66

Джедай Мастър

преди 2 години

Хоум офис се казва МВР-то на Англия. Имате предвид надомна работа.

65

Анонимен

преди 2 години

До: 78 Така си е. Как им завиждам на тия които могат да "работят" хоум офис! А аз съм длъжен да търпя клюките на колежките и да РАБОТЯ същевременно!

64

Анонимен

преди 2 години

Едно хубаво нещо има от тази пландемия - онлайн работа. Да се махнеш от клюкарския офис с неработещите интриганти и загубата на време. Хубави времена за интровертите и лоши за екстроверти и емоционални енергийни вампири. Това е в памет на бившия ми шеф - психопат с червено килимче за тормоз на хора.

63

ДАНО ИМА ОЩЕ

преди 2 години

Още ВИРУСИ златни и мамини да ги има МНОГО Е ДОБРЕ И ХУБАВО. Ползите са огромни спестявам много пари и време след отпадането на безцелното пътуване всеки ден до офиса.

62

Анонимен

преди 2 години

До 75 al Петито знае ли що Home office? МНОГО ВИСОКИ ИЗИСКВАНИЯ ИМАШ КЪМ ПЕТИТО! Тя бърка словореда, членуването и даже правописа, но copy/paste е научила! Ако копирания текст има синтактични грешки, те остават! Та ти (извинявай за неучтивата форма, която стана стандарт тука) имаш изисквания към нея граничещи към абсолвенти следвали специалности подобни на филология! Може би има други качества, които я държат на тази работа (намигване!)!

61

al

преди 2 години

Home office - 10 000 фирми у БГ работят за полицията? Петито знае ли що Home office?

60

Кодер

преди 2 години

Мен не ме кефи хоум офиса. Много по-фън ми е с колегите. Да седя сам в къщи като куку е яко боринг. Пробвах да работя от разни заведения за програмисти, даже и от плажни такива, но се разсейвам и дропва много продуктивитито. Поне договорихме увеличение на заплатите за да покрият тези неудобства.

59

Анонимен

преди 2 години

Ама и мебели за да сицсъздадем уютен работен кът в къщи ли давали? Супер! Таман съм си харесал един диван от ИКЕА, разтегателен! Много е удобен и мекичък!

58

Developer

преди 2 години

Единственият минус на работата от вкъщи за мен е, че си купих чисто нова кола да ходя до офиса с нея. Сега седи пред нас и събира прах.

57

Анонимен

преди 2 години

До . Това е, защото докато мислят, си блъскат главите, а някои и докато пият го правят. Много е гадно

56

Анонимен

преди 2 години

До 72.Другата седмица се прибирам и ще проверя дали е останало нещо годно от касетите с игрите.Ако има нещо годно,на което може да се разчете и програмата,ще ви пиша и изпратя снимки,ако имате пощенска кутия с временен адрес.

55

.

преди 2 години

"Ако компютър или друга техника увреди здравето ни по време на хоум офис, ще имаме право на обезщетение като при трудова злополука" -> Малиии, ако знаете пък аз къ'в зъл компютър имам! Някой ден ще ме изкорми!

54

Анонимен

преди 2 години

Няма лъжа и измама при мен.Аз съм честен човек и почтенно си изкарвам прехраната.Мога да ви изпратя и снимки на е-адрес,след няколо дни,защото в момента съм далеч от офиса.8Д-то е със флопи,което не е вградено( то няма и как да бъде).Имах и касетофон и още пазя касети с игри,но го продадох отдавна.Ясно е че сте клмекционер,но предварително ви предупреждавам че не продавам и не заменям.

53

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Едва ли не си много готин. Пушил си цигари или не си влизал в часа по физическо. Невероятно уау.

52

Анонимен

преди 2 години

Как домът ми ще е затвор бе! Офисът е истинският затвор!

51

Анонимен

преди 2 години

Хоум офиса е затвор, фикус, не е добре ако е за продължителен период.

50

Бочо

преди 2 години

Всичките тук сте освирепели и сте се озлобили прекалено много. Лошо

49

Анонимен

преди 2 години

Комсомолците ги насочваха към ИТ паралелките и само момчета, че са с повече акъл. Затова са ви "мразили".

48

Анонимен

преди 2 години

Демотивацията и поляризацията става брутална по време на хоум офиса. Има хора неизлизащи с дни от вкъщи. Това не знам, дали е добре за работодателя, но е зле за психическото здраве на работниците. Забелязвам радикализация на някой колеги. И абсолютно брутални спорове и заплахи, които иначе не биха се случили в офиса. Аз съм ок. Плащат ми без да работя. Има си такива, дето бачкат, за да сме покриели резултатите и, да не загубим "привилегията"

47

Анонимен

преди 2 години

То точно в това е номера.Да му проверя умствения багаж.Иначе имам и Правец 8Д.със флопи но не ги продавам защото са ми спомен. Имам и Имко 1 и Правец 16 .Но и тях не ги продавам.А за идеята да пробваш " it" -тата по моя метод ми дължиш възнаграждение.