126

От Берлин

преди 2 години

Да ви предупредя: Ако чуете,че RKI(Роберт Кох Институт) разпространява информация, че неваксинирани пълнели интензивните отделения в Германия-не им вярвайте!!! Вчера бяха хванати в,, извъртане" на дефиницията за,, ваксиниран-но се заразил" - демек пробив.Така са извъртели нещата, че тези случаи изобщо да не влизат в тяхната статистика... На определени хора, им беше направило впечатление, че в Германия,статистиките за пробивите, са точно обратно на израелските и английските такива! Мислете!

125

Анонимен

преди 2 години

Ако добре помните, миналата година по това време се говореше дали ще минем 20 хиляди общо заразени, не починали!

124

Анонимен

преди 2 години

До До Дядо Соци Става повече от червената пасмина под различни добре познати и уж "нови" партии.

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 "Витанов пак не позна. Няма, няма и това си е!" Ей това се казва "грижа" за човешкия живот, за която анти-ваксърите така пищят, че много им пука и затова "предупреждават". 51 човека са им нищо. А България е твърдо номер едно по смъртност от вируса (поне официално, неофициално сме втори след лъжливите руснаци). Иначе сте много "загрижени", мдаааа.

122

Анонимен

преди 2 години

Държавата харчи луди пари да подържа кухи институти , като БАН , а там само хрантулници като Чобанката, които са изключително доволни от субсидиите, които получават за измислената си ваксина, която никой никога няма да види.

121

Анонимен

преди 2 години

Дебелокожи, арогантни, невежи, но креслив. Това са антиваксърите.-------------Мене ми се чини, че това се отнася за ваксинираните. Не могат да повярват, че само те са се прецакали и сега вият неистово срещу нормалните, та дано още някои се прецакат.

120

Анонимен

преди 2 години

Израел е ваксиниран 63%. Най ваксинирани са скандинавските държави, Холандия, Белгия.

119

Анонимен

преди 2 години

Витанов пак не позна. Няма, няма и това си е!

118

Анонимен

преди 2 години

Дебелокожи, арогантни, невежи, но креслив. Това са антиваксърите.

117

Х

преди 2 години

До Анонимен 130Ами, защото в Изрел случайте не намаляват въпреки, че са ваксинирани 90% от населениеито. Вчера - 20000, днес 10000 ай сега ми кажи, защо не се ваксинираме? Между другото пак в Изрел смъртността е 0,64% и това преди ваксините, а в наща татковина е над 4%. Дали това не се дължи на доброто ни задравеопазване? Айде да не споменавам, че тази вксина нямаше да види бял свят при нормални условия поне пет години!

116

До 129

преди 2 години

ЛЪЖА! Не предпазват от смърт и не предпазват от тежко протичане! Всичко се оказа проба-грешка. Първо казаха, че ще ограничи заразата, после се оказа че ваксинираните пренасят и могат да заразят и обърнаха плочата - предпазвала от тежко протичане. ГЛУПОССТТИ! Хората умират и от грип, и от пневмония. Стига с тоя ковид!

115

Анонимен

преди 2 години

Абе хора, ваксснирайте се, ваксините спасяват от тежко протичане и смърт! Защо чакате като овце на заколение!

114

Анонимен

преди 2 години

Шарлатани и неморални мизантропи леят акъл по цял ден.

113

Истината някъде там

преди 2 години

В западните общества има повече ваксинации, защото имат повече доверие в правителствата си. А нашите днес кажат едно, утре друго, после трето - в зависимост от одобрението, което може да им донесе едно изказване, без да им дреме дали е добре за хората или не. Като не са на власт са антиваксъри и ругаят мерките, ако са на власт - точно обратното. И двете групи са активно подпомагани от разни техни си продажни медицински "специалисти".

112

До 123 ОХ

преди 2 години

Това е проблемът, че не ги четем, а се случват. Лично мой познат след 2 ваксини си отиде с ковид и така е и вписан в графа "починали с ковид", нали предпазваше? Нали за това е целият тоя цирк с ваксините????

111

Анонимен

преди 2 години

Щабът не взимаше мерки, а заплати. При това огромни. И не беше медицински орган, а политически за пропаганда на дивотиите на Вожда им. Или забрави че именно некадърните крадливи гербаджии ни докараха до втори по смъртност в света.

110

ох

преди 2 години

Къде ги четете тези статистики, че ваксинирани заразени умират . Допускам, че има хора, които не им трябва много, предвид възраст и други болести, но масово ваксинирани умиращи няма. Тук в България никой не провел едно научно изследване на този вирус, само разни професори си четат книжките от преди 50 години и раздават ум в медиите . Вземете прочетете малко изследвания на западните институти и университети, които вече имат хиляди научни статии, статистики и лабораторни изследвания по въпроса.

109

славянин

преди 2 години

Ей, колкото и да се напъваха, не можаха да ги докарат до 3000 - стигнаха до 2090 само, след това тръгнаха надолу - 2054, вчера малко над 1700, днес 1564!

108

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 - какво те засяга това, ваксината е за лично предпазване/ злобар

107

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинирате всички, но ще е по трудният начин.