86

Анонимен

преди 2 години

На *** човек мозък не може да се налее, на тях повечето неща не са им ясни и съответно вярват на всяка глупост. Оставете ги, природата ще се оттърве от тях по един или друг начин.

85

Анонимен

преди 2 години

Добре бе ваксъри, вижте коя възрастова група умира. Все са хора над 60 год в 98% от смъртните случаи. Защо не се ваксинират тия хора задължително? Защо скачат на младите? Хем младите го карат по-леко, хем да ги пазите от тежко протичане. А старите умират, но не са ваксинирани, защото няма нужда да ги пазят от смърт?!?! Ей това ви е логиката. Изкривена и ненормална. Ваксинирайте старците. Те умират! Данните всеки ден го доказват.

84

Ха-ха!

преди 2 години

Ваксинираните разнасят вируса, но иначе пазели обществото :-) Няма такива идЕоти! Явно ваксините увреждат мисленето. Но пък може вече да е било увредено, щом са се ваксинирали с тия ГМО, не знам.

83

СТъкмистик Черни

преди 2 години

Ще ги докараме до 20 хилки, а можем и повече, само бонуси да има

82

Анонимен

преди 2 години

Идеята на мерките е да се затворят местата без които може да се живее. Обаче нали сте пр..о..сти трябва да ви се обяснява по 20 пъти. Без кръчми и хазарт може да се живее. Без транспорт може ли? Без хранителни магазини може ли? Про..с...ти семки сте.

81

Анонимен

преди 2 години

До 74: Никой антиваксър не те спира да се ваксаш. Даже те подкрепям за 4 дози.

80

Анонимен

преди 2 години

Как да се обясни на оФцете, че вируса не умира в тялото на човека с имунитет , а само се неутрализира действието му... Всеки човек, който има вирус в носоглътката си или по тялото, дрехите, предметите, които ползва... е вирусоносител... Без значение, дали е с имунитет от боледуване или ваксиниране.... Всеки може да заразява другите... Важното е да не умират хора.

79

:-)

преди 2 години

До 80. Вярно, естественият отбор си работи. Като не оставят поколение, ваксърските гени не се предават нататък. Еволюция.

78

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е на следващите избори да дадем масова подкрепа за Герб, защото иначе България потъва, както вече лично се убедихме.

77

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия е ваксинирано 47 % от населението, което значи, че делта вирусът се вихри преди висчко сред останалите 53 % неваксинирани. Пр тях са умрели общо 7322 души, а вчера имат само 15 починали, докато при нас са 51 души

76

Мъдуран

преди 2 години

Защо няма ваксърски пунктове и в обществените тоалетни и изоставените строежи? Само там не са се сетили. Нека поне като другите наркомани като идат ваксърите да се чувстват комфортно

75

Анонимен

преди 2 години

74 как никой не те кара да се ваксинираш? Ти четеш ли разпоредбите? Уж имате всички права ама ако искате да работите на 100% и персонала да е ваксиниран, че и хората дето влизат да са със сертификат, т.е. с 2 игли. Иначе нищо не било ограничено. И при детските градини така. Но пък в игралните домове и хазартни клубове няма такова ограничение. Явно ковид не харесва хазарта. Там като влезеш и вече си дезинфекциран. И като гледаш мерките и се питаш наистина ли пазят хората или са за едни пари?

74

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърчетата, не се притеснявайте, естественият подбор си работи.

73

Ха-ха!

преди 2 години

Ако не беше медийния и административен натиск да се ваксинираме, нямаше да се обаждаме. Истерията по форумите я подклаждат ваксърите, които се скъсаха да ни разясняват колко сме глупави да не се ваксинираме и много се изнервят, че са от малкото, които са се прецакали с тия "ваксини". Кофти, а?

72

Анонимен

преди 2 години

19 000 починали убити от демокрацията, бедността и пластмасовите храни от чужбина. Рак и сърдечни проблеми ни донесе светлото бъдеще.

71

Анонимен

преди 2 години

68, а БСП я довършиха тая система с ваксините, като вместо да ваксинират електората си скочиха на децата от 12 до 18 год. На ГЕРБ им прощавам. Ваксините бяха много малко докато те управляваха. Но сегашните имат бол ваксини. И вместо да облъчват бабичките и старците, те заплашват че няма да пускат децата на градина ако родителите не са ваксинирани и ти поставят условие за да ходиш на кино и кафе само със зелен паспорт. Ама за пенсионерите клуб зелен паспорт не искат. Кой е за бой според тебе?

70

Мъдуран до 69

преди 2 години

Да. Виждаме юдеите. Спасява ги само това,че медиците и болниците им са на ниво. Нищо друго! След като може да заразява ваксинираните ще има да чакат естествен Стадиен имунитет. За разлика от тях ,тука може и да се получи

69

д-р Ох Боли

преди 2 години

До 69: Абе не знам от какво ви пази ваксината, обаче в нашето ковид отделение ваксинираните са 20%, точно колкото сте и ваксинираните по принцип.

68

Анонимен

преди 2 години

99% неистов вой от антиваксъри във форумите... Без никой да ги кара да се ваксинират... . Някой има ли обяснение на този феномен?

67

Анонимен

преди 2 години

Сега изчакайте 15 септември. Две седмици след отваряне на училищата ще стане лошо. Запишете си го някъде.