142

@ 162 ¦ Duchess of C

преди 2 години

Няма значение колко точно е тежък животът. Хората нямат деца, защото усещат какво ги/ни чака в съвсем скоро време. Това едно. Друга причина е, че масово има разни 30 годишни кифли, дето мислят само за себе си нямат нито една градивна мисъл в главата си. За чест и родина да не говорим. Ако имат деца, ще е с някой чужденец, за да им е добре на г- ъза. Така че, да, скачай и се радвай, че *** ще ни претопят....

141

Анонимен

преди 2 години

Всичко е до време.

140

Стоян

преди 2 години

До АнонименДемографската катастрофа я докараха комунистите след създаването на ТКЗС тата

139

Анонимен

преди 2 години

Задължително средно образование.

138

Анонимен

преди 2 години

Абе, що завиждате на "брътчедите" че се плодят и размножават???? И не ми излизайте с Изтърканата Мантра, че "в съвремените условия живота бил труден", защото по времето на нашите прародители (прабаби и прадядовци) живота наистина беше жесток! Без електречество, парно, перални, съдомиялни, централно водоснабдяване и т.н., но раждаха по Пет - Шест, че и повече деца! Ромите са бъдещето на Бг, бе, дами и г-да, имено те ще рецитират стихотворението "Аз съм българче" на Иван Вазов! -)))

137

Duchess of Cringe

преди 2 години

Аз съм на 21 години и със сигурност няма да създавам роби с мой генотип - то си е ясно, че ако имам, дори да живеят някъде другаде, в крайна сметка ще трябва да работят за да хранят ка ф яви. Така е вече в целия свят. Бачкане до край, натискат те от една страна кафевите, от друга богаташите. Жалко, много жалко, но така е с демокрацията - храниш маймуни, те се плодят, после няма как да ги надвиеш с "избори". Монархия или диктатура, всичко друго е смърт за бялата раса в Европа.

136

Анонимен

преди 2 години

Изневериш ли ми" любов "така ще е до края.но щастие с друг не ти желая.

135

Анонимен

преди 2 години

Тази идея засяга напълно ромското население в България.Да се помисли нещо за тези,които работят и благодарение на тях госпожо Нинова Вие почучавате заплата.

134

Анонимен

преди 2 години

Става, за родители минимум със средно образование

133

сУсУлка

преди 2 години

Не ми пука от минусчетата ви, но поне един от минусджиите може ли да даде аргументиран отговор или становище??? Или 90% от вас са просто ДБЛ-и??? -)))))))

132

Марин

преди 2 години

Ами сещате се кои правят бизнес с раждането на деца. Така, че не благодаря. Тези комунисти много лесно раздават чужди пари. Още по лесно и ги прибират в офшорните си банкови сметки.

131

Анонимен

преди 2 години

Решението е един овчар, овчаря не е свързан със задкулисие, няма Сараи на Бузлуджа отдето да се мъчи да управлява обръчите си от избиратели, никой не може го обвини за плагиатство за някоя книга. Ако турят едно магаре и то има шанс в политиката, значи и овчар може.

130

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо бях започнала да забравям защо никога не гласувам за тия, статията рязко ми опресни паметта. Първа стъпка - дайте да дадем. Основни печеливши - *** електорат. Втора стъпка - прогресивен данък за баламурниците, които не крият доходи. Щото те тия пари трябва да дойдат от някъде, я да пооскубем "богатите".

129

Стига

преди 2 години

Всеки обещава и накрая народа си пати.лъжи,лъжи и пак лъжи.спрете да обещавате,искаме дела.свички сте лъжци.даже манолката дето използва нас майките на деца с увреждания, влезе в парламента и дума не обелва за нас,а преди това големи обещания.на никого не вярваме вече.не ни използвайте, и да живеете на наш гръб.всичко в живота има начало и край.днес сте горе утре долу,но като паднете от високо много боли.

128

Анонимен

преди 2 години

От 31 годни демографската политика на управляващите България демократи е насочена към стимулиране на хората, които имат деца и без да ги стимулират и против хората, които нямат деца или имат само едно дете. Сега пак същото. Ако приемем, че даването на пари при раждането на дете е смислено за България, в което се съмнявам, то би трябвало да се дават според платените данъци в последните две години преди раждането. Примерно колкото данък върху дохода са платили за тези две години.

127

reply до до Бизнесме

преди 2 години

Няма идеално "Решение", колега!!! Комунистите се опитаха, но се провалиха, причините са много и не ми се изброяват, но пък благодарение на Соца, в Западните капиталистически демокрации се появи така наречената "Социална Държава", пъррви бяха Скандинавите, последваха ги и другите, имаше конкуренция, а днес..., като че ли светът се връща постепено към "дивия капитализъм" без срдна класа и социално обществено устройство! В бъдеще "Д.упе да ни е яко"!

126

бай Дончо

преди 2 години

фрази , фрази ....Нищо изпълнимо.

125

Анонимен

преди 2 години

Популизъм и това е-нямат оправяне тези мр.сни ***.

124

Електорат

преди 2 години

В махалата харесаха това...нека размножаването започне сега...

123

Анонимен

преди 2 години

С такива мераци шведите са ни претопили тотално. Много глупаво щение за момента.