166

Варненец

преди 2 години

Подавам сигнал до Прокуратурата за постинга "Курш.ум за министъра". Е заради такива многознайковци сме най-бедната държава в ЕС.

165

Курш.ум за министъра

преди 2 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще се ОТЪРВЕМ и от Маските и от Вирусите... Здравния министър, ЗАЕДНО с разни араби и китайци РАЗНАСЯТ вируси навсякъде.. Куршум за тоя. А след това, МАХАНЕ на маските и ИЗГОНВАНЕ на всякакви араби и китайци от България !! Като оня Афганистански Ислямски ВИРУС, който искал да домъкне още 14 вируса- ислямски змийчета...

164

Анонимен

преди 2 години

Нещо вече никой не ви обръща внимание а??

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Значи заради 1.7 - 0.26 = 1.44% фатални случаи, здрави и прави хора трябва да им се бият незнайни субстнации?

162

Анонимен

преди 2 години

До 168 страхуващия се да се ваксинира. В Израел при втората вълна на епидемията през септември-октомври 2020, т.е. преди ваксините, умираха 1,7% от заразилите се, а сега умират 0,26% от заразилите се.

161

Бате Сечко

преди 2 години

Питам: Позитивни тестове или наистина хора със симптоми...??? Иначе се таковайте в......, ама дълбоко! Спрете с тестовете и,, Пандемията" ще изчезне сама... Ще останат само грипните болни... Да се обзаложим?

160

Анонимен

преди 2 години

Абе увеличават се, повярвай ми. Хората обаче толкова ненавиждат вече тия мерзавци и не щат да припарват до цялата им гнусотия, че си боледуват във вкъщи. Уви ако стигнат до пневмонии и живота им е застрашен вече е трудно да стоят на домашно лечение.

159

заразявайте

преди 2 години

Ако сте млади ще изкарате ковид леко. Затова заразявайте колкото можете повече хора. Така ще се освободят нови жилища на пазара и цените им ще паднат. Единственият ви шанс за собствено жилище ако сте млад човек.

158

НЕОЧАКВАНО

преди 2 години

Интерсно и неочаквано - за втори пореден ден има намаление на новозаразените, които се регистрират. --- Нека да изчакаме още седмица, да видим дали това е тенденция. Тогава вече ще стане ИНТЕРЕСНО. Ако е така, ще кажат, че мерките (които масово не се спазват) са дали положителния резултат! Само че няма как мерки въведени днес да дадат резултат след 5 дни...

157

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа, нали ги пише всеки ден, над 70 годишни със сърдечни заболявания.

156

Анонимен

преди 2 години

"Е то като са ваксинирани 80% какви да са в болниците бе....." .............. Е защо трябва да са в болниците, нали за ваксинирани и предпазени?!?

155

Анонимен

преди 2 години

До написалия: "Ваксината като всяка друга ваксина не предпазва от заразяване."-------------- дали можеш да се усетиш каква глупотевина си написал/а? Ваксината за ковид ЗА РАЗЛИКА от всяка друга ваксина не предпазва от заразяване. Идеята и целта на всички ваксини е да предпазват от заразяване и боледуване. И всички ваксини, които са в имунизационния ни календар и ни ги слагат още от деца, го правят. Затова и ваксините срещу ковид всъщност не са ваксини, а "препарат". Така и ги дефинира СЗО.

154

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 166 Аз вече посочих правилния анализ - сравнява се преди и сега за една и съща държава, а не - различните държави. Израел не доказа полза от ваксините, както се очакваше, затова сега прехвърляте към другите държави. При нас смъртността беше двойно по-висока от световната още преди разрешаването на ваксините. И никой не даде обяснение за това. Сега, разбира се, обяснението е малко ваксинирани. А преди ваксините?

153

Реалист

преди 2 години

За последните седем ддни имаме 10620 нови случаи, а през предишните седем дни бяха 9733 нови случаи. Как това увеличение с 887 нови случаи на седемдневна база, някои ги разбират като намаление, ей богу не мога да го схвана. За всеки с поне малко между ушите е ясно, че сравняването ден по ден е безмислица заради отклоненията в рамките на седмицата.

152

Анонимен

преди 2 години

До 161 страхуващият се да се ваксинира. Израел, а и не само Израел е поредния пример, че от ваксините има полза. Там починалите са 25 пъти по-малък процент от заразените в сравнение с държави с малко ваксинирани като България, Русия и други.

151

Е, па...

преди 2 години

Намаляват положителните тестове, Витанов е бесен... Е, намерил си е оправдание за несбъднатите прогнози за август, щом така се чуства по - добре.

150

Анонимен

преди 2 години

Починали ОТ ковид НЯМА. Починали С ковид, ако въобще има някаква бройка, то е нищожен процент от обявеното. 19 000 са починали С "положителен тест за ковид". Вземете ги уточнявайте тези неща, защото влизате в графа обвиняеми за насаждане на масова психоза в условия на "пандемия".

149

Смешник

преди 2 години

Я го сметнете в пари тва.Така що не полазвате всеки ден как емигрират хора и причината.И два милона да са заразени болни и прочие същата работа медицинско обслужване в бг няма!!!! Просто на който му се е налагало в провинцията да ходи до билница знае и тва преди ковид пандемията ся ще е още по зле,че като ги знам колко са арогантни лекарите и да здравно осигурен ама пак под масата

148

В.

преди 2 години

Ами падат случаите. Интересно как ще го обяснят главанаците.

147

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 159 Нещо се отклонихте от темата Израел :) Защо така Ви е неудобна? А беше време, когато ни казвахте "Гледайте Израел, евреите са умни" и т.н. Файзер казаха, че Израел е най-голямата лаборатория. А, като дойде време да анализираме резултатите от експеримента - другите държави :) В много от държавите първоначалната смъртност беше твърде висока и трябваше още тогава да се направи анализ и да се потърсят причините, което, естествено, не беше направено. И после сравняваме с крокодила