30

Анонимен

преди 2 години

моля за списък на починалите без ковид също толкова подробен.те защо се дискриминират.

29

До 39

преди 2 години

Естествено, че има починали от други заболявания или тъй наречената естествена смърт без да са заболели от ковид напоследък, даже са повече от преди епидемията. Да, не забравяме че бяхме на челно место по смъртност и преди епидемията, но от около 15 на 1000 смъртността в България скочи на над 18 на 1000, кето е адски много, през 1980 смъртностт беше 8 на 1000. Трето, истерия няма, такава има само в главите на паникьорите, страхуващи се и от сянката си.

28

Анонимен

преди 2 години

има ли починали от други заболявания или тъй наречената естествена смърт без да са заболели от ковид напоследък.не забравяйте че бяхме на челно место по смъртност и преди тази създадена истерия.

27

???

преди 2 години

Нищо не ти се разбира от сметките и от въпросите ти. Преди епидемията най-много хора умираха от сърдечно съдови заболявания - около 71260. На второ място беше рак - около 17750 на година. От болести на дихателната система около 4475 човека. През 2020 са съответно 75586 сърдечно-съдови, 18527 от рак и 6006 дихателната система и отделно 8554 от Ковид-19. Смъртността в рамките на година е различна. Най-много починали има от ноември до март, а през лятото са най-малко. Какво е средното за 8 месеца?

26

драма голяма

преди 2 години

Датчаните не се затваряха, стигнаха стаден имунитет, ваксинираха си бабите и дедовците и обявиха край на Пандемията. Тях вече не ги е страх от ковид. Останалите дето се пазехме постигнахме същите нива на смъртност като при тях само дето нямаме стаден имунитет и още се затваряме. Никога няма да свърши докато не го изкараме това всички млади и на средна възраст. Друг изход от ситуацията няма и няма какво да се заблуждаваме.

25

...

преди 2 години

По около 70000 човека почиват ежегодно от сърдечносъдови болести в Б-я и около 19 хиляди от ракови болести.РАЗБИТО ПО МЕСЕЦИ ОТВА ПРАВИ ОКОЛО 59332 за осем месеца, колкото са изминали от тази година. До момента за 2021 са починали 69655 остават около 10323 за всичко плюс КОВИД...От болести на дихателната система около 4000 си заминават всяка година като ги извадим от предните, ко стана нещо не излизат сметките? МОЛЯ НЯКОЙ ОТ МАТЕМАТИЦИТЕ и вирусолозите да ми обясни къде са тези 18000 дето ги прехвърлихме или от друго не можем да умираме, да речем от старост...

24

Анонимен

преди 2 години

Мангъра каза, че се заразяват и умират само тези с ваксините. През другите ковида минавал и заминавал, ама прибирал сухите съчки!

23

Гхътхкй

преди 2 години

Не споменавайте кой от народа е умрял и не го слагайте винаги от ковид Пишете за ковид само като умре някой политик или министър

22

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами това е положението другаре и товарищи, оказва се че сме първи по смъртност в Европа, а и в света, и ако преди по тази тема се спекулираше и се лееха черна жлъч и прокоби по правителството на ГЕРБ, сега от амвона на Служебната Хунта на фигуранта се носят тишина и спокойствие ... разни янеФци и кацароФци си пеят приспивните песничики и ни убеждават че положението е под контрол, а в паламента едни метежници са се хванали гуша за гуша в борбата си кой е по-по-най и не ги е еня за случващото се..

21

Анонимен

преди 2 години

В България 60% от населението над 18 години е с наднормено тегло, а сред починалите вчера 109 чояека, само 6 са със затлъстяване, което е едва 5,5%. Излиза, че излишните килограми предпазват от умиране при този вирус.

20

Анонимен

преди 2 години

Кога ще се появи първият напълно ваксиниран починал от вируса? Това ще е новина и няма да пропуснат да го отбележат.

19

До 25 Коприва

преди 2 години

Смърност от кромида няма, най-много да ти се насълзят очите, докато го режеш.

18

Анонимен

преди 2 години

През 1990-1991 години според социолозите най-много привърженици на СДС и противници на БСП имаше сред хората на най-млада възраст - под 25 години, а следващите бяха 40-55 годишните, които сега са на 71-86 години и вируса ги атакува най-много. Очевидно намаляват гласоподавателите на противниците на БСП.

17

Коприва

преди 2 години

Преди да си отговоря смислено на въпроса защо събота и неделя смъртността от кромида намалява, всички останали съждения може да са погрешни. Подскажете, моля.

16

Анонимен

преди 2 години

От тези 109 починали вчера, 27 са на възраст под 65 години, вкл. трима са под 40 години, трима са между 40 и 49 години, 11 са между 50 и 59 години и т.н.

15

Бay

преди 2 години

какви злобни младежи има ... Ужас :(

14

Анонимен

преди 2 години

НЕ НА МАСКИТЕ, освен че ни карат да мълчим, като не ги носим ще облекчим пенсионната система, и явно и работни места че се отворят. НЕ НОСЕТЕ МАСКИ, който оцелее оцелее

13

EMIGRANT

преди 2 години

Каква радост за социалния министър.Ковида ще разреши най накрая проблемът с пенсиите.Ще останат само младите,красиви и умни роми и БГ ще стане най накрая най богатата и стабилна държава в Европа,което ще бъде признато накрая и от БСП и протестърите!!Венсеремос начело с Мангъря!!

12

до 12

преди 2 години

Аз затова не нося маска, искам да заразя всички старци и да пукнат.

11

Анонимен

преди 2 години

Делта много често си променя симптомите. Когато бях на море почти всички деца кашляха и имаха хрема. Тогава това бяха симптомите. После се появи както всяка година през този сезон чревните грипчета. Прочетох, че и това е симптом. Сега последните изследвания били температура, задух и кашлица....Просто ни направихте луди. Да бяхте тествали цялото население+ваксинирани и най-накрая да се добие някаква представа какво е положението. Математиците само предполагат.И все не излизат сметките.