199

Конспиратор

преди 2 години

Със всеки негов пост в СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ се самоубива и вече съм сигурен че го прави нарочно иначе няма логика да защитаваш един болен човек вместо да се погрижиш за здравето му ,бил плагиат но това му е най малкия проблем бре!!

198

амалгама

преди 2 години

Жалко за Петьо, като перфектния адвокат, трябваше да предвиди, че това ще го занули.

197

ганьо

преди 2 години

До Шишо Бакшишо. На коя точно класация? Ти нещо май имаш фиксация в тиквун и всяка вечер сънуваш кошмари с него. Та, какво общо има твоят коментар с публикацията? А?

196

Киро Рамбото

преди 2 години

А на Борисов чекмеджето не беше поръчка, нали?

195

Протестиращ

преди 2 години

Ех Славча славчо що ти трябваше на баир лозе ?

194

Вълчан войвода!!!

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв ицо-будиста!Скивай ся "будистче"-ние с Черепунджи от Велинградско сме стари иманяри,бре!Ама аз съм мнооого по-стар и голямата част от моето злато отиде за братя Евлоги и Христо Георгиеви-да дават ум и разум на племето българско,бре!А на Черепахата иманярщината се изчерпва с пари за ппроститутки,яхти и Дубайски нощи,бре!Нищо общо нямаме,а с множественосклерозиралия Сливи Т.-хептен,бре!Ха ха ха!!!

193

Анонимен

преди 2 години

Славуцата не само по прическа прилича на Мутрата, а и по говор. ... Поръчали са ме, искат да ме унищожат, колко са нагли и гадни ...

192

Анонимен

преди 2 години

Този Атанас Илков не беше ли един полицай от Пловдив, който беше уволнен за корупция? Или бъркам?

191

Избирател

преди 2 години

И двамата кандидати за премиери на ИТН не бяха подходящи. А Петър Илиев не е нормален психически.

190

Анонимен

преди 2 години

Сбогом Салви ! Ти си досаден, изтъркан ,мутреещ чичак, все още имитиращ мутрите от 90 те. Като политик се самоуби, като започна да си отваряш устата и даде възможност на всички да оценят колко се различаваш от сценичният си образ , възприеман като реалност.

189

Специалист

преди 2 години

Ти се смачка сам като празен кен от бира. Бегай да си пееш простотиите.

188

ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА

преди 2 години

Първата и втората партия спечелили изборите плюс ДПС (2/3 от НС) са опозиция, най после се обединиха и сбраха ЯВНО Славче, Доган и байХ0я! Славче се провали с гръм и трясък, И т. н. ОТТЕЧЕ У КАНАЛА... залезе преди да изгрее... предаде протеста. За политик не ставаш Славе, ти си будалаааа...

187

Анонимен

преди 2 години

Славуца, признай за милионите от Дебелото и Орлин и ще ти простя, че два пъти ме хързулна. Иначе прошка няма

186

Анонимен

преди 2 години

Къде и какъв е Слави?Да е депутат-не е.Да е лидер на партия -не е (няма го ни при преговори,ни при представяне на кабинет )Голям дерт ми е какво ще прави за П.Илиев Барбадоски.Има такъв народ остана май без народ.

185

Вълчан войвода!!!

преди 2 години

Дръж се здраво множественосклерозирал Сливи Т.-в теб е надеждата на стотици и даже стотици хиляди твои верни фенове,дето са съществената част от онези 85% ддебили,населяващи тази територия!И нека силата и МС-бъдат с теб!!!

184

Анонимен

преди 2 години

Той живота го е смачкал него от много игра на НДК и патриарха се е объркало детето и си мисли че светът се върти около него, бягай не го защитавай не съм сигурен че е лечимо неговото състояние!!!

183

ни са знай

преди 2 години

Едно ферари с цвят червен....

182

НЯКОЙ

преди 2 години

Славчо така и не разбра, че миналата година хората протестираха точно против такива мутри като него.

181

Четвърти километър

преди 2 години

Ти не бери грижа Слав тя книгата му е най малкия проблем на тоя психопат ти гледа ли му интервюто или само по кастинга си го преценил за характера питай бааааму! И ако мига нервно с едното око му дай хапчетата и го погали зад ухото

180

Славунчо наш...

преди 2 години

Едно ферари с цвят червен...едно за мен...и другото е пак за мен...