21

Трябва актуализация

преди 2 години

Актуализация трябва да има. Тези пари, тази актуализация, са нужни на хората - на бизнеса за подпомагане, на икономиката и здравната система за Ковид, на пенсионерите за актуализация на пенсиите. Нека поне това да свършат депутатите. А има още доста законопроекти, внесени в НС.

20

Анонимен

преди 2 години

Искат на всяка цена да има актуализация, не, че са загрижени за хората, а да откраднат пари като за последно. Защото знаят, че повече власт няма да видят. Актуализация да има само ако се налага в краен случай и то при редовно правителство, за да могат да носят отговорност. А при това служебно правителство, ще е куче влачи диря няма.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 __НАИВНИК, ГЛАСОВЕ СЕ КУПУВАТ С ЧЕРНИ КАСИЧКИ НА БУДА-БОРИСОВ.

18

Асан

преди 2 години

Партийна субсидия требе да се връща до 1 лев :)))

17

баба мара

преди 2 години

нинова не трябваше да си оттегля оставката електоратът на бсп ще се върне нобез нинова сега с 36 пажо-ве се оправяите

16

Съвет

преди 2 години

Дайте по 100 лева на пенсионерите до нова година и не пипайте закона. Никакви пари за болниците. Неваксинираните сами да си плащат и тестове и лечение и погребениетоРадев и Рашков да стоят на границата и да спират емигрантите

15

Комунист

преди 2 години

Другарко Нинова, Защо се мазниш на чалгарите, уведените на Мая и джендърите на Ристе. Само ние от Възраждане сме твойте истински съюзници.

14

Анонимен

преди 2 години

АКО БЮДЖЕТА НЕ БЪДЕ АКТУАЛИЗИРАН РУМЕН РАДЕВ И БСП НЯМА ДА ИМАТ ПАРИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ.

13

Az

преди 2 години

Колкото и коравосърдечно да звучи, трябва да се актуализира бюджета само за плащания които са ограничени във времето! За тази година могат да намерят пари за пенсионерите, но никой не казва догодина или след 2 години откъде ще се вземат тези пари! Това НС си отива и някой друг трябва да поема отговорността за осигуряването на тези пари! При положение че НОИ и в момента не може да намери пари да плати 100% от пенсиите, какво ще стане в бъдеще - увеличаване на данъци ли?!

12

Анонимен

преди 2 години

" ... трябва ... " Мдаааа. Зора на Фигуранта е огромен.

11

MaйMyнaтa

преди 2 години

Абе вие добре ще актуалиэирате, ама на хартия. А парите от къде ще вэемете не е ясно, като опраэнихте хаэната эа нема и половин година

10

0мотаната

преди 2 години

Нулев интелект, високо самочувствие на сeлянката от село Крушaвица. За това България е в тази тежка криза вече 75г.защото мухилайнарки като нея без 1 ден трудов стаж, цял живот седяли на бюто крали предприятия спускали отвеси в тоалетната чиста фабрика за гов-на но го играе управляващ без да има грам образование ценз или способности.Селянката от село Крушовица да иде да ремонтира къщата на баща си която падна ,а после да преразпределя чуждите пари на хората за да актуализира БСП касата .

9

Анонимен

преди 2 години

След " модела" Борисов вече никога няма да има нормален парламент и правителство. Това ще го усетят обаче обикновените хора , а т.н. политици от протестните партии като неуспелия адвокат на мафията Хаджигенов станаха милионери от т.н. протести. На др. Хаджигенов синовете му следват в Лондон където плаща милиони на година . От къде ги има тези пари, като няма нито едно спечелено дело. Хората ще реват за Бойко Борисов и неговия прочут " модел".

8

Анонимен

преди 2 години

Специално БСП е изчерпано вече от 10 години. Всички избори до сега сочат това. А Парламент, в който се къбра утайката на уличните бродяги е изчерпан още със създаването си.

7

Анонимен

преди 2 години

5 пъти избори по 100 милиона средно всеки са си половин милярд лева непредвидени разходи за бюджета. Ако той не бъде актуализиран има опастност да настъпи голяма икономическа криза. А виновните за нея ще са партиите на протеста които неуспяха да съставят редовно правителство. А в частност и президента ще е виновен, защото той ги подкрепя. И тогава на народа наистина ще му писне и ще излезе на улицата. Затова жизнено важно е актуализацията на бюджета.

6

Истина

преди 2 години

Спокойно. Радев се оплака, че натискът върху България ще се засилва. Вместо да събере умни и находчиви хора, за да притисне БЪЛГАРИЯ Македония и до Нова Година те да са изпълнили нашите справедливи изисквания, той само говори заедно с мнозина български политици, че натискът се засилвал. Ганчовска работа... Всички народи в един или друг смисъл биват притискани, но не сме видели те да се оплакват като ***. Той ако се не оплаче, ще се поболее!

5

Анонимен

преди 2 години

Рундьо НЕПРЕМЕННО трябва да получи празен чек, нали другарко Нинова? :))))

4

Анонимен

преди 2 години

Бюджета трябва да се актуализира, защото в него не са заложени пари за 5 пъти избори в година. 4 парламентарни и 1 президентски. За това ви трябват пари от бюджета. Стига с това лицемерие, че парите били за пенсионерите или медиците. Пари ви трябват за избори до дупка!!

3

Жените вън от НС

преди 2 години

Женски провал в НС на България.Както сте я подкарали български жени нищо чудно да дойдат талибаните един ден.Вие сте некомпетентни,истерични и с ниска култура.Позор за мутрата от Банкя,медийния шут от 7/8 дето издигнаха толкова истерички в политиката.

2

Анонимен

преди 2 години

Бсп президента и прокситата дестабилизирахте държавата за да спасите олигарсите. Мафия.