86

Анонимен

преди 2 години

бай *** *** Ганйо

85

Павел

преди 2 години

Месец отпуск са точно регламентираните по КТ минимум 20дни...

84

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има вредни за този хоум офис, кой пое ремонта, рекордния ток адските жеги август месец, да не говорим колко вредно се отрази това на здравето ни? Единствения печеливш от това са алчните корпорации, които спестиха доста пари. Един наш мениджър доста се хвалеше как фирмата давала 2.5 пъти нашите заплати за наеми, обучения и прочее, къде потънаха сега тези пари, ами в джоба на алчните корпоцаии.

83

Анонимен

преди 2 години

Защото е раздута най-малко с две трети излишни държавни служители. То държавната администрация яко си почива по време на пандемичните мерки, имитирайки работа. Една седмица на бюрото да си чешат ш.. и после една седмица в къщи и по моловете. Така се източват парите на работещите истински.

82

Taню

преди 2 години

100

81

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Искам да питам Оправляващите, кога ще направят % от тока, парно, вотда в домашния хоум офис, като фирмен разход.Не им искам *** от работа, имам си нацепен компютър, стол, монитор, и т.н.Искам разходите(консумативите) да ми се покриват.

80

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

До Програмист,Колега, айде влачи: https://wowroms/en/roms/commodore-64/gemstone-warrior/129400.htmlКви програмисти сте, за емулатори не сте чували?

79

до 92

преди 2 години

Не знам във ваше село как е, но тук отдавна сме открили, че компютъра не става за ядене, каквито и подправки да му слагаш. Табелките "don't eat !" върху техниката винаги са ми се стрували смешни, но сега виждам, че май не съм бил съвсем прав.

78

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Само да припомня, че наближава времето когато ще стане ясно, че компютрите и програмите не стават за ядене!

77

до Бочко

преди 2 години

Ами трудно е, ако си е нагласил стандарта за 8К. Такива хора изплащат скъпи жилища, карат нови коли на лизинг, децата им учат в хубави училища, ходят на екскурзии и др. Ако са му резнали 20% от заплатата хич не му е приятно.

76

Бочко

преди 2 години

До ЛаравелВзема 7 бона -трудно му било хахахахаах

75

Анонимен

преди 2 години

До: Джедай Мастър (номер 80) Не дръж на тия подробности. Като отиде в Англия, българинът е свикнал да пазарува с "паунди", а не британски лири стерлинги.

74

Ларавел

преди 2 години

Страшен хоум офис. Като бяхме в нормална среда, взимах 8К. Сега били "по-трудни" времена и "временно" ми намалиха заплатата на 6,5К. Вече една година почти. Но мениджъра се фука с нов Ягуар. Май само за мен са "трудни времена".

73

Враца

преди 2 години

С работа от вкъщи се спестява и от квартира,остават ти едни700 лв. в джоба дето иначе трябва да ги даваш на некой "кореняк" софиянец или мазен брокер.

72

Глобъл трейдинг

преди 2 години

С работа от вкъщи пестя по 2-3 часа време -за път за ходене до обяд в някойе заведение,а колежките те викат на кафе в тях "да обсъдим импорта и експорта"

71

Икономист

преди 2 години

Фирмите в който се работи в домашни офиси в България ще стават все повече. Както депутатите не присъстват на заседанията на Парламента, защо е необходимо работниците и служителите да присъстват на работните си места в предприятията и заводите. Така стоят нещата в страната. След около година - две ще настъпи страхотна бъркотия за финансистите и счетоводителите. Същото се отнася и за работещите в банките и техните управители. Ще трябва да търсят евра, за да плащат заплати и осигуровки.

70

Анонимен

преди 2 години

взеха ви правото на неприкосновен дом, направиха от домът ви - офис , какъв домашен уют само , ай ти уют ммм ,поне заплатата компенсира,де да можеше парите да купуват време за реално смислен начин на живот хах, а то обратното

69

ТДИ

преди 2 години

Хубавото на работата от вкъщи е, че пестиш време и пари от пътуването до офиса,а и трафика така е по-слаб и има по малко дим и сажди от 25 годишните ни дизели с махнати филтри и оделящи отровен дим-един от основните причинители на кансерогени болести заедно с пластмасовите опаковки оставени на слънце или в гореща среда и напитки .

68

Анонимен

преди 2 години

информационните технологии са с цел оптимизация на останала част от икономиката, те я обслужват , но без реална икономика те са реално са едно нищо. Трябва да програмирате за предприятия, за електроника ,ракети, военни примерно тогава можете да се наречете айти. това да обработвате само данни от уебсайтове и да правите движещи се холограми е с цел да се контролират и зомбират потребителите ще му дойде края също спок, Китай вече забрани повече от час игри за седмици до 18 годишни.

67

Доволен

преди 2 години

Много по прудоктивен съм когато работя от вкъщи ,в офиса все някой те занимава с нещо.Някой все нещо неразбрал, новата клщка за някви дето са се натискали в склада ,натресат ти някой нов да го внедряваш или някой зелен шеф прави некви безмислени събрания за да си гали егото и да си показва новия часовник н Епъл на колежките от прованса.