279

НДСВ Лайт

преди 2 години

Заплахите, които Трифонов отправя в стил аз съм МУТРА са крайно притеснителни! Партията МУТРИ ВЪН да се самосезира или те самите вкарват мутри вътре, жадни за власт копел...ци.

278

ПлагиагаденПреписвач

преди 2 години

сега е момента всички които имат и маааалкото усещане че Слави е празен а неговите шоутераси и шоутезийки барабар с оная мохуморка-низкия Мук като био-ксерокси са копирали,плагиатствали и присвоявали идеи,случки,танцова хореография,сценично поведение.та ей сега всеки който има един мол съмнение,знае за преписана нота,буква или жест-сега му е времето с една камара съдебни дирения Дългия с немалки съмнения за дълбока вероятност за достоверност че е плагиагаден преписовател,да му се каже ти си ЛОШ

277

Анонимен

преди 2 години

Тези ако минат бариерата трябва да се радват. Кой нормален човек ще гласува за тях. Щели да бъдат втори... Грънци

276

Анонимен

преди 2 години

Славчо е чалга варианта на Бойко простака

275

Гражданин

преди 2 години

Г- н Трифонов, защо си мислите,че хората са глупави? Направихте куп глупости,егото ви е безкрайно и накрая едно голямо нищо. Никога по този начин няма да направите нищо добро за хората,песента ви е изпята.

274

Анонимен

преди 2 години

Време е за нова песен - Ченгесароинтелигенция

273

Теодоро

преди 2 години

Славуца долен чалгаджия като всичките който гласуваха за него..ХАК ДА ВИ Е ХАХАХАХ

272

Анонимен

преди 2 години

Боли ме фара, какво се изцъкал този ментарджия. Изплю се на лицата на половин милион българи и взел да дава акъл. Що не се скрие

271

уфф

преди 2 години

Добре, погрижи се, НО защо новото издание на книгата е с 80 страници по-малко?Освен това от полицията отговориха, че се интересуват от книгата, защото прокуратурата искала информация.

270

Анонимен

преди 2 години

Ченгесаро-милиционерите в действие

269

Анонимен

преди 2 години

Партията на Слави е създадена от същите кръгове, които създадоха партията на Бойко - царските лакеи и Доган.

268

Анонимен

преди 2 години

Абе другарю Трифонов, понеже парламентарната ви група па само Илиев не страва, а, що лъжеш народа - я си кажи кой ваш дупетат е прекъснал висшуто си, като е взел само един семестриален избит?!?! айде като си толкова честен хахахахаха, с такива капацитети дупетати! Спуснали ви ГЕРБ най-слабите си Калинки и ви направиха парламентарна група.

267

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ГЕРБ НА ИЗБОРИ КОГА Е БИЛА БЕЗ ПАТЕРИЦА, КАЖИ БЕ ПАТЕРОК ТРИФОНОВ?!?! НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ПЪЛНИ СТЕ С ПАРИ И ПАК СЕ ПРОДАВАТЕ!

266

Анонимен

преди 2 години

АЗ ПО-НАГЛЕДНО ПЛАГИАТСТВО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ, *** ТО СТРАНИЦА ПО СТРАНИЦА, ЕДНО КЪМ ЕДНО. НЕ ЗНАМ ОТ ЕНДЕСЕВЕЙСКИТЕ МЕНТОРИ НА ТОЯ ИЛИЕВ В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ КАКВО ТОЛКОВА ПРОВЕРЯВАТ, ТА ТО Е ОЧЕВИДНО ЧЕ ГО ПРИКРИВАТ

265

Анонимен

преди 2 години

Сараите искаха тоя да яхне протеста и гнева на хората, да ги излъже и да им обере гласовете, и да направи едноличен кабинет. Планът им беше и на гребена на вълната да победи и на президентските избори и БСП така гадно разбивана отвън и отвътре да бъде унищожена. ОБАЧЕ УЧИНДОЛСКИ ТАРИКАТ, ТИ ОТИВАШ НА САМОУНИЩОЖЕНИЕ, КОЛКОТО И ДА ЗАТЪПИХТЕ НАРОДА С ЧАЛГОТИЯТА СИ, ТОЙ НЕ ВИ СЕ ВЪРЗА. ДОЛУ ГРОБ, ДПС И ИТН НАТАТЪК! ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩИЯ ВИ ПАТЕРИЧИ ЛЪЖЕЦ!

264

Анонимен

преди 2 години

Президента няма нужда от фалшивата ти подкрепа от партия със застъпници от ДПС с временен трансфер в Има такива будалии. Изчезвай в политическото задкулисие, от което си се появил, Бареков. Ходи си при братските ти партии майки - ГРОБ И ДПС, които са постлали пред Ердоган българския народ...

263

Анонимен

преди 2 години

А защо трябва да е поръчка? Хората не могат ли спонтанно да са бесни на плагиатите? Слави ти само по поръчка ли говориш срещу някого? Има хора, които са си патили здраво от такива гнусни плагиати и органически не ги понасят. Защо да са платени? Масово интелигентните хора напускат тая държава именно защото разни свинчета червени, които им крадат труда. Може пък да ни е дошло до гуша. Това да ти е хрумвало? А Славчо?

262

Анонимен

преди 2 години

абе ей патеричок, ти след като предаде българския народ и обслужваш по явен начин с всичките си действия герб и дпс, ич не ми дреме за тебе и за фалшивата ти репутация на протестър, спасител и загрижен за народа... ти си един алчен човек, продал се на олигархичните гербести кръгове. Неслучайно те ти дадоха и старта на фалшивата партия, точно като им трябваше патерица да отърват затвора. ТИ СИ СПАСИТЕЛЯ НА БОЙКО ... НО МАЙ СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ВЕЧЕ НЯМА ДА СИ НИКОЙ ЕЛЕКТОРАТА ТИ СЕ ТОПИ

261

само да попитам

преди 2 години

Северното маке кога ще го изстрелваме, че ми се гледа към звездите напоследък

260

Анонимен

преди 2 години

Слави, ако бяхте махнали Петър Илиев от проектокабинета щяхте може би да успеете. Илиев е мразен от интелигентните хора, заради арогантност и плагиатство. Просто ти не го знаеш очевидно. А за премиера ви, сами сте си виновни . Не може да доукрасявате факти, защото му направихте мечешка услуга. А човека не е лош. Вие сте виновни за него.