15

777

преди 8 месеца

Като спрат камионите и се изпразнят магазините ще ви питам НА ГЛАДНО дали ще сте против протеста на тираджийте

14

Анонимен

преди 8 месеца

Нали бяхме в Европейски съюз? Къде отиде свободата на движение? Още повече тези хора минават през Румъния само транзитно. Всички са се побъркали вече. Да се разпадне този ЕС, щото без това вече за нищо не служи. Скоро и визи ще искат, ненормална ситуация.

13

Чичо

преди 8 месеца

Ей това българите сме уникални.Готови сме сами да се изядем вместо да си помогнем.Прави са превозвачите и ги подкрепям.Стотици хиляди румънци почиват в България и не са опасни,но нашите тираджии които си стоят в кабините са опасни.Как пък никой не му светна,че протеста е заради бездействието на българските власти и ковид мафиотите които преекспонираха доста ситуацията и заради тях ни вкараха в списъците си доста държави.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо не разбрах. Тези протестират заради новите ковид изисквания поставени от Румъния? Ами да ходят да протестират в Румъния, какъв го таковат тук. Е бати и скапания матерял вече.

11

11

преди 8 месеца

Сега е моментът и ние да въведем мерки - всеки влизащ у нас мамалигар да се тества изотзаде, та да видят кон боб яде ли.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Какво е това мало умие да правиш стачка с искания към румънското правителство?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Никои не е забелязал протеста защото от 2 месеца там е все блокирано!!!!

8

Аз

преди 8 месеца

*** протестира в България, че Румъния е въвела някакви правила за държавата си хахаНе съм удивен вече, че гласуват за Славчо хахаЗакривай!)

7

Ко? Не?

преди 8 месеца

И какво да направим сега? Да обявим война на Румъния ли? Ей, това шофьора наистина е умствено ощетено парче!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Ама как тъй, ние сме шофьори антиваксъри и не искаме да се ваксинираме щото ваксината ще ни промени ДНКто. Колегата Мишо по прякор Тира всеки ден преди да заспи в кабината гледа клипчета за генетика и ги знае тия неща.

5

странна работа

преди 8 месеца

Протестират заради решения на румънското правителство . Какво очакват , да отиде Янев да набие канчето на колегите си от другата страна на Дунав мост

4

заинтересован

преди 8 месеца

да протестират пред румънското посолство , а не на моста . така пречат на момичетата да работят .

3

Анонимен

преди 8 месеца

Като не щете сами и държавата НИЩО не прави, ВСИЧКИ ДРУГИ ще го направят.....В ЦЯЛ СВЯТ сме най-умните, щото сме чели ФБ и ДНК и РНК и знаемЕ, че са опасни.....ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

2

Анонимен

преди 8 месеца

Браво, само така. Трябва Слави Трифонов да отиде там да им даде кураж.

1

Анонимен

преди 8 месеца

С вас сме хора. Долу ковид фашизма.