45

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ами нормално ! Трябва да се спрат 70% от колите в БГ и едно 50% се топлят на дърва :)

44

Анонимен

преди 2 години

Мръсният въздух убива много повече хора в световен мащаб от който и да е модерен вирус, но очевидно на никой управляващ не му пука, и не се съобщават всеки ден данни за това. По-изгодно е хората да са със слаб имунитет, вие преценете защо 😕

43

Както и

преди 2 години

От модерната болест!

42

Бг пример

преди 2 години

За инат и простотия е нежеланието,въпреки поетите ангажименти ,да затворим въглищните централи. От тяхното затваряне ще загубят работа 5000 миньори,още около 50 000 съпътстващи дейности, гласоподаватели на бг партии, 4-5 мафиота и една сурия тунеядци-синдикалисти. Ще спечелят по дълъг живот всички жители на земята,около поне 2 милиарда евро от ЕС за този процес,намаляне на климатичните промени. Нека всеки сам прецени какво трябва да се направи.

41

Анонимен

преди 2 години

И от ковид очевидно. Но там никой не ни спасява.

40

Див

преди 2 години

До Терор се задаваСамо така, ако имам власт ще направя цената на горивата за личен транспорт 50 кинта!!!Българският австралопитек изкупи 20-годишните таралясници на цяла Европа, и сега усмърдява улиците, и гази животинки и хора.Българският австралопитек не признава споделено пътуване, или обществен транспорт, той иска и в к енефа да влезе с таралясника.Българският австралопитек обича да "дава газ' без да му пука какво може да се случи!!Малко страда той!! Трябва да се затрие тая гнила семка!

39

Анонимен

преди 2 години

не само, и от ковид е по опасен и е помагач на ковида

38

Бонго Бонго

преди 2 години

По малко боб да ядете, да няма вредни емисии

37

ТАКСА ВЪЗДУХ

преди 2 години

Ще турят и такса издишан въздух и задължително носене на маски и ръкавици.

36

Терор се задава

преди 2 години

С новите еко стикери на колите жилетките глобяват масово хората, за да не могат да ползват автомобилите си в града. Също така друга тесла скок на цените в тока и на билетите.

35

ЕКО ДАНЪЦИТЕ

преди 2 години

СЪЩО МОГАТ ДА СЪКРАТЯТ ЖИВОТА НА ХОРАТА.

34

Анонимен

преди 2 години

Той опасен, ама ковида по-опасен. Ще ви спираме финансирането!

33

Ямболия

преди 2 години

По-бързо да се затворят ТЕЦ-овете на България.

32

Анонимен

преди 2 години

Дървата ако са сухи не отделят частици, обаче въглищата са най-големия проблем, и миризмата им е отвратителна.

31

Анонимен

преди 2 години

В Украйна газта ,бе 18 рубли по време оно. Ако това е макс и за бг,може.Кака Фани е сложила един жалон на Копитото и ни казва,че сме в борова гора.Ако много знаем, казва,че ще купи филтри за комините и въпросът е решен.

30

Бонго Бонго

преди 2 години

Някъде към 1920 г в Лондон от мръсният въздух от горенето на дърва и въглища за ден два умират 12 000 души от липсата на кислород. Вземат решение закон за забрана за използването на дърва и въглища и пълна газификация на бита. 2. В центъра им, ако сред дизел ще плащате по скъпо само да минете от там, а след малко време ще има пълна забрана за дизели и бензини коли и всичко на ел.коли. Като слезете зимата, пътувайки от Бг ще почувствате супер чист въздух там. Това е.

29

Бонго Бонго

преди 2 години

Хубава тема.Като излезете на улицата вижте колко дизелови коли има. Почти всичките.Една от причините за мръсният въздух.Решението е скоро като отворят завода за ел.коли и дадат възможност на хората да си ги сменят.2. Огрева на дърва и въглища,липсата на газ.Втората причина за отровният въздух.Решението:пълна забрана за използването на дърва и въглища за огрев и всичко и всички на газ за отопление, бойлери всичко.

28

Пък да знаете!

преди 2 години

Ние пък си горим тонер касетите и хич не ни пука!

27

Яяяя

преди 2 години

Аха! Индия, Непал...Дай да им затворим ТЕЦ-овете. Да оставим без работа милиони след като няма работеща индустрия и ще им удължим живота с 5 г. И тези 100 000 пожара т.е. по 270 на ден как ги преброихте бе?! А това ,че цигарите са по-безвредни от мръсния въздух! Глупости, глупости, глупости...!

26

Анонимен

преди 2 години

Абе знаех си аз че преди 200-300 години са живеели по-дълго защото е нямало коли и толкова много производство ама ..