17

Анонимен

преди 2 години

"При дете с COVID-19 и след задължително предписание на Регионалната здравна инспекция (РЗИ)цялата група ще минава към занимания от дистанция."------- Оставаше в тези "насоки" да изяснят като как да ги разбираме тези ЗАНИМАНИЯ ОТ ДИСТАНЦИЯ?! На колко метра дистанция трябва да са учителката и децата едно от друго- 5? 50? 500? И как ще си предават мисли и думи - телепатично? Шубе ги е било явно да напишат онлайн занятия, защото сами осъзнават колко трагикомично и нелепо е това за 3-4 годишни деца

16

Анонимен

преди 2 години

Аз това със работата при тъмночервен сценарий само с ваксиниран персонал, деца на ваксинирани и на работещи на първа линия, го разбирам като някаква алтернатива на пълното затваряне на детските градини, което мисля, че е ок. И при предишните затваряния имаше градини за деца на работещи на първа линия. Сега ще са с по-разширен състав. Важното е, че през останалото време ще си работят нормално.

15

Кал-Ел

преди 2 години

Ако някой ми даде една причина, само една, която да оправдае носенето на маска, обещавам тържествено, че ще ходя с маска 24/7 и ще пусна лайф стрийм за да ме гледат всички.

14

Анонимен

преди 2 години

Леле, разумни мерки! Не мога да повярвам! Браво!

13

Анонимен

преди 2 години

То пък и маски остава да носят. При такива неща бих си спряла детето

12

Анонимен

преди 2 години

Ба,па турете маски и на пеленачетата в родилното.Загубен народ ееейй!

11

Анонимен

преди 2 години

а в родилния дом ще има ли маски - веднага като излезе бебето, и хоп - му слагат масчица, да свиква

10

Анонимен

преди 2 години

И като няма камери в градините, а вратите се заключват... кой ще го следи тоя персонал?

9

Анонимен

преди 2 години

Стига игрички! Ясно е, че на училище и градина ще пускат деца само на ваксинирани родители. Поне в частните градини и училища на нашите деца е така. Но там антиваксъри няма, не виреят.

8

Анонимен

преди 2 години

Сложете маски на малките уродлета! И без това ви се струват сладки само на вас, родителите им!

7

ДРЪН ДРЪН

преди 2 години

ДРЪН ДРЪН ЯРИНА.30 безконтролни дечица в една стаичка със един учител и една лелка.....Каква социална дистанция и каква хигиена.За личната да не говорим.80 процента от Българите са такива мъ.р.ши, че е страшно.Жал ми е за дечицата.. ..а персонала там на КОЯ линия е...тотална безисходица.Напускайте тая помийна яма докато е време..

6

спиш ли народе?

преди 2 години

Явно домашното обучение ще излезе напред и частните ученици са бъдещето на нормалните хора!!!

5

Анонимен

преди 2 години

"Заниманията с децата от затворените детски градини ще се осъществяват само от разстояние в електронна среда"!!! Тия нормални ли са? "100% преболедувал или ваксиниран персонал и родители!!!! Нали преди два часа т.нар. подобие на здравен министър обяви, че нямало да има принудителна ваксинация?! Тия псевдоподобия на хора шегуват ли се с нас?

4

Шарл Мишел

преди 2 години

БРАВО! А, за родилното може ли без маски?

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 -*** на психиатър ,че да не ти се задълбочи проблема .

2

Анонимен

преди 2 години

На ДГ би следвало да ходят САМО деца на ваксинирани родители. Толкова по темата. Това е бъдещето. Антиваксърите- вън. Никакви социални придобивки за тях.

1

Асан

преди 2 години

Може маски на Спайдърмен, Скрудж и миньоните :)))