122

смешни

преди 2 години

И ПАК,ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ БАЛАМУРНИЦИ ДА ИМ ПОВЯРВАТ

121

Анонимен

преди 2 години

Искали били... Дайте да дамем... Ами дайте бе! Може да започнете от субсидията си, после заплатите на депутатите ви, после ще видим.

120

Ехее

преди 2 години

Процъфтяване на гетата виждам. Или ако не им се дава ще ревът че са дискриминирани.

119

Анонимен

преди 2 години

Веднага след 1989 година се видя, че България влезе в демографска катастрофа, но управляващите бяха заети да крадат, а не да мислят за България. Едно частично решение е напълно да се премахнат всякакви социални помощи, вкл. и детските и вместо това да се намаляват данъците и осигуровките на работещите. Примерно на рдоител с едно дете, намаления на данъка и осигуровките с 1/4, при 2 деца с общо 1/2, а при три или повече деца с 3/4, т.е. да плащат само 1/4 от задължителните удръжки..

118

Анонимен

преди 2 години

После партиите на протеста били популисти. Докато няма тотална промяна на политическата система, нищо няма да се промени.

117

сУсУлка

преди 2 години

Не виждам нищо лошо в предложенията на БСП ако бъдат приети и имплементирани, стига да не са предизборна пропаганда! Държавите които инвестират в обществото и хората ще спечелят! Държавата - това са хората, без тях няма държава! След тази криза ще е трудно, но друга алтернатива няма в противен случай ще станем свидетели на масова имиграция.

116

Не мерси

преди 2 години

Още едно такова предложение и на идните избори сте под 5%. Лесно се дават пари от чужд джоб.

115

Анонимен

преди 2 години

Пак ли на етноса ще дават пари за да раждат деца-банкоматчета ?

114

Зозо

преди 2 години

Корни е като оная от рекламата - Искам да искам.... То и аз искам продавачката от кварталния магазин на задна, ама май няма да ме огрее :))))))))))))))))))))

113

Анонимен

преди 2 години

В Имгария Орбан е измислил система за стимулуране на раждаемостта с приспадане на помощите за деца от дължимите данъци. Ако не работиш и не плащаш данъци, губиш. Познавам много унгарци и масово там са с 3 и повече деца. Носкоро погледнах кривата на рабдаемостта там, и се оказа, че те също намаляват. По-бавно от нас, но намаляват. Тоест помощите не решават проблема.Той е цивилизационен - охолните времена водят до ниска раждаемост.

112

Анонимен

преди 2 години

Долу БСП. Дано да вземете под 4 процента на всички избори оттук натам. Писнахте ни яко.

111

Оризеро

преди 2 години

Тия луди ли са, да раздават ей тъй пари. Аз съм сомоосигуряващ се и не ви ща нито парите, нито помощите, защото ще източите държавата и след нова година ще ми вземета двойно данъци и такси. НЕ благодаря, ще оцелеем и без БСП и ГЕРП. НЕ пипайте парите в бюджета крадливи политици от всички земни кълбета!

110

Анонимен

преди 2 години

До до Бизнесмен - еми така е на запад при демокрацията и капитализма, уравновиловат се работещите, който му плащат повече държавата го скубе повече, да не искаш капиталистите да уравновиляават - за тях данъците са плоски.

109

Режим на Тока вСофия

преди 2 години

ли почва, що ли, че утре по 5-7 сама половин София ще е без ток:https:// cez-rp.bg/file/edee/2021/08/chiez-razpriedielieniie-blghariia-ad-planirani-prieksvaniia-za-03.09.2021.pdfкакво е това - погледнете листата, почти няма част от София с ток! Ако не сте чули подгответе се!!

108

Ха-ха

преди 2 години

Да се дават пари за деца е напълно безсмислено и дори вредно. Има начин да се филтрират, при това законно. Орбан го е измислил.

107

до Бизнесмен

преди 2 години

Това си е чиста Уравновиловка!!!!, при която малкото останали висши млади и средни специалисти ще напуснат държавата! Да, на Запад е така както казваш, но ние нямаме тяхната развита икономика и силна социална сфера, а след Ковида дори и те се "задъхват", втори такъв "Локдаун" няма да може да си позволи нито една Западна икономика!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Сигурно в Афганистан им раздават много повече помощи за раждане на дете, щом за има няма 10 години, в условия на перманентна война, между другото, са успели от 32 милиона да станат 39 милиона. Не е в помощите ключа от бараката. Просто колкото по-охолно живеят хората, толкова по-малко деца се раждат. Донякъде консерватизма и религията (Полша, Франция) успяват да задържат тенденцията, но слабо.

105

Емигрант

преди 2 години

В Англия плащаха по 89 паунда месечно на *** допреди две години. Сега е 89 за първо, 60 за второ и трето, 0 за всяко следващо

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Съгласен съм с даване на пари. Как иначе искате да има деца . Те хората вече не са свикнали да живеят в недоимък за сметка на дете". - Ами нека на теб ти увеличат данъците за да могат други да правят деца. Защото тези пари са от данъците.

103

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да ви даде това, което БСП може да ви обещае.