38

Анонимен

преди 2 години

Никакво присъствено, после вие ли ще гледате болните деца и родители им, ще носите ли някаква отговорност за умишлено и съзнателно заразяване на деца? Няма създадена безопасна среда, а изпращат децата присъствено, пълна безотговорност и варварщина е това! Противоконституционно е!!! Който иска да си пуска детето, за моето решавам единствено аз!

37

Разкарайте

преди 2 години

се с тези ваши тестове.....Те нищо не показват....Децата няма да се тестват....Още повече, че се лъже за присъственото обучение.....Чакат само да им наредят отвън какво да правят и те после се чудят как да го съобщят на гражданите, защото знаят че ще има БУНТ.... и не само за училище...

36

До 37

преди 2 години

Никой не ти пречи да мишкуваш...остави нормалните хора да се движат спокойно с маски или без...

35

Денков

преди 2 години

Сктрит гербераст си ти Денков, нищо не става от теб! Щом си остави всички калинки и схеми да си работят- *** не става от тебе! Поредния лъжец...

34

Анонимен

преди 2 години

играете си с огъня с това училище точно сега, но някой накрая ще го отнесе. В момент в който някакво крехко понижение започва да омешаш децата е безумие, само и дамо предизборно фа угаждаш на разни антиваксърски дружинки. Тръмп се хвана на тая ***, загуби, Баце и той опита с иширети на Мангъра загуби. Хайде да видим кой ще се набута сега.

33

Анонимен

преди 2 години

ДЕНКОВ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ЗАТОВА ЧЕ ПОСТАВЯТ ДЕЦАТА В РИСКОВА СРЕДА!

32

Анонимен

преди 2 години

Първата вълна така и не я разбрах кога е, ама карай да върви, при втората вълна ни убеждаваха, че децата се изпозаразяват и разнасят вируса, дайте да ги затворим, добре - мина, при третата вълна пак децата се изпозаразяваха и ги затвориха (за разлика от дискотеките и нощните клубове). Сега се оказва, че и при четвъртата вълна децата ще ще разнасят вируса. Е тия деца някакви киборг-контейнери на вируси ли са - все заразени ходят и пак, и пак, и пак заразяват...На маймуни ни правите, че и децата

31

Анонимен

преди 2 години

И учители и лекари трябва да се ваксинират задължително или преболедували

30

Анонимен

преди 2 години

Хубава работа *** брестовска а кога ще учат

29

Antvx

преди 2 години

Приказките на министъра са точно това" "приказки под шипковия храст". Никой не писа за инициативата на учители и родители, за тяхната среща с министъра и петицията, която те изпратиха. И има защо: ако учителите се огънат, после ще им е по-лесно и с другите... Не трябва да го допускаме!Вижте повече на https://otizvora/2021/09/13994/intervyu-s-d-r-yana-shishkova-za-meditsinskiya-fashizum-i-noviya-totalitarizum/

28

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа учи присъствено, защото цяла Европа е ваксинирана на 65-85% . Вие къде се слагате да се сравнявате. Нито възрастни, нито деца ваксинирани, , ама викате вижте Европа! Мизерници!

27

Анонимен

преди 2 години

Ще се влоши обстановката със сигурност. Децата се разболяват и разнасят вируса точно както възрастните при положение, че единици са само ваксинираните , ще има такъв бум, и само не казвайте после, че сте изненадани .

26

Анонимен

преди 2 години

Щом Авантата е министър на здравеопазването, може да бъдем сигурни, че ще се влоши

25

Анонимен

преди 2 години

Това няма особено значениеДецата и без това са асоциални и затова да виновни родителите!Тези смартфони убиват нормалното им развитие, но родителите явно или не го виждат, или им е все тая!Фейсбуци, инстаграми, тик тоциМалоумщини, тези деца нямат нормално ежедневие, не могат да общуват нормално, функционално неграмотни са!

24

Гиб Мелсън

преди 2 години

Този министър е от слабите в служебното. Не барна почтни никой от партята на Винету. Остави ги да си дерибействат. 90% от директорите на училища и шефовете на РУО-та все още са от партията на Винету. Този не ги барна. В България има 3200 професори като този, с най-много професори в света сме спрямо броя на населението. Щели били да изорлират болни. Аз цяла година се нагледах нито един болен ученик не върнаха. Сополиви, кашлящи и даскалите не смеят да върнат нито един болен. И сега ще е така

23

ДПС

преди 2 години

Този министър е като предишния. Много се смях когато обясняваше, че в класните стаи ще е без маски, а в коридорите с маски. Тези чудодейни вируси правели разлика между коридор и класна стая. Така мислеха и повечето бивши министри от третото му правителство на Борисов. Разходките в парковете са само за кучета, а хората да си стоят по домовете. Според тях, парковете са за кучета. Талибаните направиха правителство, а българските политици не.

22

Тралала

преди 2 години

Прокопиев решил, Денков и Кацаров изпълнили, Янев е пас. "Спете спокойно, деца!"

21

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Исторически парк напомня, че в цяла Европа децата вече учат само присъствено, само тук се чудят как да ги набутат вкъщи!

20

Анонимен

преди 2 години

Сега като се омешат за почивните дни покрай 6 септември, точно след 10 дена ще се влоши. Нали за това налагат мерките чак от 7 септември? Защо не затворят границата с Гърция, където вече има заболели от щам Мю ? Или депутатите трябва да отидат на плаж до Гърция и да се мандахерцаm по хотелите 4 дена?

19

Анонимен

преди 2 години

***!