49

Как плашат

преди 2 години

Хорат. Преди седми-две почина едно момче, което чисти входа. Беше на 35-40 години. Взел си кафе. Седнал. Запалил цигара. И си отишъл така. Сигурно и той с Ковид са го писали. Българите живеят средно 71 години. Говоря за мъжете. Жените 78.

48

ЗАДНик

преди 2 години

Те в България хората поначало изобщо не са здрави,защото нямаме нормално медицинско обслужване и осигуряване.Нормално е хора на по 30-40 години да умират.Никой не им прави прегледи,а те не се усещат и умират от инфаркти и инсулти.Сега обаче инфаркти и инсулти няма.Всичко е Ковид.От друго не се лекуват хора,щото докато върлува короната сърдечните заболявания заглъхват,а докторите лапат с голямата лъжица от здравната каса.Пък вие ходете като нинджи.

47

Анонимен

преди 2 години

Как не написаха една статия за всичките хора на 80+ години със сърдечни и всякакви други заболявания, които си изкараха вируса без проблем? (вкл. баба ми) Само плашат хората... Един ден, като излезе всичко наяве, ще има съд за тези, които са пропагандирали така.

46

До 46

преди 2 години

Прав си пич! Те кочовете и овцете спят! Ръсят ни като буболечки ,а ти бягат един от друг да се не заразят! Шматки! Да си заздравят имунната система -качествено ядене,спорт ,детоксикациѝ, и СПИРАНЕ НА ТЕЛЕИЗОРА! Аушгофрените от парламента си цъкат влбез маски,а искат сега ѝ децата да носили...ей алоооу, мишки,май ще. Вземем сопата скоро !

45

До 60

преди 2 години

Това пак са някакви статистика които си измисли на момента.Да забоваемоста е висока ,но смъртните случаи са еденични и това е точно заради ваксината.За тези които не знаят ,ваксината не е само да те предпази от ковид а и евентуално ако се заразиш да го прекараш по леко,каквито са случаите в страните като Израел ,ама ти от къде да знаеш

44

Анонимен

преди 2 години

До Стоян - Какво говориш бе, луд ли си, в Израел имат нови рекорди по заболели, а смъртността не е по-ниска от миналите вълни.

43

Анонимен

преди 2 години

Жалко... От ковидгрип не бяха в опасност, но "ваксините" ги докопаха.

42

До 58

преди 2 години

Малко яснота по темата,Това как хората си умирали от всякакви болести ,а лекарите току виж им пишели ковид в смъртния акт защото взимали пари по здравна каса от това са поредните глупости които се тиражират в пространството,Пълни глупости и лъжи на хора които си нямат ни най малка представа.

41

Анонимен

преди 2 години

и мой приятел си отиде на 33 от масивен сърдечен изневиделица, а го писаха ковид

40

До 51

преди 2 години

Хареса ми това което каза накрая : какво да коментирам повече Да не коментирай никога повече по темата.Спри да пишеш лъжи и да дезинформираш хората.Уж си против ваксините ,а си се ваксинирал??? Гръмни се

39

?

преди 2 години

Аз съм *** и съм от село! В наше село съм единственият, който може да мисли. Та стоя и си мисля, как здравеопазването ни е под всякаква критика, на никого не се обръща достатъчно внимание, независимо от какво си болен, ако нямаш кинти и не си платиш, те оставят да умреш като куче, независимо, че си плащаш осигуровките, няма лекари и т.н. и изведнъж всички са загрижени за моето здраве и за здравето на другите?!?! Нещо не намирам връзката, може би щото съм *** и съм от село.

38

Стоян

преди 2 години

Дания ,Норвегия ,Израел,Англия и т.н страните достигнаха желаните 70% + ваксинация и случайно или не жертвите от ковид спаднаха драстично.Ние по напреднали ли сме от тях?По образовани?Здравната ни система ли е по добра ? На какво отгоре сме толкова против ваксините.Разбирам хората които не вярват на властите в страната,но това няма нищо общо с тях.Това е световен проблем,трябва просто да следваме какво правят на запад,а именно ВАКСИНАЦИЯ ЗА ВСЕКИ

37

До 51

преди 2 години

Пълни глупости говориш.100% съм сигурен ме нито ти нито близките ти са ваксинирани.А това че си по карантина е пълна лъжа.В някой страни властите взимат мерки спрямо разпространението на лъжи в интернет относно ковид.А вече има и хора в затвора,надявам се един ден това стане и в България та всички антиваксъри да спрете да бълвате помия и лъжливк статистики които вие сами си измисляте

36

Тошко и т.н.

преди 2 години

вирус няма, казвам ви. какво, ваксини ли? не употребявам. е, понякога някой умира, ама се случва, все пак си е болест.

35

Анонимен

преди 2 години

С нетърпение очаквам кога ще започнат да пишат колко ор новозаразените са ваксинирани. При нас от 15 ваксинирани, 9 в момента са в карантина, защото се разболяха. Какво да коментирам повече?

34

Ваксър

преди 2 години

До Анонимен 36. Прав си. Ваксинираните вече си го получиха. Подчертавам дебело. С ТЕЗИ "ВАКСИНИ". Аз го изкарах. Доста познати също. Имам и ваксинирани приятели. И понеже във коментарите все набиват опората "като опре до ваши близки и роднини...." ще кажа. Единствената позната която почина беше ваксиниранса. От моя гледна точка си е 100% смъртност след ваксинация понеже не познавам друг заразен и починал. Та ако аз трябва да пиша статия ще е със този извод. Ама верно ли е? Който иска да се дупчи

33

До 46

преди 2 години

Благодарение на такива разбиратели като сме на това дередже относно пандемията.За това сме на първо място по смъртност.Защото хора като теб,които не знаят нищо по темата,си дават мнението по темата въз основа на прочетен конспиративен материал от сайт с фейк нюз.Тази дезинформация от антиваксърите съсипва всичко.Колоо жалко,че шепа и.д.иоти манипулират обществото с тъпите си безпочвени коментари

32

T.Шак

преди 2 години

Няма посочени други заболявания, защото някой не си е направил труда да ги посочи, а не че нямат.

31

До Програмист

преди 2 години

Тук имаш право , но това не променя факта, че съм права. Просто го правят с нашето любезно съдействие.И без него също, защото не помня някой да е правил референдум дали искаме да сме в ЕС и НАТО, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА С ТЯХНОТО ПЪК СЪДЕЙСТВИЕ СПРЯХМЕ НЯКОЛКО ЗНАЧИМИ ПРОЕКТА ЗА ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА.

30

Доктор Хаус

преди 2 години

... По скоро трябва да ни безпокои кога ще спрат да ни го "пускат" това "нещо" , което наричат "Вирус" - а си е чиста Химия , със силата на Боен отровен газ. Разбира се , доста разреден .. защото целта не е да ни изтрепят всички. А само определена част от нас. А другите да бъдат уплашени и смачкани лесно! Дори Доктор Менгеле би завидял изключително много на ПЛАНЪТ на "Господарите" .. Ако имате време прочетете в мрежата какво точно е ХИМИЧЕСКИ ПНЕВМОНИТ. Симптоми, Лечение. На Нещо да Ви прилича??