162

Карнлеля Дебилаидная

преди 2 години

Тази абоминация на природата и подигравка с човешкият вид не знам как близките му не повръщат всеки път при появата му или отваренето на устата му. Такива пари на Работещите български граждани може да раздава само този бавноразвиващ и доказано невменяем инф-антил който няма един ден трудов стаж в реална работа.Надявам се да обясни какво правеше миналият месец повече от 5 часа в Американско посолство лидерката.

161

?!?

преди 2 години

Да го заложи в актуализацията и да намери Нинова лично пари за това. Аколи не да гласува против бюджета.

160

Корни

преди 2 години

Пари като шума

159

arsenalfc

преди 2 години

И аз предлагам за 1 во дете 10хил ойро, за 2-ро 20хил ойро, а за 3 то 30хил ойро. Детска надбавка от 100 ойро. Минимална работна заплата от 500 ойро нето.

158

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, а в същото време за осиновяване на 2 дечица полупаваш 2 по 250, защото законът дискриминира биологични срещу осиновени деца. Защото държавата не иска да стимулира осиновяването, предпочита бизнесът с приемните семейства да си върви.

157

Бременна

преди 2 години

Всички трябва социални плащания (за дете, за училище, домакинство и тн ) в тази държава да се обвържат с образование, плащане на данъци и работа (трудов стаж). Не трябва да се стимулират хора в активна възраст да не работят, защото видиш ли взимат повече докато лежат. Не трява да се стимулира раждаемостта сред деца и непълнолетни, а трябва да се наказва строго. Само така ще се оправим като държава и икономиката ще тръгне. Много е просто ама не е за прости хора и популисти!

156

179

преди 2 години

за мен е глупост да си мислиш че сега със големи субсидии няма мутренски подход , както го наричаш. Все една да кажеш че няма корупция в БГ. Амежду другото , БСП върнаха ли надвзетите субсидииц, пак да питам

155

Анонимен

преди 2 години

Малииии...., Бах туй свръхматериално мислене, абе, я направо закривайте държавата, що да се мъчим?! Ей ги Комшиите от съседна Турция, те ще решат всичките ни проблеми! Ами тъй де, по времето на турското робство българите имаха по 6-7, че и повече деца. Както се казва "Свято място пусто не остава".

154

До 176

преди 2 години

Липсата или ниските субсидии на партиите стимулират мутренския подход. Замисли се преди да напишеш подобна глупост.. Замисли се наистина. От къде ще имат пари партиите и от кои спонсори ще се управляват,а

153

Анонимен

преди 2 години

И аз искам. Само Нинова да обясни откъде ще дойдат парите. Че вечния локум със - като спрат кражбите или в името на достойнството на българина няма да свършат работа.Но това е, жената е в кампания вече и популизмът без покритие се сипе.

152

До 161

преди 2 години

Ти си само на 21, а си прозрял истината на съвременния свят. За съжаление си много прав

151

аз предлагам

преди 2 години

субсидиите за партии да се дават на пенсионерите. А между другото, БСП върнаха ли надвзетите субсидии? Щото знам че ИТН върнаха в бюджета всичко което беше над 1 лев

150

Анонимен

преди 2 години

Помощи само за работещите. Стига мързели издържани от трудещите се. Стига социални помощи за хора, които не са виждали работа. Социалната политика стимулира мърдите, това е истината...

149

Анонимен

преди 2 години

6500лв. за второ дете САМО за хора със заплати над прага! Писна ми нагли сиваци, които уж взимат 670лв. под масата да взимат 4-5000 и да се правят на бедни, а ние, честните работници в чуждите компании, които взимаме в пъти над прага, да издържаме държавата. Помощта за дете спрямо платените данъци! Колкото повече, толкова повече!

148

Калкан

преди 2 години

*** и "социалистите" са загрижени за индийците, те са им бъдещия елекрорат след като старите комсомолци и партийни членове се споминат. Нищо чудно, все пак основната идея на комунизма е, че простите и необразованите са най-заслужилите и най-важните.

147

...

преди 2 години

Другарката от нейния джоб ли ще плаща?

146

10конгрес на БКП

преди 2 години

Сладурана.....Та откъде толкова пари за деца? И тази пък бройка от няколко хиляди....родилки? Нека другарката да слезе на земята, а не да хвърчи,като македонски космонавт....Иначе нищо лошо, но ....приземяване,както говореше др. Живков....

145

Анонимен

преди 2 години

Обичам те.и нищо друго няма значение.

144

Анонимен

преди 2 години

Айшето не 2 деца ами 12 ще направи. А този проблем обмислен ли е или само ала бала.

143

Анонимен

преди 2 години

Давайте, давайте, искам още минусчета..., и на мен не ми харесва, но съвремената българка ражда по Едно, в редки случаи Две деца! След това Детето емигрира, а баба и дядо се запознват с внучето си по Скайпа, а внучето като порасне едва срича няколко думички на български. И кои остават в Бг и раждат деца????? Ромите!!!!