23

Анна

преди 2 години

Ако някои са толкова против аборта, защо не са и против убийствата на жени в много изостанали държави. Щом посягаш на жена, значи по логиката на противниците на аборта, посягаш не на един, а на няколко човека. Но лицемерието на мнозина, виждат правата само на нероденото, но не и че за да е живо то, е само заради майката, и това което тя трябва да изтърпи, за да има това дете шанс да оцелее. А не да третират жената, тя да роди, па дали ще оживее, дали е добре, все им тая...

22

Анонимен

преди 2 години

Всеки гласувал за Талибайдън има кръв по ръцете си!

21

Анонимен

преди 2 години

По скай нюз гледах как на някакво събитие с десетки хора байдън разправя какви косми имал на краката и как се наелектризирали когато дете си прокара ръката по тях :0 На друг клип пита момченце на колко години е и то като му каза 5, оня отговори че по му прича на 18 г. :0

20

Анонимен

преди 2 години

Е изчакайте да ги родите и тогава си ги убийте. Защо трябва да намесвате лекари в убийствените си планове. Те са полагали хипократова клетва. Защо да нарежат биещо сърце? От началото на историята милиарди деца са плод на такива актове. Повечето от тях са си водили нормален живот. Кои сте вие че да им го отнемате? Не сте Господ.

19

Анонимен

преди 2 години

Забраната в Тексас касае плода след 6-тата седмица, когато има сърдечна дейност, а не по принцип. Загрижил се Байдън за правата на жените точно. Както оставиха техника за милиарди на талибаните, че и войници загинаха малко преди евакуацията

18

До 36

преди 2 години

Не всеки нормален е "ЗА" личния избор, дори и ако това е аборт.Тези, които сте против аборта живеете в миналото лекичко.

17

До 31 мъж

преди 2 години

Ти на колко войни си бил? А? На колко?! Когато армията в професионална на фронта има мъже и жени. В САЩ единствено на подводниците няма жени.Колкото до раждане на болни деца, гледането им и осиновяването им, мога да ти кажа че никой не иска болно дете. То е бреме. Толкова е безумно да причиняваш такова нещо на себе си, детето и държавата, че трябва да си пълен *ретен.

16

Чудно

преди 2 години

Това е чисто биологична функция, за която жената няма никаква заслуга, било е 50% вероятност да има детеродна функция. Обаче каквото следва е безумие, всеки който се е родил ще умре. И това жената го разбира когато има информацията и затова е предумишлено убийството когато бременността се завърши докрай и се роди. Всички говорят за права на жената, а плодът който ще стане човек сякаш няма никакво право да не го карат да живее до неизбежната си смърт от старост, често насилствена мъчителна.

15

_

преди 2 години

Абе не знаела, сигурно е от онези които разбират че са бременни чак като тръгнали да родят. Тя ако не е разбрала точно на 28 тия ден и да изпие веднага някакво разхлабително да махне този *** преди да в станало човек, начи си заслужава съдбата.

14

Анонимен

преди 2 години

Това решение е изключително тъпо. Ако жена реши, че иска аборт ще иде да го направи в съседен щат. Голям праз. Все едно ако тук е забранен и аз съм решила,че не искам дете да не идва примерно в Румъния или Гърция да го направя. В Полша е забранен и всички масово ходят в околните държави да прекратяват нежелани бременостти.

13

Анонимен

преди 2 години

Гледайки коментарите ми става ясно колко ужасно и фанатизиран е нашия народ. Също ми става ясно защо сме на тоя хал като държава. С такъв народ, толкова ;)

12

Хан Тервел

преди 2 години

Правото на безотговорните жени(и мъже) да убиват деца!*** извратени -да горите в ада!!!

11

До 18

преди 2 години

Напротив. Личното решение, личната свобода и семейното планиране са чудесни достижения на съвременния човек. Идеята е на да се прави некачествен материал, а малко но добре планиран, образован и възпитан такъв. Трябва дори е някои случай аборта да е задължителен и безплатен (ако имаш други деца оставени по сиропиталища, ако си професионално безработен, ако не ги отглеждаш правилно, на деца-майки под 16 г, при родители без поне основно образование и един ден трудов стаж и т н т.).

10

Жена

преди 2 години

До християнинТвоя дявол си е лично твой. Нас той не ни вълнува. 2021 и за дяволи си пишем ;) Хубава работа!

9

Християнин

преди 2 години

Погледнете добре в Очите му и ще Видите Дявола!

8

Зеленоок...

преди 2 години

До православенИ следваш нещо на 1700 години ? Хайде в пещерата....

7

Жена

преди 2 години

До православенТи не се бъркай в нашите животи и нашите тела. Аз мога да решавам за себе си. Дали ще раждам, дали имам капацитет да гледам дете, дали икономическото ми състояние го позволява.......дали то има шанс да бъде увредено и се обричаме на агония и аз и то. Ние жените си решаваме и ти и такива като теб нямат думата.Заври си примитивния мозък някъде в средновековието от където си изпълзял.

6

До православен

преди 2 години

Абе ако дъщеря ти я изнасили някой кривоглавец и се очертава да се роди някой жив ужас както за самото новородено, така и за дъщеря ти, теб и цялото ти семейство - съвсем друго православно песнопение ще запееш, ама давай тука чеши си клавиатурата и плямпай колкото да минава времето!

5

До православен

преди 2 години

Никакъв православен не си ти с тоя промит мозък и сектантско мислене - баш подобаващо на католик - беж в Полша там са такива фанатици като теб, единствената държава в Европа, която забранява аборт дори при изнасилване и малформации на плода!

4

Анонимен

преди 2 години

На който не му отърва, да не живее в Тексас, бе!! Нали са "свободни" щатите - свободен е да се премести!