46

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите ще преживеят некво.а младите кво ше прават има хора на 40 години нямат стаж 1 месец.нямат и пари в джоба.

45

Анонимен

преди 2 години

Махайте се вее...

44

Анонимен

преди 2 години

До Радослав - не се хаби ве батка! Вече видяхме, че от нашите "нови политишънс" нищо не става! Идват обаче чужденци, големи маси, които няма кой да спре! Ще овладеят нещата и даже ще влязат в управлението на държавата, с министри! Те ще имат грижата за всичко! Природата вакуум не търпи, изхвърля се негодното, замества се с друго!

43

Анонимен

преди 2 години

До Дедо Понто - дедо Пунто, сигурно си със синя кръФ!

42

До

преди 2 години

Тачева по твое време защо не ги даваше тия пари,пак е предизборно .тия социали дейности,не заслужават и един лев,знаеш ли какво разкарване е с тия енергийни помощи.стоят си кабинета и внимание никакво, разкарване, самочувствие, сякаш им се молим за милостиня.те трябва да дойдат и решат проблема ми,аз като отида и какво ,сякаш искам от заплатата и.такива и ден не трябва да са там.има и други за техните места.нов България е така няма управия,и горе при вас е така.рибата се вмирисва от главата.

41

Радослав

преди 2 години

Скоро няма да има млади работещи и плащащи данъци, а вие си говорете само за пенсионерите! Да видим след 5-10 години на територията като останат само социално слабите и държавните служители от кои точно ще събирате данъци, че да плащате пенсии, социални и заплати на държавните служители?

40

Дедо Понто

преди 2 години

Това е само предложение от типът на ДРЪН, ДРЪН ТА ПЛЯС.Демек празни приказки, които нищо не означават, хвърлят прах в очите на МАТРИАЛЪТ нали е ***, като главатарят им, та и за това се разбират.

39

Анонимен

преди 2 години

Е как до сега даваха и то едвам едвам, и изведнъж по 100. Като не са на власт и започват да искат ама като бяха те кръв пускаха ама пари не. Който не го вижда това е сляп.

38

Анонимен

преди 2 години

Браво на ГЕРБ! Винаги се отнасят с грижа към възрастните!

37

ПроСоТо

преди 2 години

Въпрос:..-Като толкова са загрижиха изведнъж гробарите,ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХА ТЕ ТОВА докато бяха на власт до преди няколко месеца?..В гроп са се събрали най-коварните и подмолни същества,ОСЪЗНАЙТЕ ГО!!!!

36

бай Пешо

преди 2 години

Браво ГЕРБ ! Дано стане,а то кученцата така или иначе си лаят...

35

Койчо

преди 2 години

Герб се отнасят отговорно с парите на данъкоплатците като ги редят в чекмеджето

34

ПКП

преди 2 години

Снимките на пълното с пачки и кюлчета нощно шкафче наистина са гаранция и потвърждават, че гербераЗката шайка подхожда отговорно към парите на българските, че и на европейския данъкоплатци, защото се пазят зорко от пищака на спящия до тях Асфалт паша .

33

Баба Пена

преди 2 години

Ох кат чуя че шъ дигат песиите и маи страх да вляна в магазина , щот са ги дигнали цените вече.

32

49,

преди 2 години

и грамажът му беше по-различен...

31

Анонимен

преди 2 години

Време е ДПС да се изцепят с 120 лева на пенсионер, а накрая БСП да ги захлупи всичките като предложи по 200 лева на пенсионер. Всъщност може и по 2000 на пенсионер, ако върнат на държавата милиардите от чекмеджетата на мутрите.

30

Анонимен

преди 2 години

Хлябът 2009 година е бил 90 стотинки сега е 1,70 лева

29

Анонимен

преди 2 години

Би трябвало да не се раздават пари на калпак, на всеки пенсионер по 50 лева или 100 лева, а да се отчита реалния му принос към осигурителната система, а това са годините трудов стаж и личния коефициент определен от размера на осигурителните вноски. Сега има едно изравняване в посока минималната пенсия и ликвидиране на стимулите работещите да се осигуряват за пенсия. Справедливото решение е всяка година да има преизчисление на всички стари пенсии с осигурителния доход от предишната година.

28

Анонимен

преди 2 години

Аз пък давам по 200 лева . Като предлагат , да ги извадят от чекмеджетата и да им ги дадат .

27

И пак до 17

преди 2 години

Минималната/социалната пенсия през първата половина на 2006 г е била между 72 и 85 лв. Така че, по-скоро би трябвало да говориш за 2006-та!