10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен к.2 Населението на София е 1/3 от това на. България и там спечели ДБ. Ако Хр.Иванов си беше изиграл правилно ходовете, щеше да се оформи нелоша коалиция срещу Боце от Банкя, но той побърза да се пише главатар на опозицията, озъби се на ДПС, на ИТН и сега на БСП и това ще се отрази зле на ДБ не само при сегашната ситуация, но и на следващите избори. Това беше груба грешка и дано се пръкне нова партия, а Хр.И. да си остане само Ицо Лодкаря. На ДБ е необходим по-компромисен лидер.

9

Борисов

преди 2 години

Ние, ГЕРБ, си имаме лидер! Това съм АЗ. За другите партии НЕ отговарям! Да са ви честити с новите галопиращи цени! Стоя пред ТВто и гледам сеир и ***. Ориентирайте се правилно, докато България не е абортирала.

8

Анонимен

преди 2 години

Бойко ке се врати !

7

Анонимен

преди 2 години

ДБ се наиграха след като другаря Бойкикев заяви, че ще разговят с ГЕРБ, ако разкарат тиквата след което се сети какво е изръсил и влезе в обяснителен режим, че не го били разбрали правилно ха-ха.

6

Анонимен

преди 2 години

Първия път когато умните противници на ГЕРБ искаха да сменят модела, дойдоха БСП и ДПС и сложиха Пеевски за шеф на ДАНС. Втория път избраха чалгар и мутренски пионки дето дори не направиха правителство. Третия път пак същите клоуни не направиха правителство. За следващите избори предполгам мотото пак ще е да свалим ГЕРБ, то си има тревопасни достатъчно тука.

5

Койчо

преди 2 години

Има кмета на Симитли

4

Анонимен

преди 2 години

Е как да няма лидери. Единият от тях се опитва да управлява държавата от дивана чрез фейсбук. Това ако не е новаторство...

3

Анонимен

преди 2 години

Я кажете освен Бойко, някоя друга силна личност има ли?

2

Анонимен

преди 2 години

Интересно кой гласува за ДБ? Като предложиха онова дърво за кмет на София беше ясно, че нищо няма да стане. Сега с този *** Ицо е същата работа. То не може да нямаш визия да говориш като неграмотен, бавно едва едва сякаш ти вадят с ченгел думите от устата и да искаш да имаш % на изборите.

1

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ си имат Бойко Борисов, другите партии имат църкащи мкшки.