259

ПЛАГИАТСТВО

преди 2 години

Това, че иам политическа поръчка срещу Петър Илиев е ясно и за малките деца. ---ВЪПРОСА Е ИМА ЛИ НАИСТИНА ПЛАГИАТСТВО ИЛИ НЕ?

258

мдааааа

преди 2 години

Е ти Учиндолецо ,това правиш цял живот ,подиграваш се на хората,осмиваш ги,слава на чужд гръб ,само и само да си интересен,точно от какво се оплакваш?

257

Анонимен

преди 2 години

Защо всичко трябва да е световна конспирация?Човека си е преписал 80 страници.Издал си е книгата.Сега се разбира за това и трябва да си понесе последствията.

256

Крадецът на шикалки

преди 2 години

Слави проект на боцо

255

хахахах

преди 2 години

Верно ли?!

254

Анонимен

преди 2 години

Не плачи Славчо, не страдаи. Тоз щом е от героичен род , сърце му няма да трепне , да трепне да заридае, че душманско зъптие ще го проверява, ще го проверява да го накаже. Не плачи Славчо не страдаи, че твоита дружина тръгнала с корупция да се бори, тръгнала но нестигнала. Неплачи Славчо не страдаи, че твоите верни другари до един са харсъзи, гладни и жадни. Неплачи Славчо не страдаи за твоята съдба българска че си събрал вечерта атове а на сутринта се оказали крастави магарета.

253

няма значение

преди 2 години

Прилича на Вейдър, като Люк му свали маската

252

Анонимен

преди 2 години

Боже, как се подлъгахме по този шут. Бивша мутра няма, всичко ценно за тях е въпрос на пари и чекмеджета

251

Нагъзян Изотзадзе

преди 2 години

Слави Трифонов така и не разбра, че всичките номера му ги върти Румен Радев!

250

Зозо

преди 2 години

Славуцъ кога ще го съдят, че изплагиатства шоуто на Тодор Колев?

249

Анонимен

преди 2 години

Този наистина ли е толкова кухи или така са му заповядали да се прави

248

Пламен

преди 2 години

Плагиатствал е.Преиздал без ,,80 те,, страници.

247

Анонимен

преди 2 години

Славчо, а защо просто не се замислиш защо скъпоценния ти приятел си е изкупил целия тираж на книгата сам и не смее да даде да се види какво е писал? Ако Петър Илиев не е плагиатствал какво значение има, че от Прокуратурата търсят информация за това? Всеки честен човек би извадил книгата си и би защитил името си, и то още когато се повдигна този въпрос в обществото, още повече че го спрягаха не за какъв и да е а за МП на страната. И не плаши със саморазправа, МУТРО!

246

Анонимен

преди 2 години

Абе защо Скавун е с 8 души охрана и три джипа,кой плаща и от кого го пазят?Но за гл.прокурор гласуваха без охрана.Пречи ви!Долни сте!

245

Анонимен

преди 2 години

Бойчето бе ,на Цецо Василев беглеца комбинатор е пуснал сигнала в прокуратурата за плагиатството!Е,а за Спецов какво стана господа прокурори,много дълга проверка?

244

Анонимен

преди 2 години

Той помисли че ще ни шашне със завършили на запад и хоп изкочи Николайчо далаверата и компания,дори и неговите не знаеха.Кой ти даде списъка Слав?Жалко,и напълни НС с простаци и кухи ***!

243

А саде70/80 сътърета

преди 2 години

Първо да проверят плагиатсвано ли е,2ро,след което ако не е,дали пък не е преписвано и на края 3то ако първите две не са актуални,да ли обвиненият вплагиативно преписване дали все пак не е копирно пействал 100% от дадения текст.Другите качества и некачества,както и безкачественостите му засега нени интересуват.Може ли някой да предикъне как този Пешо щеше да се чувства ако беше станалМВРинистър да ли нямаше да обвини авторката че е измислила,написала и публикувала 80 реда които са ми били нужни.

242

Анонимен

преди 2 години

Петър Илиев така здравата се изложи при Виктор Николаев, че вече е все едно преписвал ли е или не е. Няма как такъв човек да стане министър, че и на Вътрешните работи. Жив *** е Петър Илиев. Та така, драги ми Славчо. И ти си жив ***, но все едно. Иначе последният концерт беше много як.

241

Анонимен

преди 2 години

Ааааа,а ти като плю,хули,подиграва по поръчки 20 години ? А ти като усмива всеки един ?! ОК ,ще кажеш -сатира .Сатира,но си има граници !!!Така ти се пада,грозник такъв,да ви подуят манерките от атаки срещу вас ! Да видиш каква е другата страна на монетата ! До вчера иронично се хилихте като зелки и лукаво отхвърляхте всичко,рушихте,все намирахте кусури,все нещо не ви беше наред,все опозиция ама като дойде реда да покажете какво можете и се покрихте ,таласъми мазни !Ай ся да видиш...

240

БайХ

преди 2 години

Кой му даде на този (Слави) думата в политиката?!? Пардон, забравих, избирателите го направиха. Хайде сега се оправяйте с тези които сте си избрали и им четете излиянията на болните им мозъци.