18

Анонимен

преди 2 години

В Израел на 02.09.2021 г. има над 11 хил. нови случая и 36 загинали. У нас днес има 50 загинали. Израелското здравеопазване е по-добро и населението по-младо от българското, но за това винаги се мълчи!!! Израел се справял уж много по-добре от България, защото бил ваксиниран. Кое му е по-добрето? Пак по над 30 жертви в определени дни и то при ваксинация и мерки, а у нас няма ни едното, ни другото. Истината е, че тези неща не се коментират, за да не секне търговията с ваксини.

17

Тралала

преди 2 години

Как ще започне, а как ще завърши? Да не окаже, че догодина няма да има лятна ваканция

16

Тралала

преди 2 години

Учебната година започва с министри, които не знаят, дали след седмица ще са министри.

15

да ти го........

преди 2 години

Денкажа преди седмица:Учебната година ще започне присъствено.Денкажа днес:Учебната година започва присъствено, ако не се влоши обстановката.Денкажа след седмица:Учебната година ще започне онлайн!

14

Светозар

преди 2 години

" "Има директори, които могат да решат, ако има възможност, обучението да бъде на 2 смени - сутрин и следобед, като 50% от децата да са вкъщи."======================================================Министъра само не е помислил, за 14 - часовия работен на учителите ще се плати ли или ще бъде за спорта ? И кой ще се навие реално на тая далавера. Министъра е просто един държавен чиновник, който е много далече от реалността.

13

не

преди 2 години

на задължителната ваксинация.............държавата няма никакво медицинско, юридическо, морално или логическо обяснение да ви накара да се ваксинирате....по презумпция всеки има право да решава какво да прави с тялото си....затова се разчита на психоатаки по всички медии от сутрин до вечер!!

12

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е под контрол................държавата е на автопилот............образование, здравеопазване, сигурност и за каквото друго се сетите!!!

11

Анонимен

преди 2 години

До 10 ,точно така добър вирус излезе за някои хорица,ни пък натъскат народа за вайсинации ,а за тия си траят ,уж че работели с намалени работно време),като се ваксинира цялата администация ,съдебната система,полиция ,военни ,лекари тогава ще се ваксинираме и ние

10

Бay

преди 2 години

на учителите известен лекар трябва да им обясни всичко и то на живо. Чули са много глупости.

9

Анонимен

преди 2 години

Задължителна ваксинация на троловете! Бустерна доза всеки месец!

8

Анонимен

преди 2 години

Научиха учители, общински и държавни служители да не работят и да получават пари за лежане вкъщи, че сега се налага едва ли не да им се извиняват затова, че трябва да си вършат работата..

7

Анонимен

преди 2 години

Задължителна ваксинация за учители ! Това ,че са учители не ги прави лекари ! Скептицизма и конспиративното мислене е част от народопсихологията и е много опасен в съчитание с учителското самочувствие.Надценяват собствените си познавателни способности и създават погрешна оценка на ситуацията предвид некомпетентността им от липса на квалификация в областта.Но много хора казват- те са учители ,умни хора .Да ,не са глуп***ви,просто са част от осакатеното ни обшеството неспособно на аналитично мислене

6

Анонимен

преди 2 години

Стига вече, тия деца според вас колко пъти ще го минават тоя вирус, ТРЕТИ, то според вас два пъти само са го разнасяли, пък чак сега щи го боледуват

5

Според родителите

преди 2 години

Учебната година няма да започне докато не се възстанови ситуацията от преди пландемията! До тогава никой няма достъп до децата ни!

4

До 4

преди 2 години

ХахахахахаОп,счупи ги....

3

Анонимен

преди 2 години

Ако някой посмее да ми тества детето ще му счупя ръцете

2

Анонимен

преди 2 години

То оставаше да започне дистанционно ....При наличие наваксини е престъпление ,наглост и цинизъм всякаква форма извън присъственото обучение !Ама не се знаело какво можело да се случи след години от ваксината....А знае ли се какво ще се случи след прекаран К19 или след трета година на онлайн обучение ?Всъщност за второто е ясно-функционално неграмотно поколение с физически и ментални недъзи,асоциализирани зомбита с афинитет към мързел и тарикатщина...

1

Анонимен

преди 2 години

Нали всичко е под контрол, защо да се влошава?