29

THE EVIL

преди 2 години

До 20% са под 50 г.Виж колко сме болни и тогава се чуди. Истината е, че в България се извършва геноцид срещу българите. Най-болни, най- висока смъртност, най-ниска раждаемост и никой не съ мърда и пръста.ЕС милеят за разни маймуни от африка и азия, а тук геноцид и корупция със любезното им съдействие. Дори помагат горим им *** тук и се самоотравяме за което ни плащат. Чувала съм, че Ковашки му плащат по 8 евро на тон да ги гори по тецовете си.

28

итн шеф тошко

преди 2 години

кое бе я ела тука бе я дай данните да я видя какво пише тама? всички умрели са били ваксинирани излезе ли истинатата боли само ше ме лъже я ела бе докторчета мръсни ти кой си бе трайте там

27

А, така

преди 2 години

Нека повече да умират, че малко да понамалеем... Колкото по-малко простаци, толкова по-добре.

26

До стига лъжи

преди 2 години

*** доброволец в Пирогов да помагаш, а не да плещиш глупости докато не се наложи да ревеш обратното

25

20% са под 50 г.

преди 2 години

Всеки пети починал е под 50 години вчера - доста се подмлади списъка уви.

24

стига лъжи

преди 2 години

къде са тиа умрелите я ги дайте тука да ги видиме пак ли лъжете от щаба а? Цяла Европа ви каза че няма никакви вируси мируси само тука нашите всеки ден лъжи и циркове? а? защо ни лъжете а?

23

До Програмист

преди 2 години

АЗ пък съм космонафт, не знаех, че програмистите се занимават с тролене, ти имаш интелекта на овчарско куче мой човек, чета те и установих, че си вреден единствено за себе си.

22

Анонимен

преди 2 години

Срещу глупостта аргументи и доказателства не съществуват. Не се хабете срещу антиваксърите. Те ще си получат заслуженото.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен теб злобата ще те съсипе, ковида няма шанс.

20

Анонимен

преди 2 години

умират млади хора а зеления чорап и хунтата му се правят на разсеяни.От една седмица България е първа по смъртност от ковид и последна по ваксинация , не в ЕС , а в цяла европа, дори сме по зле и от албания.

19

Защо

преди 2 години

Защо не пишат и кои от тия са ваксинирани и кои не са, за да може да се види веднага как всички не са??

18

Анонимен

преди 2 години

Само такива ги искам, млади, здрави, неваксинирани. Първо на вентилатора, после в трапа. Да усетят тръпката.

17

Анонимен

преди 2 години

Жалко за младите антиваксъри, сега кой ще внася за пенсия и прочее?

16

До 17

преди 2 години

Гай *** ,знаем че не вярваш на никой и нищо не е нужно да го казваш.Но има хора който имат различно мнение от теб.Всеки ден си отиват толкова много българи от тоя ковид.Това че ти си жив ,не ти дава право да казваш че всичко е лъжа

15

До 16

преди 2 години

Защото някой от тия който ще си отидат ще са твои и мои близки.И ако на теб не ти пука на ми пука.Кво толкова има да си поставят една ваксина.

14

Анонимен

преди 2 години

Стига вече! Стига! Знам, че са ви пуснали отгоре инструкции да пишете само за коронавирус от сутрин до вечер, но собствена съвест нямате ли? Мишки, плашливи да не си загубят хляба. щото нямате други умения и си пазите хляба с цената на всичко. Бе и вие семейства храните, но това, което правите е зло. Дали семействата ви ще прокопсат? Има възмездие.

13

Стоян

преди 2 години

Спасението е във ваксината.Стига с тия конспирации ,ваксинирайте се и живейте по спокойно,а също така помислете за хората около вас.

12

THE EVIL

преди 2 години

28 човека със сърдечни заболявания ..., нямам думи просто половината ни нация е със сърдечни проблеми, те ще ни зомбират с ковид и т.н. Всичките са за бесилото лекари, политици, прокурори и всичките им производни наречени за кратко мафия.

11

Стоян

преди 2 години

Продължавайте да не се ваксинирате !!! *** тая ваксина може да ви спаси нещастните животи

10

Анонимен

преди 2 години

Средната възраст на починалите е 65 години и половина. През март-април беше 71 години. Явно ваксинирането промени нещата.