19

Анонимен

преди 2 години

Земеделието е най-важното. След това образование, здравеопазване.

18

Анонимен

преди 2 години

Научихте като опозиция кой за какво му скимни да си го поиска. И да блокира пътища. Каква помощ за сектори дето не са затворени? И цените хвърчат нагоре? А кой ще оправя асфалта след този огън? Ако ББ бил ***, това което виждаме в парламента и извън него не знам какво е сега? За едни "туллупи" и "ммисирки" голем проблем направихте. Подминахте"хайде отвън да се разберем като мъже". "Бай Х*й"също. "Пудели", "минетки" и какво ли още не, сега са си направо нежни обръщения.

17

Анонимен

преди 2 години

Да не е "маната по гроздето" този ковид? Гроздето ковид не го лови, лозарите са на открито без маски, на 1-2 километра един от друг. Къде се събират лозарите да се заразяват?

16

Анонимен

преди 2 години

Едрите лозари искат социализъм за бизнеса и богатите, капитализъм за бедните и работниците.......................При десните режими, социализмът е за богатите и за бизнеса. За работниците има див капитализъм от същите бизнесмени с държавните помощи.

15

крив макарон

преди 2 години

Дойдат ли червените на власт и край с европейското финансиране... Тогава червените мародери ще ядат бой от народа до посиране.

14

селянин

преди 2 години

до 18паре бре другарю паре

13

!!

преди 2 години

Странно - аз не съм чул някой да е въвел ограничения в работата на земеделците заради Ковид? Какво точно искат?

12

Анонимен

преди 2 години

До 10Кякво общо има ГМО с тебе бе? Ти имаш частна фирма и печелиш пари . Защо на теб трябва да ти се дава помощ всяка година, а на мен не? Това че си решил да произвеждаш храна ,не те прави с привилегии? Намери си адекватен пазар и пробвай. Хората си купуват и Българска стока, когато е има в магазините. Защо ти неможеш са е закараш там?

11

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен 11-Е БОЙКО ЗА ВСИЧКО ЛИ НИ Е ВИНОВЕН?-АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ИТН-АМА НЕ КАЗВАМ ЧЕ БОЙКО МИ Е ВИНОВЕН.

10

За България

преди 2 години

От както сме в ЕС , земеделието си е в пенсия . Единствено животновъдството беше в подем докато не минаха няколко грипа по свинете, кравите и кокошките. Дано сегашните ( или бъдещи) управляващи направят нещо по въпроса. Нашите зеленчуци и плодове са хиляди пъти по- вкусни от внесените имащи вкус на тиква! Дано и в бъдеще нашите деца да познават вкуса на истинската храна

9

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен 8 ПРОСТО СА СВИКНАЛИ ДА ГЛЕДАТ ПО 20 КРАВИ.-400 КИНТА МИСЛЯ ЧЕ ДАВАТ НА БРОЙКА.-И ТАКА СЛЕД 10 Г КРАВИТЕ ПАК СА СИ 20 БР-НО ТОЙ ВЕЧЕ Е ВЗЕЛ 40К ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ-НИКАКВО РАЗВИТИЕ.

8

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите тук и си мисля, как българския народ си заслужава на 100% съдбата - да яде ГМО храни, да дебелее и да боледува! няма уважения към труда на земеделци и животновъди, този сектор се убива лека полека, яжте си доматите от Лидъл и си трайкайте, тарикати :)

7

Анонимен

преди 2 години

Ама чакайте малко бе! Аз също имам продукт на склад и в момента не върви мкого. Да изляза и аз на протест да ми плащате ? Вие държавни фирми ли сте или частни ? Ако сте частни се прибитайте и си търсете пазар. Защо с моите данъци да ви помагат на вас ?

6

Анонимен

преди 2 години

Не ги разбирам. Колко предавания съм гледал западна Европа куп държави изпитват глад за храни и суровини. Как така нвмогат да си намерят пазар или партньори? Пазар с 300 милион души ... и немогат да си продават храната? Какво не им е наред на теа хора ? Има Интернет, има емайли, фирми ... каквото искаш.

5

SHEFA

преди 2 години

ДОСТАТЪЧНО ВИ ПОМАГАХА-ЩОМ НЕМОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВАТЕ С ПОДКРЕПАТА НА НАШ ГРЪБ-СМЕНЕТЕ БИЗНЕСА.

4

Елемаг

преди 2 години

Протестират животновъди и зеленчукопроизводителите.ЗЪРНАРИТЕ не протестират.Ей там е разковничето на неправилно,раздаваните субсидии.Естествено с помоща на 12 годишното управление,тоест крадене на ГРОБ.Големите субсидии са за около 150 ЗЪРНАРИ в България,за целия останал отрасъл са трохи.Милиарди се откраднаха от ГРОБ тези 3 мандата.

3

Гражданин

преди 2 години

А видеоклипове с полицейско насилие има ли?

2

Изнервен

преди 2 години

Оставка на най-гнусния и некадърници ред н президент и неговото некадърно правителство.

1

Румен Владимиров

преди 2 години

България се превърна във врящ котел под мъдрото управление на Фигуранта! Не е? трудно да се счупи държавата. Държавничеството не е за *** и пульо.