за тотален контрол на биологичната човешка маса като в Китай.

55

иво папазов

преди 2 години

значиии заглавието е написано така,че да сме плашим нали?,,,6 процента болни..ама веднага оп - 4000 в болница за допълнение ,ей така все едно вчера е нямало хора в болницата. как не ви е срам с тия похвати бе,какви журналисти сте

54

Анонимен

преди 2 години

Пуснете нещо за Тошко Африкански, както и за ментора му Чалгаря......стига с тез грипчета, прекарах летния грип, не ми е интересно така......хахаха :))) Митева убиха ли е, или онзи льольо се е отказал......хахахаха :)))

53

Анонимен

преди 2 години

До 69Живях 10 г. от соца, никой нищо не ми каза за аварията, нещо като "мълчанието на агнетата".....хахахахаха :))) Иначе знам на къде биеш, ама западняците откъде да знаят какво е тоталитарен строй, нали Карл Маркс по-принцип го е измислил този строй за развитите общества, отде да знае, че първо ще пусне корени в крепостническа Русия....хахаха :)))

52

КАЦАРОВ СЕ СПЕЧЕ

преди 2 години

МИНИСТЪРЧЕТО ПРОСПА ЦЯЛО ЛЯТО ЗА КОВИТО МЕРКИТЕ...НАДЯВАШЕ СЕ ЧЕ НАЕСЕН ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ БРЕМЕТО ДА УПРАВЛЯВА...АМА НЕЩО СЕ ОБЪРКА

51

До 66

преди 2 години

Еххх, гомньо те комунистите така ни спестиха Чернобил, та за това сега всеки втори над 40 години е с рак или автоимунно заболяване. Много си страхлив! Като си заровил главата в земята, не означава, че ковид няма! Дай по мъжки.

50

до 66

преди 2 години

То и при комунизма не беше така. Дори и за Чернобил си признаха след 2 седмици. Няма начин да си затвориш очите и ушите и да ти казват само каквото ти харесва.

49

Факт

преди 2 години

В последните дни в Израел имат един починал на 325 новозаразени, а в България е 1 починал на 27 новозаразени. От много акъл ще да е.

48

До 63

преди 2 години

Това не е вярно! Цялото ми семейство беше на антибиотици в юли от летен грип, ПСР не показа ковид! Беше си летен вирус, но тежък!

47

Анонимен

преди 2 години

Един истински лидер ще забрани ковид новините, ще отвори всичко, ще каже да се говорят само за хубави неща и живота ще цъфти когато хората са положително настроени и разположени, а в момента се прави точно обратното заради неадекватни управници.

46

Анонимен

преди 2 години

и какво ще управляват депутатите като нация, и кой ще им плаща данъци, ако почнем да сдаваме багажа от нагнетения стрес които всяват ежедневно?

45

Анонимен

преди 2 години

Страхливците се тестват за всяко кихане , а всеки тест е положителен. *** *** нямат свършване.

44

Анонимен

преди 2 години

и летен грип да имаш пср го отчита като ковид, къвто и грип да хванете или някви други вируси, все за ковид ги броят, важно е да сеят страх

43

Анонимен

преди 2 години

ДО 42 В Болница взмат хора, на които кислродния индекс (сатурацията) е спаднал, дишат лошо, отпаднали са, карат пневмонии - скоро в блнивите няма да има места и някои ще умират по стълбите