92

аз

преди 2 години

тия ***, водени от един чалгаджия и другите *** от ДБ хе трябва да ги допускаме повече да видят парламента отвътре

91

Анонимен

преди 2 години

Гнусни дилетанти.Пролетта не искаха подкрепа от никого и отказаха да предложат правителство.Сега реват,че не ги били подкрепили.И затова те също нямало да подкрепят.Някой може ли да обясни какво всъщност искат ИТН ??? Политически неадекватници,поставили България в хаос.Тези трябва час по-скоро да напуснат сцената.Те твърдяха,че всеки ден управление на Борисов е пагубен,но очевидно това важи не за Борисов ,а за тях-всеки ден с ИТН в политиката е пагубен за държавата !!!

90

Анонимен

преди 2 години

В присъствие на ГЕРБ, БСП, ДПС в НС е невъзможно да се създаде правителство 3 партии са изолирани, не се знае кой ще остане отвън и кой отвътре. ИТН са единствените, които може да привлекат някой, който и да дойде и той ще в позиция на ИТН. Новия проект на Кирчо на кой ще е смокиново листо ИТН и ГЕРБ пак имат повече от всички заеднол На колене пред Слави, искате не искате, на колене.

89

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

След третите избори, НС ще го гледате от вън !!!

88

мисля

преди 2 години

Знаем,че няма да пкдкрепите ничии кабинет освен на Герб и ДПС.Предатели!За вас гласувахме с надежда ,че ще промените нещо,а вие целите връщане на Борисов на бял кон.!Ако гласувате против актуализацията на бюджета обричате хората на глад и анархия.На следващите избори ще пиете ледена вода,особено ако Петков и Василев създадат проект.

87

Пределно ясно

преди 2 години

Сценаристите от ИТН неотклонно изпълняват кремълския сценарий, който предвижда оставане на служебното правителство във властта до изборите и осигурявана втори мандат на Радев, а после президентска република по путински образец, неща граничещи с фантазия.

86

Анонимен

преди 2 години

Забраниха му предаването на Слави първо, сега и се изля голяма помия срещу него от *** и ваксърите. Много злоба, много нещо, ама ще видите какво ще стане. Накрая всички ще идат на килимчето пред Слави.

85

Анонимен

преди 2 години

Какво означава реално,че ИТН няма да подкрепи правителство на БСП- това,че хилядите избиратели на БСП не ги имат за хора и,че на ИТН не им пука, че за нови избори бедна България ще изразходи нови 80 милиона лева. Същото се отнася и за другите партии, които заявиха,че няма да подкрепят друга партия. Лицемерието, тънките сметки и нарцисизма на някои лидери, особено на Христо Иванов стигнаха максимума.

84

Анонимен

преди 2 години

С непремислените си,направо просташки действия, ИТН ще загуби до 1/4 от гласовете си. Хр.Иванов са надява ДБ да стане поне 2-а а сила и сетне управляваща партия, което е трудно да стане при положение, че БСП и ДПС не я подкрепят. Много рано Хр.И. започна да хвърчи в небето, дано не се наложи да разбере, че му трябва солидна помощ. Дето се казва: ще поживеем, ще видим.

83

Анонимен

преди 2 години

И при следващите парламенти Бате Ви Бойко ще обикаля селата и махалите и няма да се появява в пленарна зала като Делянчо и Доганчо защото?...???...защото всички го мразяяят...... :))))

82

Анонимен

преди 2 години

Евалла на Славчо, за дето нарита 3адниците на со росоидите и не им позволи да впият отровните си пипала в цялата държавна власт !

81

Неразумний Тошко

преди 2 години

Надяваш се на разум в следващото НС, но надали ще ти дойде, а и на Слави също. Доказано е, че в стриганите г'лави идва с голямо закъснение. Заради вас като нищо пак ГЕРБ ще се окаже първа политическа сила. И ако пак предложите правителство на малцинството без предварителни разговори, резултатът ще е същият. Научете какво е това коалиция и как се прави. Успех!

80

<><>

преди 2 години

Май на Главчо Трифонов това му беше задачата да създаде хаос , цените на храните парното тока горивата и т.н. изкуствено се вдигат да си каже простолюдието "ееее без Бойко виж каква каша стана" и да дойде на бял кон Бойко Ага ! Всичко е планирано до последната подробност ....тоя народ е притъпен тотално се манипулира от една медия ....повечето не мислят главите си ,а слушат какво им се казва !

79

Анонимен

преди 2 години

Спечелилия изборите да стане патерица на загубилите, туй може да го има само в някоя страна от 5-я свят. Всички дето се гаврят ссъ Суверена бял ден няма да видят. На изборите Слави ще ги смаже.

78

ХХХ

преди 2 години

Пак станахме за смях пред половината свят ! Кой знае какво си викат в ЕС "тия чобани само де не са се сбили още да се карат кой да кара стадото им !"

77

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

76

Анонимен

преди 2 години

Оказа се вярно твърдението на накои политолози, още при предишните избори, че Слави е "патерица" на Бойко. Само, че тогава се триеха коментарите на по-досетливите. Именно ИТН ще върнат предишните, защото са притиснати от ДПС. Ако това по някакво чудо се осъществи, тогава ще е краят на тази държава. Не виждам смисъл от нито една от тези партии. Не харесвам партиите. Харесвам само отделни личности. Трябва всички да сме добре и тогава ще се оправим. Жалкото е, че още хора стягат багажите....

75

Някой

преди 2 години

ИТН ме отвращава

74

Анонимeн

преди 2 години

Събраха се, след като ИТН дръпнаха голяма част от електората на БСП, няма как да не си говорят. На снимката прилича на партиен секретар от 60-те години на миналия век. Как да не му симпатизират възрастните хора.

73

Анонимен

преди 2 години

И в следващите парламенти до края на годината всички ще са срещу ГЕРБ. Това е важното