106

Анонимен

преди 2 години

Хора с по 2 ваксини се разболяват от Ковид и почиват, но в статистиката се крие, че са ваксинирани? ЗАЩО е целият този натиск да ги приемем ваксините, след като не действат, ЗАЩО се крие информация??????

105

Брат Пит

преди 2 години

Не спорете със зомбита.

104

Анонимен

преди 2 години

108 маса СТАР НАРОД измря. А той де..би...ла иска млади хора да ваксинира. Нали ваксината е чудодейна и спасява от тежко протичане на ковид и от смърт, тогава защо старците бягате от нея? Вчера писаха, че делтата се кара от младите като обикновен грип, но старите ги вкарва с двойна пневмония в интензивното. Защо тогава не се ваккинирате вие старите, а сте тръгнали да ми се правите на спасители и спасяване тия дето нямат нужда. Ако си спасител кой спасяваш, тоя дето се дави или тоя дето плува?

103

Бизнеса стачкува?!

преди 2 години

Кой Бизнес?С този дето строите модерна България ли?! Ами вижте положението ни 30+ години...

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен103. Значи ако ти искаш да се ваксинираш ок. Боди се. Но аз и моите родители го изкарахме и няма да се бодем. Бизнеса като иска да работи да си стачкува! Аз съм ок да си ходя в офиса и от болести не се страхувам! Задълцителните ваксини са пълна глупост щото в болницата са масово набодени болни ама това ще ти го кажат на по късен етап!!!!

101

Мяу

преди 2 години

Ваксината е нещо което се поствя веднъж или два пъти в живота. Експерименталните лекарства, които се вливат 4 пъти в година, може да им викате "ваксини", но не са.

100

Анонимен

преди 2 години

Да спрат веднага ковид бонусите и ще разберем има ли такъв вирус или няма!

99

Где го Днк-то

преди 2 години

Не слушайте радетелите на ковидваксинките, нека първо обяснят как тези течности действат, какво пройзвеждат в организма, срещу какво,и защо беше нужно тази технология да се внедри без нужните изпитания, а не нещо изпитано!!!!???? С какъв акъл вкараха цялото човечество в прецедент на огромен риск? Оттук нататък вече ще е лесно да се експериментира с каквото някой болен мозък си пожелае.

98

Анонимен

преди 2 години

99 стига мрънка. Я прочети статията за новооткритите случаи в Гърция на хора болни от новите два щама, които директно заобикалят ваксината. Какво само дудниш като стара бабичка? Като си набоден и какво? Ей го Гърция къде е. Само след 2 месеца ще е важно не дали имаш ваксина, а колко ти е силен имунитета. А силен имунитет с паника не става. Положително мислене, здравословна храна и смях. Ей това е най-старата рецепта за добър имунитет.

97

до 101

преди 2 години

Хайде намери си въпросния цитат. Човекът каза от 1500 до 3000. Да се надяваме, че хората са се постреснали. Дообре е, че в долната граница.

96

Анонимен

преди 2 години

За да работи бизнеса хората не трябва да се разболяват и затова от там... има натиск към държавата да се наложи ваксинацията. Ако се ваксинират задължително рисковите групи (възрастни хора над 60 години и хронично болни) този натиск ще падне значително, но не знам, защо не се прави.

95

Анонимен

преди 2 години

Две седмици след отваряне на училищата ще има пик. Запишете си го!

94

Анонимен

преди 2 години

98, торен бръмбар е Кацарката. Яко тори хазната на БСП с това случайно забравяне да впише в заповедта хазартните клубове.

93

Анонимен

преди 2 години

Всъщност ваксинираните се увеличават с по 12-13 хиляди на ден. Проблемът е, че трябва да бъдат 3 пъти повече за да се почувства положителния ефект върху цялото общество. Но има Такъв народ, който не му увира главата. Запомнете, пак ще се ваксинират, но когато е късно и много хора, които биха могли да са живи, ще са си отишли. Както винаги - пак сме на опашката.

92

Анонимен

преди 2 години

Кацарката е калинка, забравил е на включи хазарта. Не му стига акъла на човека.

91

Анонимен

преди 2 години

По провинцията е нещо страшно. Кажеш ли, че си ваксиниран направо ще те набият. Селския манталитет е много страшен.

90

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Време е нормалните хора да спреме да пишем и да си останат 2-3 платени особи, които подкрепят пЛандемията, а като няма нормални мнения ще почнат и сами да се правят на анти Ковид ваксари. Така ще заработват двойно и ще получат финансова инжекция покрай 4 доза.. Вече нивото е много, много ниско.

89

Анонимен

преди 2 години

88 ако си прав, тогава защо не се налагат никакви ограничения за хазартните клубове? Там можеш да влизаш без никакви ограничения. Няма изискване нито за персонала, нито за комарджийте за да работят хазартните заведения на 100%.

88

Анонимен

преди 2 години

До 92. Така е. На простия мозък не можеш наля. Щом се е дупнал, ще си носи последствията.

87

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!