15

777

преди 2 години

Като спрат камионите и се изпразнят магазините ще ви питам НА ГЛАДНО дали ще сте против протеста на тираджийте

14

Анонимен

преди 2 години

Нали бяхме в Европейски съюз? Къде отиде свободата на движение? Още повече тези хора минават през Румъния само транзитно. Всички са се побъркали вече. Да се разпадне този ЕС, щото без това вече за нищо не служи. Скоро и визи ще искат, ненормална ситуация.

13

Чичо

преди 2 години

Ей това българите сме уникални.Готови сме сами да се изядем вместо да си помогнем.Прави са превозвачите и ги подкрепям.Стотици хиляди румънци почиват в България и не са опасни,но нашите тираджии които си стоят в кабините са опасни.Как пък никой не му светна,че протеста е заради бездействието на българските власти и ковид мафиотите които преекспонираха доста ситуацията и заради тях ни вкараха в списъците си доста държави.

12

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбрах. Тези протестират заради новите ковид изисквания поставени от Румъния? Ами да ходят да протестират в Румъния, какъв го таковат тук. Е бати и скапания матерял вече.

11

11

преди 2 години

Сега е моментът и ние да въведем мерки - всеки влизащ у нас мамалигар да се тества изотзаде, та да видят кон боб яде ли.

10

Анонимен

преди 2 години

Какво е това мало умие да правиш стачка с искания към румънското правителство?

9

Анонимен

преди 2 години

Никои не е забелязал протеста защото от 2 месеца там е все блокирано!!!!

8

Аз

преди 2 години

*** протестира в България, че Румъния е въвела някакви правила за държавата си хахаНе съм удивен вече, че гласуват за Славчо хахаЗакривай!)

7

Ко? Не?

преди 2 години

И какво да направим сега? Да обявим война на Румъния ли? Ей, това шофьора наистина е умствено ощетено парче!

6

Анонимен

преди 2 години

Ама как тъй, ние сме шофьори антиваксъри и не искаме да се ваксинираме щото ваксината ще ни промени ДНКто. Колегата Мишо по прякор Тира всеки ден преди да заспи в кабината гледа клипчета за генетика и ги знае тия неща.

5

странна работа

преди 2 години

Протестират заради решения на румънското правителство . Какво очакват , да отиде Янев да набие канчето на колегите си от другата страна на Дунав мост

4

заинтересован

преди 2 години

да протестират пред румънското посолство , а не на моста . така пречат на момичетата да работят .

3

Анонимен

преди 2 години

Като не щете сами и държавата НИЩО не прави, ВСИЧКИ ДРУГИ ще го направят.....В ЦЯЛ СВЯТ сме най-умните, щото сме чели ФБ и ДНК и РНК и знаемЕ, че са опасни.....ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

2

Анонимен

преди 2 години

Браво, само така. Трябва Слави Трифонов да отиде там да им даде кураж.

1

Анонимен

преди 2 години

С вас сме хора. Долу ковид фашизма.