15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "Няма да коментирам тези факти - нека не се делим на ваксъри и антиваксъри, а всеки сам да прецени." Що бе, я "зикоментирай" каква е смъртността в Сърбия и в България.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "досега по 3000 заразени да имахме и по 200 умрели на ден с тази смешна 4-та вълна Делта. Разбрахте ли," Великобритания има 36 ХИЛЯДИ нови случая и 207 смъртни случая. Бългрия има 1745 нови случая и 54 смъртни случая. Продължавай да си мислиш, че 54 случая е "нищо". Междувременно убедително водим класациите по смъртност на милион население В СВЕТА, а такива "умници" като теб обясняват, как това е "нищо", че даже имат тееемерутщината да наричат другите "овце".

13

Минус

преди 2 години

300 - лек спад, плюс 30 - "драстично" увеличение?3872 хоспитализирани. При над двехилади болници у нас, последните са "препълнени"?Снощи ни уведомиха, че детското ковид отделение в болницата на един областен град е препълнено и някъде към края на "новината" смутолевиха, че в него има само пет легла?!?

12

Анонимен

преди 2 години

В съседна Сърбия, шампион по ваксиниране, процентът новозаразени продължава да расте. Вчера и оня ден беше 18%, а днес е 19% - много повече от неваксинирана България. Расте и бройката на починалите.Няма да коментирам тези факти - нека не се делим на ваксъри и антиваксъри, а всеки сам да прецени.

11

Хемус

преди 2 години

Като гледам цифрите хоспитализираните трябва да сте ги настанили в котелното на болниците

10

Е, па...

преди 2 години

До Колю. Ти, случайно да не си на Витанов някой роднина? И той същите мантри повтаря от вчера. Защото изчисленията му не се потвърдиха нито за средата, нито за края на август, та сега не се били тествали хората, затова имало спад. Едно ще ти кажа - и миналата година не се тестваха всички, ама никой не го казваше. А когато на един човек се правят по два теста и това се брои за двама заразени? За това нищо не казват.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Ше дойдете на Мангъровия," Днес 54 жертви, вчера 56, онзи ден 109, преди него 26, преди това 15, преди него 43, още по-преди 34. Виждаш ли зависимостта? НЕка ти помогна: следва НОВ пик с над 120-130 и така нататък. Ако това е "да дойдем на Мангъровия, следва да си зададем въпроса какво ТОЧНО прогнозира "Мангъра". Че ще се мре. Яко. Така ли? Защото това е, което се случва!

8

Анонимен

преди 2 години

Едно не мога да разбера: Защо когато се увеличи бройката нс новозаразените пишете "скок на новозаразените", значи бройката скача, рипа, а когато бройката се намали пишете "лек спад на новозаразените"? Защо не пишете "срив на новозаразените"? А и колко точно са тестовете? Близо 25 000 не върши работа!

7

Колю

преди 2 години

Няма спад на заразените. Има спад на регистрираните. Правиш си тест от аптеката и си вземаш платен отпуск, за да се избегне карантината. И си шеташ по магазините и сред хората...

6

Анонимен

преди 2 години

"Хоспитализираните" растяха и при под 100 заразени на ден. Как ставаха тия работи, питайте другаря Балтов.

5

Първа линия

преди 2 години

Възмутени сме от Киро Брейка, обръщаме се към нашите герои от Търновско, не се поддавайте на манипулации! Търновци, вТърново са елитните отделения за борба с Ковид, разбира се много бойци падат поразени но при осигурените блестящи условия няма място за отстъпление. Предполагам за новите 20 легла са осигурени за голяма и малка нужда 5 кофи и 10 пластмасови 11 л. контейнера Девин. Със сигурност ще има по-добри ключалки и резета за бойците дезертьори, които се опитват подло да напуснат бойното поле

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Мда. 54 нови "успеха". Явно така ги виждате анти-ГЕРБ "успехите". Това обяснява защо се радвате на срутващата се държава - вие това го мислите за "успех".

3

Анонимен

преди 2 години

Гастарбайтерите си заминаха.Няма мераклии да ке тестват!Делта бе поредния напън за всяване на страх, че яко ще се мре :))))

2

Анонимен

преди 2 години

Напредваме в борбата , естествено без ГЕРБ и черните мундирчета

1

УчудЕна

преди 2 години

Язък за напъните на Рунтавия, познава само мъжко магаре у тъмница!