72

Бай Иван

преди 2 години

Комунист и управление е ритуално самоубийство!

71

!

преди 2 години

За съжаление тези ги избраха , хората отвън. Както и ДБ. Реално същото ни чака поне 5 пъти. Едни фирми , ще станат богати.

70

Анонимен

преди 2 години

Е как ИТН ще подкрепи червената Баба Яга !? Хората за това ли гласуваха - ИТН да е памперса на червената русофилска Мафия !

69

Аман

преди 2 години

Речено, сторено. Само ИТН успяха да устоят. Каквото казах наиостина го направиха. Станаха враг номер 1 защото свалиха ГЕРБ.

68

Перник 1

преди 2 години

Ше се напием от мъка за корнела, не и върви с кабинети на тая, като използван и смачкан ....е у главатаАаа Тощеее пусни малко и сръбско у тоя парламент бе задръстеняк

67

Анонимен

преди 2 години

И с коса, и без коса тоя си е същия тъnо.гълник.

66

А сетне накъде?

преди 2 години

До Хъм...: Да няма актуализация? Финансовият министър отчита по-високи приходи за полугодието от планираните. Но за да се използват трябва да се гласува в НС актуализацията на бюджета, без това няма да минем. Иначе няма да има пари за Ковид и заемигранти, и за актуализация на пенсиите. Нека поне това да приемат в НС, а сетне могат и да ударят последният звънец.

65

Барселона

преди 2 години

Тошко,запомнете ги тези 25 процента...в рамка и на стената, до портрета на Трифонов....да Ви напомня...

64

Правило

преди 2 години

Не сечи клона на който си седнал

63

Дан Визел :-)

преди 2 години

До Гиб Мелсън: Не знам дали Славчовите ще скачат 4 процентовата бриера, ама май на Маините ще им се сторят висока летва на следващите избори и без допинг май ще им е трудно да я скочат ..... ;-)

62

предложение

преди 2 години

аз казвам курниту да си държи папката,да не се насрочват никакви избори , фигуранта да си управлява с клубчето му , НС да се закрие , пък да видим какво ше се получи . искам да видя кой ше пази гореизброените от народната любов . дали пък лошите полицаи тогава няма да станат добрите полицаи пазещи белия рейс .

61

Хъм...

преди 2 години

Дано не мине бюджета, че освен ЖанВиденова зима 2 ни чака ЖанВиденова 2022 гладна година! След като служебно правителство без права да управлява и не е избрано от народа, прави преврат, да си сърба попарата. Какво дуднат сега, дайте бюджет, дайте бюджет. Като нямате правя върху бюджета и управлението без парламент, защо правите незаконен преврат? Каква ви е целта по дяволите? Айде управлявате шматки!

60

Перник 1

преди 2 години

Аз ви викам, ама кой да чуе! Немедлено напускане на Ес и Нато и като пирон у кисело млеко да се забихме директно у руската федерация! Там яденето е почти без пари, а жените и колите + 3 стайна комуналка са безплатни при второ дете и трето дете! Те това се вика живот на иванье и порканье!

59

Бай Тошо

преди 2 години

До Анонимен"Руска радева робия и крепостничество- беднотия! Това е " нашта" прокопсия..."))))))) ПРОКОПсия от ПРОКОПиев ли идва.

58

Мико

преди 2 години

ИТН - гласувах за вас , но ме разочаровахте - правителство за смях, опетнихте добър министър, парламента решихте че е цирк - скъсани дънки, жълти сака и неоправдана надменност, искате само вие да лапате , а и не знаете що е то управление на държава. Няма да гледам вече телевизията ви, няма и да гласувам за вас - така мислят много - ще го видите на изборите наесен!

57

пенсионер

преди 2 години

До Гиб Мелсън Не слушай какво говори Мая,следи какво НЕ ГОВОРИ!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Аз си мислех че ИТН се простреляха в краката, ама съм се объркал. Тия направо в слепоочието се думнаха.

55

Гиб Мелсън

преди 2 години

На следващите избори ще е под въпрос дали партията на Славуната ще прескочи 4 процентната бариера. Българите в чужбина ги видяха какво представляват. Без тях са малко гласовете им. Аз гласувах два пъти за ИМВ, но на третия път сериозно ще се замисля, защото чувам от Мая само едно и също. Пенсиите и пенсионерите. Все едно няма млади хора в България. Кат е тъй ще им дам шанс третия път за тях да гласуват пенсионерите.

54

Анонимен

преди 2 години

Руска радева робия и крепостничество- беднотия! Това е " нашта" прокопсия...

53

Анонимен

преди 2 години

Абе, Тошко, понеже аз съм про... ст и нищо не разбирам от всичките ви маневри... ако сега четеш това, брат.... може ли да кажеш как точно имахте еднакви 8 или 9 приоритета /няма значение колко/ с БСП? Как така с г-жа Нинова имахте еднакви идеи? Вие лява партия ли сте или сте дясна? Център ли сте? Къде сте изобщо? Защо будалкате хората, че не сте статукво? Та вие там от куку-муку,шоуто на Слави-сте от над 30г. в политиката. Канихте политици и правихте скечове на техен гръб. Това също е политика.