48

Обикновен българин

преди 2 години

Чакат нашествениците да влязат в спалните им и тогава ще пратят армията по границите. Имало дела за каналджийство. Какво чакат, че не променят законите, ако е необходимо каналджиите да влязат за 20години в затвора.Пълна конфискация на имуществото им. Да се обявяват публично всички разследвани, обвинени и осъдени за това предателство. Необходимо е да се въведе и граждански контрол над полицейските и армейски сили охраняващи границата.

47

хмм

преди 2 години

Пращайте военните на границата. По цял ден спят в поделенията.

46

Анонимен

преди 2 години

НЕ ме интересува всеми е тая !

45

анонимен

преди 2 години

За всичко това са виновни руснаците имат голяма територия могат да ги заселят на север афганистанците са работари ще им се отворят заводи и те ще работят и Русия ще печели от това.Но какво да се прави Путин е казал не искаме емигранти и край обикновените руснаци губят от това.

44

Бивш граничар

преди 2 години

Границата трябва да бъде тотално блокирана,а нашествениците отблъснати,ако трябва с оръжие!Защо ни е тази мижава армия,щом не може да свърши никаква работа!?Това си е война-тоест работа за военните.Ясно че нашите ги е страх Брюксел да не им се накара,ама вече има прецедент-Полша и Литва отблъскват със сила мигрантите пратени от Лукашенко!Следователно и ние можем да правим същото с пуснатите от Ердоган орди!

43

ми то няма

преди 2 години

....е откъде военни.....

42

SS

преди 2 години

Въоръжавайте се кой с каквото може ! И не разчитайте на държавата !

41

SS

преди 2 години

Ако тръгнат няколко хиляди мигранти ,как ще бъдат спрени ?

40

SS

преди 2 години

До 4 . Хубаво сте си купили брашно . Но ако изгасне тока,как ще месите хляб ? Е разбира се може и на печка с твърдо гориво или фурна но ,ако живеете в блок... е малко неудобно.Сега си купи и някакво оръжие,и не се хвали пред познати за запасите си ,че утре не дай боже стане нещо ще дойдат първо при теб.

39

Какви 5 лева

преди 2 години

Пенсионерите Радев и Янев са се разпасали като за последно ! Не ги интересува Б-я !

38

Пенсиите Радев Янев

преди 2 години

Какво да пазят военните, като техните колеги пенсионери Радев и Янев са се разпадали и окупирали властта така, че Б-я вече е разграден двор !

37

Анонимен

преди 2 години

Нинова изкарват войската! При ГЕРБ ревеше, че е военен преврат. А те само взеха решение евентуално. А сега реално се изкарва войската и ти мълчиш? Не мислиш въобще за демокрацията дето ти отне много!

36

Ямболски цървул

преди 2 години

Най- малко 10 г.затвор за трафикантите!

35

Анонимен

преди 2 години

Само няколко месеца и виждам вече не им се работи и ще се разбягат да са служебно след изборите, които ще са наказателни срещу всички политици.

34

Племето е за Пиночет

преди 2 години

но само в Чили имаха късмет!

33

до Аха

преди 2 години

да ще проверяват, а за границата не бери грижа, от 60000 служителя в МВР ще се намерят и за границата.

32

Анонимен

преди 2 години

полицаите се натискат щото взимат инзвънредни пари.

31

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-малко корумпирани държавни служители има по границата, толкова по-малка е вероятността нашествениците да нахлуят навътре в територията ни. На практика военните и полицаите са каналджии и им помагат.

30

Миро

преди 2 години

Тука има ,тука нема,през ден ново 20, смяна на позициите

29

Анонимен

преди 2 години

Грешка!10-тина картечни гнезда в уязвимите места на границата щяха да свършат прекрасна работа.