19

до 24

преди 2 години

Де са тия комунисти бе, те умряха 89-а година, По-добре шнорхели, отколкото Козяк аре не ни занимавай с тоя къде се хили и показва ютуб клипчета. Един икономист тъй ли се държи или говори за финанси, облигации, сделки, инвестиции, пазарна икономика, световни пазари, развитие на селско стопанство, икономика, туризъм и доходи на хората.

18

Анонимен

преди 2 години

Нали се гушнаха с БСП! Показаха сърцето на ДБ какво е, както и техните татковци кои са. Вече са ясни. Поредния ДС проект. Ай честито на балъците.

17

Анонимен

преди 2 години

Кирчо все още е в нарушение на Конституцията, недейте мисли, че това ще се забрвви.Сега го търпим с конюнктурна цел, да не клатим излишно лодката. Но повече от служебен шут недейте...

16

Комунистите ви ...

преди 2 години

... пързалят! Използват комплекса за малоценност на обикновения българин, който гледа със страхопочитание на "западняци" и ви пробутват червени мошеници за "западняци". И Киро Язовиро и Ассанчо нямат нищо общо със западното мислене и си пролича по лъжите, дребните тарикатлъци, тоталната липса на положителни резултати и самохвалството, типично точно за некадърници, които се опитват да убеждават. Само си спомнете какво се опитаха да ви пробутат: уж завършил в Австрия, а то - шнорхел.

15

Diabolo

преди 2 години

Всяка партия иска да ги прилапа към тях, явно наистина са добри, само дето това не е от значение, защото партиите ще ги ползват за да получат повече гласове...

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Този човек ще го виждате все по-често, свиквайте, че края на дебелаците и простаците отминава!!!!" Не сме забравили и Никито Василев, и Миленчо Велчев, приятелю! Оказа се, че излъсканите "западни" спасители, са червени крадци: точно като Киро Язовиро и Асссанчо.

13

Лелеееее....

преди 2 години

Леее,лее...другарите почнаха взаимно да си чегъртат задниците....СЪВСЕМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ....ХАХА

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Ориентирай се към друго хоби. Политиката не ти се удава.

11

Анонимен

преди 2 години

Този човек ще го виждате все по-често, свиквайте, че края на дебелаците и простаците отминава!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО---СТАНА ПО ДРУГАРСКИ И ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ....ХАХАХАААААА

9

Анонимен

преди 2 години

Герб се смеят на всички палячовци в Парламента, но и те са в тази категория. Само дето са дръпнали с нЕколко милиарда напред. Заедно с ДПС притиснаха Слави и той стана патерица на Бойко за завръщането му. Иначе никакъв шанс и по-страшното е затвор! Някой юрист беше споменал скоро за 30 години. Той вече е в напреднала възраст така, че.....Но питам ако не им помагат ИТН, срам и позор, великите мафиоти ги свалиха сценаристи от нощно шоу. Шоуто на Слави - свали шоуто на Бойко! Това ще е в историята

8

БЪДЕЩЕ В ПОЛИТИКАТА

преди 2 години

Кирил Петков и Асен Василев са креатури на Радев и задкулисието му и нямат никакво бъдеще в политиката, още повече, че след предстоящите световни събития, на тези двама господа ще им се наложи да се укриват, заедно с менторите им, които ни ги пробутват.

7

СМЕХ....

преди 2 години

ГРИПЕНА изкеца протестърските ПАРТИИ...КАТО некадърни и ненужни.....ЩЕ СИ ПРАВИ СОБСТВЕНО БКП/Българска Канадска Партия/.....

6

Серсемин

преди 2 години

Дано продължат с дупенето на ония със семките в главата докато получи некой инсулт и му сложат филията на ръцете. Само това да стане и дърпаме години напред.

5

Анонимен

преди 2 години

Не българите казват, че Пеевски е невинен и честен бизнесмен, а нашите образовани момчета са мошеници хахаха. Но това е една много малка част, за щастие. Иначе една голяма част е за образованите и способни млади хора.....

4

Анонимен

преди 2 години

И ние им желаем успех! Най-накрая светлина в тунела.

3

Анонимен

преди 2 години

Москва винаги има нужда от опресняване на попълненията .... затова Киро Язовиро така харесва Радев - приемственост в червените редици.

2

Шака Зулу

преди 2 години

Помнеме обещаващите Ники Василев, Милен Велчев, Даниел Вълчев, Пламен Орешарски и много други такивЕ. Айде да си върнеме Борисов и екипа му и да не се занимаваме повече с глупости паветни, трио-отровни и кривощангови, че поколенията на нас чакат.

1

Сата НАТО

преди 2 години

подчерта, че ако третият мандат е бил връчен на "Изправи се, БГ! Ние идваме!" те са щели да положат по-истински усилия за съставяне на правителство ---///---- Да, ама нямаше да се сетите така да бръкнете в здравето на ГЕРБ, както го направи Корнелка. За това я адмирирам. Така трябва!